Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω αναβαθμιση το bios της μητρικης μου.

κατεβασα το νεοτερο απο την asus και το αποσυμπιεσα.

να το κανω μεσα απο το προγραμμα της μητρικης; ειναι ασφαλης ο τροπος;

post-174715-0-98090200-1329245231_thumb.png

Δημοσ.

Λογικά θα κρατάει μόνο του αντίγραφο. Δεν ξέρω τι παίζει στις asus.

μαλιστα.

τοτε ας περιμενουμε κανεναν "παλιο"

Δημοσ.

Εαν το κανεις μεσα απο τα windows,θα χρησιμοποιησεις το asusUpdate.εκει θα σου δωσει επιλογη για να σωσεις το ηδη υπαρχον bios σου.μετα θα κατεβασεις το τελευταιο απο το site,θα το αποθηκευσεις στον δισκο σου και θα το κανεις με το προγραμμα αυτο.

Μην το κανεις με το προγραμμα,απευθειας να το κατεβασει απο το ιντερνετ-on the fly....

Δημοσ.

Εαν το κανεις μεσα απο τα windows,θα χρησιμοποιησεις το asusUpdate.εκει θα σου δωσει επιλογη για να σωσεις το ηδη υπαρχον bios σου.μετα θα κατεβασεις το τελευταιο απο το site,θα το αποθηκευσεις στον δισκο σου και θα το κανεις με το προγραμμα αυτο.

Μην το κανεις με το προγραμμα,απευθειας να το κατεβασει απο το ιντερνετ-on the fly....

thano σ'αυτα τα χναρια ημουν και 'γω.

τωρα για επεξεργαστη,φανταζομαι οτι οι FX εχουν φαει πορτα

απ'ολους.

δεν θελω ομως αυτον που θα αγορασω να του ξεκλειδωσω πυρηνες.(πχ 960Τ).

θελω να δουλευει αυτουσιος οπως κατασκευαστηκε (οσον αφορα τους πυρηνες και οχι το oc).

με ποιον με ποιον πιστευεις οτι το συνολο του συστηματος μου

θα παρει τα 'πανω του;

965; 970; 1χχχ τοσο; ο 975 αξιζει; σηκωνει oc;

Δημοσ.

θελω να τον ανεβασω πανω απο τα 4 και

αυτος που εχω ειναι κλειδωμενος.

μια φορα που δοκιμασα με την βοηθεια του Θανου και του Τασου

δεν τα εβγαλε περα.(εγω; αυτος; δεν ξερω).

μηπως το bios update βοηθησει;

http://www.insomnia....%CE%B5-amd-945/

Δημοσ.

Σ'αυτό το θέμα αν δεν σε βοήθησαν αυτοί οι δυο,νά'σαι 1000% σίγουρος ότι εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθόλου,μια που είμαι άσχετος από overclocking.

Δημοσ.

Maik να προτεινω κατι?εχεις ενα πολυ ισσοροπημενο και καλο συστημα.εαν σε τρωει η τσεπη σου αυτη την στιγμη,πηγαινε καλυτερα παρε εναν ssd μικρο εκει γυρω στα 60gb και στο κατοσταρικο και ασε τον επεξεργαστη.ειλικρινα,δεν θα δεις τις διαφορες που περιμενεις απο τα 3.6 στα 4.0.

Edit:και επειδη εφαγα ακυρο απο την υπογραφη σου,ανοιξε εναν λογαριασμο στην τραπεζα και βαλε μεσα τα λεφτα που θα ξοδευες για τον επεξεργαστη.αλλαξε και μια θεση στο κουτι,ξερω εγω,πηγαινε το απο την αλλη πλευρα του γραφειου για να πεις οτι εκανες κατι.οταν θα σε ξανατρωει παλι η τσεπη σου,κανε το ιδιο.

Σε καποια φαση θα βρεθεις με λεφτα στην ακρη για καινουργιο συστημα(σε καποια χρονια που δεν θα φτανει το δικο σου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...