maik42 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 θελω να κανω αναβαθμιση το bios της μητρικης μου. κατεβασα το νεοτερο απο την asus και το αποσυμπιεσα. να το κανω μεσα απο το προγραμμα της μητρικης; ειναι ασφαλης ο τροπος;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Για ποιο λόγο? Σκοπεύεις να αλλάξεις επεξεργαστή? Αντιμετωπίζεις προβλήματα?
maik42 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Για ποιο λόγο? Σκοπεύεις να αλλάξεις επεξεργαστή? Αντιμετωπίζεις προβλήματα? το πρωτο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εφόσον έχεις σώσει το παλιό, ναι καντο από την επιλογή που έχεις επιλεγμένη.
maik42 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εφόσον έχεις σώσει το παλιό, ναι καντο από την επιλογή που έχεις επιλεγμένη. πως το σωζω;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Λογικά θα κρατάει μόνο του αντίγραφο. Δεν ξέρω τι παίζει στις asus.
maik42 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Λογικά θα κρατάει μόνο του αντίγραφο. Δεν ξέρω τι παίζει στις asus. μαλιστα. τοτε ας περιμενουμε κανεναν "παλιο"
Thanos1972 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εαν το κανεις μεσα απο τα windows,θα χρησιμοποιησεις το asusUpdate.εκει θα σου δωσει επιλογη για να σωσεις το ηδη υπαρχον bios σου.μετα θα κατεβασεις το τελευταιο απο το site,θα το αποθηκευσεις στον δισκο σου και θα το κανεις με το προγραμμα αυτο. Μην το κανεις με το προγραμμα,απευθειας να το κατεβασει απο το ιντερνετ-on the fly....
maik42 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εαν το κανεις μεσα απο τα windows,θα χρησιμοποιησεις το asusUpdate.εκει θα σου δωσει επιλογη για να σωσεις το ηδη υπαρχον bios σου.μετα θα κατεβασεις το τελευταιο απο το site,θα το αποθηκευσεις στον δισκο σου και θα το κανεις με το προγραμμα αυτο. Μην το κανεις με το προγραμμα,απευθειας να το κατεβασει απο το ιντερνετ-on the fly.... thano σ'αυτα τα χναρια ημουν και 'γω. τωρα για επεξεργαστη,φανταζομαι οτι οι FX εχουν φαει πορτα απ'ολους. δεν θελω ομως αυτον που θα αγορασω να του ξεκλειδωσω πυρηνες.(πχ 960Τ). θελω να δουλευει αυτουσιος οπως κατασκευαστηκε (οσον αφορα τους πυρηνες και οχι το oc). με ποιον με ποιον πιστευεις οτι το συνολο του συστηματος μου θα παρει τα 'πανω του; 965; 970; 1χχχ τοσο; ο 975 αξιζει; σηκωνει oc;
pano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί φίλε maik42 πιστεύεις ότι το σύστημά σου με Phenom II X4 στα 3.6GHz είναι στα ''κάτω'' του;
maik42 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 θελω να τον ανεβασω πανω απο τα 4 και αυτος που εχω ειναι κλειδωμενος. μια φορα που δοκιμασα με την βοηθεια του Θανου και του Τασου δεν τα εβγαλε περα.(εγω; αυτος; δεν ξερω). μηπως το bios update βοηθησει; http://www.insomnia....%CE%B5-amd-945/
pano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Σ'αυτό το θέμα αν δεν σε βοήθησαν αυτοί οι δυο,νά'σαι 1000% σίγουρος ότι εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθόλου,μια που είμαι άσχετος από overclocking.
maik42 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 για αυτο μου καρφωθηκε να τον αλλαξω
Thanos1972 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Maik να προτεινω κατι?εχεις ενα πολυ ισσοροπημενο και καλο συστημα.εαν σε τρωει η τσεπη σου αυτη την στιγμη,πηγαινε καλυτερα παρε εναν ssd μικρο εκει γυρω στα 60gb και στο κατοσταρικο και ασε τον επεξεργαστη.ειλικρινα,δεν θα δεις τις διαφορες που περιμενεις απο τα 3.6 στα 4.0. Edit:και επειδη εφαγα ακυρο απο την υπογραφη σου,ανοιξε εναν λογαριασμο στην τραπεζα και βαλε μεσα τα λεφτα που θα ξοδευες για τον επεξεργαστη.αλλαξε και μια θεση στο κουτι,ξερω εγω,πηγαινε το απο την αλλη πλευρα του γραφειου για να πεις οτι εκανες κατι.οταν θα σε ξανατρωει παλι η τσεπη σου,κανε το ιδιο. Σε καποια φαση θα βρεθεις με λεφτα στην ακρη για καινουργιο συστημα(σε καποια χρονια που δεν θα φτανει το δικο σου).
maik42 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 με'στειλες αδιαβαστο. το βουλωνω. CLOSE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα