GeminiMAX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα μου έφερε στο σπίτι ένας δικαστικός επιμελητής μια αγωγή εναντιόν μου , αλλα ακόμα και άλλων εκατό!! ατόμων. Όλοι μας έχουμε υπόποιπο κάτι μικροποσά και μας έκανε το Ricardo.gr αγωγή διεκδκώντας άυτά τα ποσά καθώς και έξοδα δικ. επιμελητή, και δικηγόρου.Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο απο εδώ? Αν αντιμετωπίζετε κατι ανάλογο να μαζευτούμαι για να κινηθούμε όλοι μαζι. Ελπίζω να μην σβηστεί αυτό το post γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολλά παιδιά (μιλάμε για αγωγή σε 105 άτομα!!).
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Το ricardo θυμόμουν οτι ήταν ένας affiliate σωστα ? Το κακό είναι οτι θα χρειαστείς οπωσδήποτε δικηγόρο.
GeminiMAX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβαίνω οτι θα μου πεί κάποιος, '' χρωστάς κύριε? να πληρώσεις! ''. Νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρξει μια διαφορετική λύση των υποθέσεων αυτών και όχι να μας τραβάνε στα δικαστήρια. Μιλαμε για ποσά απο 5 ευρω.
Heatspreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έχει ποσοστό επί των κερδών; Γιατί δεν τα πληρώσατε; 1
GeminiMAX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Η δική μου υπόθεση δεν αφορά προμήθεια απο πώληση αντικειμένου, αλλά για άλλο λόγο. Τώρα για τους άλλους δεν μπορώ να πω. Το θέμα είναι οτι πρέπει να τρέχουμε στα ειρηνοδικεία. Νομίζω οτι πας και χωρίς δικηγόρο.
tool1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια το ricardo εχει ποσοστο κερδων 3% για πωλησεις μεχρι 100ευρω. Απο τη στιγμη που καποιος το δεχεται με την εγγραφη του,πρεπει να πληρωσει κ το αναλογο ποσοστο στην εταιρια,μετα απο μια πωληση. Δε βλεπω κατι το περιεργο,η εταιρια θα διασφαλισει τα χρηματα της με καθε τροπο, οσα κι αν ειναι αυτα. Εγω δεν εγινα μελος γιατι δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια για τετοια μικροποσα,να τρεχω για καταθεση.
GeminiMAX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα δεν μου έστειλαν κάποιο λογαριασμό στο σπίτι (στην διεύθυνση που είχα δηλώσει, κανονική) για να παω να πληρώσω την οφειλή και εγώ μετά απο καιρό ξέχασα να την τακτοποιήσω. Τώρα δηλαδή να μας ΄΄σέρνουν΄΄ στα δικαστήρια? Αν έστελναν ένα λογαριασμό πληρωμης θα είχαν λυθεί ολα αυτά!
DrLo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αν το πληρώσεις τώρα δε τελιώνει το θέμα ?
GeminiMAX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα ζητάνε και να πληρώσουμε την οφειλή αλλά και έξοδα δικ. επιμελητή και δικηγόρου...
DrLo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα ζητάνε και να πληρώσουμε την οφειλή αλλά και έξοδα δικ. επιμελητή και δικηγόρου... Δε ξέρω τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά ψιλοεκφοβισμός μου φαίνεται. Όταν κάποιος σου ζητά να του πληρώσεις κάποια υπηρεσία σου στέλνει/δίνει ΔΠΥ και μετά τον πληρώνεις. Σου στείλανε/δώσανε ποτέ ΔΠΥ και δε το εξόφλησες? (δε ξέρω βέβαια τι περιγράφεται στους όρους). βέβαια λες ότι στα ζητάνε για άλλο λόγο οπότε δε μπορούμε να σου δώσουμε καμία άποψη αν δεν ξέρουμε για τι ακριβώς πρόκειται. Για να μη σου λέω βλακείες ας πει τη γνώμη του και κανας λογιστής/δικηγόρος.
xreokopia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σε πόσα χρονια εχει οριστει να γινει η δικη?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σε πόσα χρονια εχει οριστει να γινει η δικη? Εάν είναι τόσο μικρά ποσά, είναι η Διαδικασία Μικροδιαφορών στο Ειρηνοδικείο, οι δικάσιμοι της οποίας είναι αρκετά σύντομα...
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια το ricardo εχει ποσοστο κερδων 3% για πωλησεις μεχρι 100ευρω. Απο τη στιγμη που καποιος το δεχεται με την εγγραφη του,πρεπει να πληρωσει κ το αναλογο ποσοστο στην εταιρια,μετα απο μια πωληση. Δε βλεπω κατι το περιεργο,η εταιρια θα διασφαλισει τα χρηματα της με καθε τροπο, οσα κι αν ειναι αυτα. Εγω δεν εγινα μελος γιατι δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια για τετοια μικροποσα,να τρεχω για καταθεση. τραγικο το ricardo
GeminiMAX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Απλα επιδιώκω να έρθω σε επαφή και με άλλα άτομα, στα οποία έχει σταλεί η αγωγή. Είναι σε 10 μέρες περίπου η ημερομηνία. Κάθε βοήθεια δεκτή!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 τραγικο το ricardo Έχεις δίκιο, είναι τραγικό μια εταιρεία να θέλει να έχει κάποιο κέρδος και να μη φουντάρει... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις