Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα τα "επαιξε" η κάρτα γραφικών μου και πάω για άλλη...

Το πρόβλημα είναι όμως ότι στο Πλαίσιο που αγοράζω δεν υπάρχει κάτι σε DDR2.

Εχετε κάτι στα υπόψιν?

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε jeanthira7, μην μπερδεύεις την μνήμη ram με την μνήμη της κάρτας γραφικών,δεν έχουν καμμία σχέση.

Δημοσ.

Γιατι θελεις συγκεκριμένα ddr2?Στις καρτες γραφικων οτι ddr θελεις βαζεις.ποσα λεφτά διαθετεις?παιχνιδια παιζεις?Τι αναλυση εχεις και τι τροφοδοτικο εχεις?

Δημοσ.

Γιατι θελεις συγκεκριμένα ddr2?Στις καρτες γραφικων οτι ddr θελεις βαζεις.ποσα λεφτά διαθετεις?παιχνιδια παιζεις?Τι αναλυση εχεις και τι τροφοδοτικο εχεις?

+ Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημά σου?

Δημοσ.

Εγω ήξερα πως είναι ό,τι σηκώνει η μητρική σου.

asus p5k premium είναι η δικιά μου και είδα με ένα googlaρισμα ότι είναι DDR2...

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω κανεις πολυ απλη χρηση.Ποσα λεφτα δινεις?Παντως πιστευω οτι πρεπει να αλλαξεις και τροφοδοτικο γιατι ειναι παρα πολυ λιγο

Δημοσ.

Intel pentium quad 9300, τροφοδοτικό 240 w

Ανοιξε το πλαινο καπακι και πες μας τι λεει γιατι τα 240 μαλλον ειναι volt και οχι watt

Δημοσ.

Μάρκα τροφοδοτικού, ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου και ΠΟΣΑ δίνεις.

Τροφοδοτικό ό,τι πιο φθηνό υπάρχει (είμαι εκτός σπιτιού τώρα), ανάλυση 1280*.... και δίνω μέχρι 30-35 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρουν τα games απλά να έχει μνήμη 1 gb. Επιπλέον πείτε μου παρακαλώ εάν η mobo (775 socket) που έχω δέχεται DDR3 -> http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K_PremiumWiFiAP/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...