Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τα σαινια!

...και κατευθειαν στο ψητο.

Εχουν που λετε εδω και τρεις ημερες και ανεβαζουν υπερβολικες θερμοκρασιες οι Ram.

Για πολυυυ λεμε....σε σημειο που να σβηνει το πισι!

Το βλεπω απο μια παπαριτσα που εχω βαλει στην επιφανεια εργασιας και δειχνει θερμοκρασια Cpu και Ram.

Και το θεμα ειναι οτι δεν το ζοριζω παραπανω απο οτι το ζοριζα και πριν.Με κανα youtube, κανα live radio και κανα δυο σελιδες ανοιχτες φτανει Θεο το κοντερ(80-90%).Αυτη τη στιγμη που γραφω εχω ενα live radio και τη σελιδα εδω και εχει 40% θερμοκρασια!!

Πηρα τηλεφωνο τα γατονια(λεμε τωρα) απο το Πλαισιο που το εχω παρει και μου ειπαν να το παω εκει να το δουνε(...220 χιλιομετρα αποσταση πηγαινε-ελα), οπως και ο τεχνικος που ξερω εδω στην πολη.Ριχνω λοιπον και ενα διχτυ εδω μπας και πιασω τιποτα, το διορθωσω και σωθω.

Μετα τιμης...

ΥΓ Ειναι το πισι που εχω στην υπογραφη μου.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπερθεμένονται οι ραμς.. Πιο πολύ για επεξεργαστή μου φαίνεται..

Και όταν λες θερμοκρασία 40% ? Τι ακριβώς εννοείς ? Μήπως είναι το 40% η χρήση της ραμ η του cpu?

Δημοσ.

Επειδή gadgets ξέρω ότι υπάρχουν για τη χρήση (%) cpu και ram, μήπως έχεις βάλει αυτά και νομίζεις ότι βλέπεις θερμοκρασίες;

Εάν είναι έτσι, τότε έχουν φορτωθεί πολλά προγράμματα στο startup που δεν τα χρειάζεσαι και τρώνε τη μνήμη.

Μπορείς να πληκτρολογήσεις msconfig στη γραμμή εντολών και emter και στις καρτέλες που θα εμφανιστούν θα πας σ' εκείνη του startup και θα ξετσεκάρεις όσες εφαρμογές εν χρειάζεται να ξεκινάνε όταν ανοίγεις το pc.

Δημοσ.

Εντελως απιθανο μου φαινεται να ανεβαζουν τετοιες θερμοκρασιες οι RAM σε σημειο που να σβηνει το pc!

Αλλο το ποσοστο χρησης της RAM κι αλλο η θερμοκρασια.

Δημοσ.

Χαιρετω την ομηγυρη.

Εχετε δικιο για την 'θερμοκρασια'.Χρηση ειναι και ειναι της Ram.

(Στο διπλανο παπαρι που ειναι του Cpu δεν πιανει πανω απο 30-40% ποτε - αποκατω εικονα με το παπαρια.)

Για την υπερφορτωση που λεει ο φιλος makfil.Οχι.

Εφαγε φορματ πριν κανα μηνα και δεν του εχω φορτωσει -σχεδον- τιποτα.Αν συγκρινεις και οτι πριν ειχε

καμια δεκαρια προγραμματα ακομα πανω και ποτε δεν εκανε κιχ, τοτε σιγουρα δεν ειναι αυτο.

Και σημερα που το κοιταω, και μονο με την insomnia ανοιχτη βρισκεται στα 40-45%, ενω χθες στα 20%.

Χειροτερευει.

Ειμαι βεβαιος οτι εσβησε απο τις Ram, γιατι ενω ητανε ηδη κοντα στα 90%(και τις 5 φορες που συνεβη),ανοιξα ακομα ενα προγραμμα τη μια ή ενα live stream την αλλη, επιασε να κατοσταρισει και τσακ, μαυρα.

Αναμενω τας οδηγιες σας,

μετα τιμης...

21mdl53.png

Δεν νομίζω να υπερθεμένονται οι ραμς.. Πιο πολύ για επεξεργαστή μου φαίνεται..

Και όταν λες θερμοκρασία 40% ? Τι ακριβώς εννοείς ? Μήπως είναι το 40% η χρήση της ραμ η του cpu?

Επειδή gadgets ξέρω ότι υπάρχουν για τη χρήση (%) cpu και ram, μήπως έχεις βάλει αυτά και νομίζεις ότι βλέπεις θερμοκρασίες;

Εάν είναι έτσι, τότε έχουν φορτωθεί πολλά προγράμματα στο startup που δεν τα χρειάζεσαι και τρώνε τη μνήμη.

Μπορείς να πληκτρολογήσεις msconfig στη γραμμή εντολών και emter και στις καρτέλες που θα εμφανιστούν θα πας σ' εκείνη του startup και θα ξετσεκάρεις όσες εφαρμογές εν χρειάζεται να ξεκινάνε όταν ανοίγεις το pc.

Εντελως απιθανο μου φαινεται να ανεβαζουν τετοιες θερμοκρασιες οι RAM σε σημειο που να σβηνει το pc!

Αλλο το ποσοστο χρησης της RAM κι αλλο η θερμοκρασια.

Δημοσ.

Με 2gb μνημη,ελπιζω να μην εχεις βαλει τα 7αρια επανω.εαν ναι,λογικο ειναι να σου γεμιζει την μνημη.

Τα 7αρια εχω φιλε μου.Αλλα τα εχω δυο χρονια τωρα και παρολο που πολλες φορες το φορτωνα οσο δεν παει, ποτε δεν μου το εκανε.

Φίλε μου βάλε τα 7 32bit.

Αυτα ακριβως εχω.

Δημοσ.

Δες μηπως εχει καψει την μια ram και εχεις μεινει με 1 gb ...

Σωστος ο παιχτης.Πολυ σωστος..

Θα το τσεκαρω μετα (τωρα εχει ματς, στο ημιχρονο)με τον ''δεικτη εμπειριας των Windows'',

εκτος αν ξερεις κανεναν αλλο τροπο να το δω.

Δημοσ.

οταν παει η ραμ 100 παει και ο cpu?>

Γιατι μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια και να κλεινει...

βλεπεις την ραμ απο υπολογιστης,ιδιοτητες συστ.

Δημοσ.

Δεξί κλικ στη μπάρα, άνοιξε τον Task Manager και δες ποια προγράμματα τρέχουν και πόση μνήμη σου τρώνε.

Το εγραψα και προηγουμενως φιλε μου.Δεν εχει προγραμματα πανω το μηχανημα.

Βαζω μια φωτο κατω παντως(αν εννοεις αυτο).

οταν παει η ραμ 100 παει και ο cpu?>

Γιατι μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια και να κλεινει...

βλεπεις την ραμ απο υπολογιστης,ιδιοτητες συστ.

Οχι.Δεν παει πανω ο Cpu ποτε.

10gctub.png

k9b7ro.png

Δημοσ.

Κάνε λίγο το κόπο και κατέβασε αυτό και τράβα ενα screenshot με τα αποτελεσματα. Κλείσε όλα τα άλλα ανοικτά παράθυρα πρώτα.

http://download.cnet.com/Process-Explorer/3000-2094_4-10223605.html

Σε κανα 20λεπτο φιλε μου.Να τελιωσει το ματς και θα το κανω.

Αν θες εμπα μετα να μου πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...