Hal9000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Η πολυαναμενόμενη δοκιμαστική έκδοση (Consumer Preview) των Windows 8, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 29 Φεβρουαρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft επιβεβαιώνοντας παλιότερη ανακοίνωση της εταιρείας. Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη για κατέβασμα από όλους και αποτελεί την πρώτη επίσημη beta των νέων Windows. Για το σκοπό αυτό η Microsoft έχει προγραμματίσει ειδική παρουσίαση η οποία θα λάβει μέρος στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, τη μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο την οποία το Insomnia θα καλύψει από κοντά και φέτος. Η επιλογή της συγκεκριμένης έκθεσης για την παρουσίαση της Consumer Preview έκδοσης των Windows 8 δε θα πρέπει να θεωρείται τυχαία αφού όλα δείχνουν ότι η Microsoft θα δώσει και τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση των Windows Phone. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πριν λίγες ημέρες, οι δύο πλατφόρμες θα στηρίζονται στο ίδιο kernel για πιο εύκολη μεταφορά των εφαρμογών που στηρίζονται στο Metro UI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν βλέπω την ώρα για δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Android Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Άντε να δούμε τι είναι και αυτά τα τρομερά Windows 8. Αν και μυρίζομαι vista round 2... Θα δίξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexkass Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 πώς το μυρίζεσαι? για πες μας? έχεις δοκιμάσει εδώ και μήνες το dev preview σε συσκευές σου? το έπαιξες μαζί πάνω από 5 λεπτά? αν όχι το τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Android Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 πώς το μυρίζεσαι? για πες μας? έχεις δοκιμάσει εδώ και μήνες το dev preview σε συσκευές σου? το έπαιξες μαζί πάνω από 5 λεπτά? αν όχι το τότε... Μυρίζομαι είπα φίλε, μια απλή υποψία βασισμένη σε λάθη του παρελθώτνος. Δεν είπα ότι βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Εσύ γιατί τέτοια κάψα σου δίνει ποσοστά η microsoft ? , μην τρελαθούμε κιολας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0sferatus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ποια η διαφορα απο την developer εκδοση που ειναι ετοιμη για download? 5/6 bugs να υποθεσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 εγώ που έχω το developer preview εδώ και αρκετό καιρό (και σας μιλάω μάλιστα απο αυτό) το θεωρώ πολύ ωραίο και αρκετά βολικό... το όλο θέμα είναι μέχρι να το συνηθήσεις το "κακο" είναι πως οι εφαρμογές δεν έχουν ένα "Χ" δεν μπορεις να βγείς ούτε με [esc] ούτε με [alt + F4] πρέπει να το κλείσεις απο το task manager αυτο δεν ισχύει για όλες τις εφαρμογές, αλλα για αυτές που τρέχουν σε desktop view Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio_b27 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Link Δεν νομίζω πως είναι και πολύ αξιόπιστο να λέμε πως επειδή μετά από κάθε καλό λογισμικό η Microft, βγάζει ένα χάλια, να λέμε πως τα Windows 8 θα είναι και αυτά χάλια . Για μένα, όσο το έχω δουλέψει, δεν θα έλεγα ότι είναι κακό, αλλά πολύ μπερδεμένο... Το μισό είναι για Tablet και το μισό για PC. Αν βρουν τη χρυσή τομή, νομίζω θα είναι αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Link οτι να ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ποια η διαφορα απο την developer εκδοση που ειναι ετοιμη για download? 5/6 bugs να υποθεσω? Βασιζεται καπου η υποθεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αυτη την μέρα θα πάρει φωτιά το Ίντερνετ. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELTSIX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τα καλυτερα παιδια βγηκανε τα WINDOWS ΧΡ PRO . done ! ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τα καλυτερα παιδια βγηκανε τα WINDOWS ΧΡ PRO . done ! ! ! omg... Βασιζεται καπου η υποθεση? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Οντως.Για γελια η ερωτηση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις