Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σερ, αν θεωρείς "εκτός θέματος", μια συμβουλή που αν κι εσύ είχες χρησιμοποιήσει ώστε να μην κλαις το κατοστάρικο τώρα, με γειά σου με χαρά σου.

Παραδεξου οτι δεν ειναι υποχρεωση , δεν θα παθεις τιποτα.Οτι ειναι το πολυ πολυ εξυπηρετηση.Αλλιως λινκαρε την πολιτικη του γραφειου.Τι να παμε να μαθουμε ?

...επειδή είπα τέρμα η κουβέντα, τις αηδίες περί παραδοχής και παθήματος να στις σχολιάσω ΜΙΑ -και τελειωτική- φορά σε PM. Για να μην ξαναγράφεις παρομοίως, δηλαδή, δημοσίως.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τερμα η κουβεντα σε δημοσιο φορουμ δεν σημαινει να σταματαει οποτε θελεις εσυ.

Επισης παλια ειχα ρωτησει και ηταν πολυ επιφυλακτικοι ( σχεδον κατηγορηματικοι δηλαδη) ακομα και σε ανοιγμα πακετου με συννενοηση παντα με τον πωλητη.Γιατι ειναι και το θεμα της συσκευασιας και ασφαλης επιστροφης πισω.Ετσι μου ειχαν πει εμενα.Ισως γινεται και αυτο κατ'εξαιρεση (χωρις ειρωνια)

Δημοσ.

συμβουλες δεχομαι ρε φιλε και σας ευχαριστω ολους!!αλλα εσεις εχετε πιασει κουβεντα καντε το με Pm!!αν εχεις να πεις κατι ετσι ωστε να με βοηθησεις με το θεμα μου καντο αλλιως ανοιξε δικο σου!!με θεμα "θα καθισει τελικα ο courier να βαλω την καρτα?"

Δημοσ.

Εφ' όσον έγραψα πράγματα που θα βοηθήσουν ΚΑΙ άλλους που δεν θέλουν να την πατήσουν όπως εσύ, αλλά ΚΑΙ εσύ αν δε θες να την ξαναπατήσεις στο μέλλον, και πάνω σε αυτά σχολιάζουν μακρύκοντα οι άλλοι, ε θα τους απαντήσω, Σερ.

Και είναι η μόνη βοήθεια που μπορείς να πάρεις "στο θέμα σου", αν δεν το έχεις καταλάβει (=πάνε, πετάξανε τα γκαφρά σου, και κανείς δεν έχει "λύση" να τα ξαναβρεις να σου προτείνει). Οπότε μην "γκρινιάζεις" ότι "γράφονται άσχετα στο θέμα σου" : δεν πρόκειται να γραφτεί κάτι περισσότερο, με την έννοια (=δικαίωση) που θες εσύ.

Δημοσ.
Τερμα η κουβεντα σε δημοσιο φορουμ δεν σημαινει να σταματαει οποτε θελεις εσυ.

...συνεχίζεις να διαβάζεις επιλεκτικά. Μπράβο ρε.

Τέρμα η κουβέντα ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ έγραψα. Δε σου απαγόρεψα κάτι.

Δημοσίως όμως, με ΘΙΓΕΙ το να ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ κάτω από ποιό πρίσμα γράφω, τί ξέρω περί του θέματος για το οποίο γράφω, και να ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ με ωραιάδες τύπου "έλα, παραδέξου το" και λοιπές αηδίες.

Βαριέμαι,Τάσο κάνε zapping,έχει κι άλλα κανάλια....

...ε κάνε ζάπινγκ ρε συ τότε. Έχει κι άλλα κανάλια...

Δημοσ.

Για να αλαφρυνω λιγο το κλιμα ,να πω τις δικες μου εμπειριες

Πουλαω και αγοραζω με αντικαταβολη ΕΛΤΑ (μενω λογω οτι μενω επαρχια) ,απλως κοιταζω παντα αυτος που θα αγορασει ή οπου θα μου πουλησει να εχει θετικες αξιολογησεις μονο απο αλλα μελη του φορουμ (insomnia)

Και ποτε με καταθεση σε λογαριασμο

Τα εξοδα δεν ειναι πολλα,5-8 ευρω συνηθως Αθηνα -Κρητη

Αν ειναι "αλεξιπτωτιστης" που δεν εχει αξιολογησεις ή δεν ειναι "γνωστος" στο φορουμ ,απλα του λεω σορρυ εχει ενδιαφερθει αλλος για την πωληση

Δημοσ.

συμβουλες δεχομαι ρε φιλε και σας ευχαριστω ολους!!αλλα εσεις εχετε πιασει κουβεντα καντε το με Pm!!αν εχεις να πεις κατι ετσι ωστε να με βοηθησεις με το θεμα μου καντο αλλιως ανοιξε δικο σου!!με θεμα "θα καθισει τελικα ο courier να βαλω την καρτα?"

Μπορείς φίλε να μου στείλεις ένα πμ με τη συζήτηση σε άλλο φόρουμ;

Δημοσ.

Εγω δε καταλαβαινω για στο 11880 σου ειπαν οτι ειναι απορρητο το τηλεφωνο. Εγω οσες φορες πηρα, ακομα και για κινητα τηλεφωνα, μου ειπαν το ονομα του ιδιοκτητη.

Δημοσ.

Θα ήταν εγγεγραμμένο στους καταλόγους!!εγω πιστεύω πως είναι καρτοτηλεφωνο..όπως και να έχει παιδια ο τύπος ύστερα οι βοήθεια παιδιών στο άλλο φόρουμ βρέθηκε..και είναι μεγάλο λαμογιο..έχει εξαπατήσει πολυ κόσμο..!εδω έχει στείλε και άτομα που τον βρήκαν(2 αστυνομικούς)φυλακή για εκβιασμό!!οι οποίοι τον βρήκαν και του ζήτησαν τα λεφτά τους!!εν τω μεταξύ έχει οριστεί και δικασιμος αλλα δεν έχει γίνει κάτι ακόμα!!εχει βγάλει τρελό χρήμα ο μάγκας!!και δεν μιλαμε για ποσά 50-100€ μιλαμε για χιλιαρικα!!τεσπα ο τύπος δίνει το όνομα Γιώργος αργυριαδης και σε μένα τουλάχιστον είπε πως είναι απο νέο κόσμο δικηγόρος κτλ..το οποίο μπορει να είναι και το πραγματικό!!λεει πως θέλει τηλεφωνική επιταγή μέσω ΕΛΤΑ και μετα στέλνει με έξοδα αποστολής δικα του..!!καποιος λέει πως μένει αργυρουπολη!!μπορει να είναι και ολόκληρη σπείρα..τεσπα,πρέπει να ξεχάσω τον πόνο μου και απο το να χαλασω 100&200€ για μηνύσεις προτιμώ να πάρω μια 5850 ακόμα να τελειοποιησω τον υπολογιστή μου...έχει κανείς;;:)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα ήταν εγγεγραμμένο στους καταλόγους!!εγω πιστεύω πως είναι καρτοτηλεφωνο..όπως και να έχει παιδια ο τύπος ύστερα οι βοήθεια παιδιών στο άλλο φόρουμ βρέθηκε..και είναι μεγάλο λαμογιο..έχει εξαπατήσει πολυ κόσμο..!εδω έχει στείλε και άτομα που τον βρήκαν(2 αστυνομικούς)φυλακή για εκβιασμό!!οι οποίοι τον βρήκαν και του ζήτησαν τα λεφτά τους!!εν τω μεταξύ έχει οριστεί και δικασιμος αλλα δεν έχει γίνει κάτι ακόμα!!εχει βγάλει τρελό χρήμα ο μάγκας!!και δεν μιλαμε για ποσά 50-100€ μιλαμε για χιλιαρικα!!τεσπα ο τύπος δίνει το όνομα Γιώργος αργυριαδης και σε μένα τουλάχιστον είπε πως είναι απο νέο κόσμο δικηγόρος κτλ..το οποίο μπορει να είναι και το πραγματικό!!λεει πως θέλει τηλεφωνική επιταγή μέσω ΕΛΤΑ και μετα στέλνει με έξοδα αποστολής δικα του..!!καποιος λέει πως μένει αργυρουπολη!!μπορει να είναι και ολόκληρη σπείρα..τεσπα,πρέπει να ξεχάσω τον πόνο μου και απο το να χαλασω 100&200€ για μηνύσεις προτιμώ να πάρω μια 5850 ακόμα να τελειοποιησω τον υπολογιστή μου...έχει κανείς;;:)

φιλε εγω εξαρχης δεν σου ειπα οτι σιγα μην βγαζει

μονο απο σενα 100 ευρω και οτι ειναι οργανωμένο κολπο?

Επισης και αυτοι που τον υποστηριζαν ηταν τα τσιρακια - κομπαρσοι.

Δεν βγαζεις ακρη με αυτους αν στην κάνουνε. Απλα αποδέχεσαι την χασούρα

χωνεύεις το μάθημα οτι δεν πρεπει να συναλλάσεσαι στα τυφλα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

και συνεχιζεις την ζωη σου. Και αστειο ηταν το ποσο που σου εφαγε

αν θες να ξερεις εδω εχουμε ακουσει τρελα ποσά.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς αυτοί που τον υποστήριζαν;ποιους εννοείς;;τεσπα..το χειρότερο είναι πως ενώ εχουν γίνει τόσες καταγγελίες αυτο το καθικι είναι ακόμα ελεύθερο και κοροϊδεύει ακόμα τον κοσμάκη...γιατι απλα είμαστε στην ελλάδα και όχι σε κάποια άλλη χώρα που όλα λειτουργούν άψογα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...