spid_x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τις τελευταιες δυο ημερες εμφανιστηκε το εξης προβλημα. οταν παω να βαλω τονο σε μια λεξη γινεται το εξ΄΄ης. αντι για τονο μου βγαζει δυο αποστροφους. πως μπορ΄΄ω να το λ΄΄υσω? (για να καταλαβαιτε και το προβλημα!)
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Στις ρυθμίσεις γλώσσας πληκτρολογίου είναι όλα νορμάλ;
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μου έχει τύχει και μένα παλιότερα και δεν θυμάμαι πως το έχω λύσει. Δες αν καταργήσεις μια την ελληνική γραφεί και την ξανά βάλεις μήπως στρώσει.
spid_x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο για να γινει χρειαζεται το cd των windows?
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο για να γινει χρειαζεται το cd των windows? Στα windows seven (Αγγλική γλώσσα) που είμαι εγώ τώρα όχι... για τα άλλα δεν μπορώ να στο βεβαιώσω 100%
spid_x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μπα, τα ιδια.. τελικα εχει ξανασυζητηθει το θεμα και ειναι ιος.
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τελικα εχει ξανασυζητηθει το θεμα και ειναι ιος. Εμένα όταν μου έτυχε δεν ήταν ιός αλλά αν σου λύθηκε το θέμα έχει καλός.
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό συμβαίνει όταν πατιέται δύο φορές το πλήκτρο με τον τόνο. Δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο, αν έχεις laptop βάλε ένα usb. π.χ. κ΄΄ατι τ΄΄ετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα