sattack Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μεγεια Αν ειναι αυτη που φαινεται στη φωτο (και δουλευει ) και εχει και διακοπτακι με 2 BIOS, θα σου πω που να κατεβασεις ASUS ΒΙΟS 6950 με ξεκλειδωτα shaders (ωστε να μην ζοριστουν οι μνημες με timmings και volt παραπανω απο οτι πρεπει, οπως αν εβαζες BIOS απο 6970) Συν ετοιμο V για τον πυρηνα 1,175 (δηλ το default της 6970, αλλωστε το τσιπακι ιδιο ειναι, εκει δεν εχουμε προβλημα οπως με τις μνημες) Συν κολπακι για να ξεκλειδωσεις τα ορια των MHz στο CCC και να κανεις απο εκει και μονο οσο oc θες, χωρις να χρειαζεσαι αλλα προγραμματακια. Εγω το εχω κανει αυτο στην Sapphire 6950 μου
SOADNICK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ας ελπισουμε οτι θα ειναι αυτη http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH69502DI2S2GD5/#overview γιατι αν ειναι DirectCUII εκδοση θα εχουμε προβληματα... Απο τι πολυκαταλαβα εννοεις οτι αν οντως ειναι αυτη θα μπορω να την ξεκλειδωσω σε 6970?και αν ναι με θερμοκρασιες εγγυηση κτλπ τι γινεται?
sattack Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχεις προβλημα με κανενα απο τα δυο, ασε το ανεμιστηρακι στο αυτοματο να κανει τη δουλεια του ή αν σε τρωει ψυχολογικα, βαζε το χειροκινητα στο πιο δυνατο, με μειον τον αυξημενο θορυβο. και με την εγγυηση δε θα χεις προβλημα, δεν θα παθει τιποτα η καρτα, πολυ περισσοτερο που δεν θα πειραχτουν τα V και τα timmings στις μνημες, και αν χτυπα ξυλο παθει κατι απο αλλη αιτια, φλασαρεις το original και στην 2η θεση και την επιστρεφεις.
SOADNICK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Απο ο,τι ειδα η 6950 ειναι η κλειδωμενη 6970 και με το BIOS ξεκλειδωνει αρα ο ανεμηστηρας συνεχιζει να δουλευει με τον ιδιο τροπο σωστα?οπως και οι θερμοκρασιες..
SOADNICK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 One more FAIL... Η καρτα δεν ειναι διαθεσιμη πφφ 4ο...
ThanosWF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 One more FAIL... Η καρτα δεν ειναι διαθεσιμη πφφ 4ο... Λογικο να μην ειναι διαθεσιμη,ηθελα να στο πω,reference καρτα να υπαρχει ακομα δυσκολο..
SOADNICK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Με amazon τι παιζει να δοκιμασω ΚΑΙ απο εκει? τελωνεια παραδοση φοροι κτλπ?
ThanosWF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Με amazon τι παιζει να δοκιμασω ΚΑΙ απο εκει? τελωνεια παραδοση φοροι κτλπ? Γιατι amazon ρε συ?Τελειωσαν ολα τα μαγαζια της ελλαδας? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0650548&catid=020300 Αυτην την εχεις δει?Ειναι λιγο παραπανω απο το κανονικο η τιμη αλλα εχει μεσα bf3.. Για ρωτα τους αν την εχουν.
SOADNICK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τα περισσοτερα... την ειχα δει παλιοτερα αλλα δεν ξερω οι Club3D δεν μου πολυγεμιζουν το ματι οσο για το BF3 το εχω αγορασει καιρο τωρα απο το πλαισιο 20Ε
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρα ειναι η club 3d οπως ολες.εαν εχουν και την ιδια εγγυηση σε συγκριση με τις αλλες εταιρειες,θα ειναι το ιδιο πραγμα. Και ασε που καπου ειχα διαβαζει οτι η απο πανω υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει κιολας.
SOADNICK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τελος παντων... γενικοτερα με αμαζον ξερεται τι γινεται?
ThanosWF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τελος παντων... γενικοτερα με αμαζον ξερεται τι γινεται? Με 2 λεξεις,μην μπλεξεις. Εδω λες οτι εχεις 3 αποτυχημενες προσπαθειες με καρτες και θες να μπλεξεςι και με εξωτερικο?Εκει ειναι που θα σου σπασουν τα νευρα,μια χαρα ειναι η club 3d,παρτην και πουλα μου το bf3
SOADNICK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 4 αποτυχημενες σε παρακαλω... βασικα λεει κατοπιν παραγγελιας. οσο για το BF3 μαλλον θα το πουλησω αν δεν το δωσω σε εναν φιλο μου.
ThanosWF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 4 αποτυχημενες σε παρακαλω... βασικα λεει κατοπιν παραγγελιας. οσο για το BF3 μαλλον θα το πουλησω αν δεν το δωσω σε εναν φιλο μου. Και για ενα αλλο προιον που ελεγε κατοπιν παραγγελιας τους μιλησα και τελικα το ειχαν στις αποθηκες,δεν εχεις τιποτα να χασεις + οτι πουλας και το bf κανενα 20ευρο και εισαι μια χαρα.
SOADNICK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Αυριο θα ξαναδοκιμασω να παραγγειλω κατι... γιατι αυτο το καταστημα (MediaRam) μεταφερεται και ο,τι παραγγελειες γινουν μεχρι ΚΑΙ σημερα ΔΕΝ θα γινονται αποδεκτες (το λεει στην αρχικη σελιδα) και εχει την καρτα γραφικων που ηθελα: http://www.media-ram.gr/personal-computers/hardware/vga/sapphire-ati-radeon-hd6950-2gb-ddr5-256-bit.html λεει οτι ειναι και διαθεσιμη αρα θα ξαναδοκιμασω αυριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα