Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Είναι το Nova; Τα μακαρόνια με κιμά; Το χέσιμο; Το Pro; Η Νομικού; Προσπαθήστε να σκεφτείτε 10s, δεν είναι τόσο αερολογοθρέντ. Έχω περιέργεια να γνωρίσω τις ορέξεις των άλλων.. Ξεκινάω.. Όπου πας, να μην περνάς απαρατήρητος.
RottenLungs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η φουρτουνιασμένη θάλασσα όπως την βλέπεις μέσα απο ένα φορτηγό πλοίο στην μέση του πουθενά. Το 2ρο είναι τα πολυ πολυ πυκνά δάση, εποχή Σεπτέμβρη ή Απρίλιο. Ποποπο τώρα ψήθηκα για κάμπινγκ, γαμώ...
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως σίγουρα όχι οι κοπέλες που μιλάνε σαν τον φαντάρο που ήξερα στην κάτω κουκέτα.
RottenLungs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά εγω το καλοκαίρι ήμουν Σαμοθράκη και μπορώ να πώ όταν πήγαινα λιώμα στην σκηνή και έπεφτα να κοιμηθώ, άκουγα το θρόισμα φύλλων - κλαδιών των δέντρων και το κύμα που έσκαγε δύο μέτρα πιο δίπλα και ένιωθα πραγματικά ευτυχισμένος. Φύση - Θάλασσα - Αλκοόλ - Καπνός - δύο φιλαρακια και μία κοπέλα και είμαι ο πιο ευτυχισμένος άμθρωπος στον κόσμο. 1
Sellers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το χέσιμο να είναι το πιο ''όμορφο'' πράγμα στην ζωή σου? Ακόμα και το πιο ''ευχαριστο'' να είναι, πάλι βρίσκω κάποιο προβλημα.
slygeo87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πφφ δεν ξέρω. Δεν την έχω νοηματοδοτήσει ακόμα.
andaluz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το σεξ το καλό σεξ το ξύπνημα με τις μουσούδες των γάτων στα μούτρα μου η μηχανάδα μια ηλιόλουστη, ανοιξιάτικη μέρα κοντά στη θάλασσα, όπως και μακρινά και κοντινά ταξίδια μαζί της να κάνεις εξωφρενικά ανόητα πράγματα και ας ξέρεις ότι μετά μπορεί να το μετανιώσεις. Γενικά η ελευθερία που σου προσφέρει να βγαίνεις από τη "ζώνη ασφαλείας" και να ζεις σαν να μην έχεις να χάσεις τίποτα και η επαφή με τη φύση όπως είπε ο RottenLungs.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αυτός! http://www.youtube.com/watch?v=jbX2HORP6mg&list=LL0BYKNzCz1yhp4M4539eR-Q&feature=mh_lolz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα