akpe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 http://www.ministryofjustice.gr/ We know EVERYTHING, We have your PASSWORDS , We are watching YOU. NEXT TARGET WILL BE ALL THE MEDIA IN GREECE. ( ertTV , etc ) WE HAVE MOST OF THE MEDIA WEBSITES ADMIN PASSWORDS. We are Legion . This is JUST the BEGINING. www.ministryofjustice.gr is just an example of what we are capable of! You have 2 weeks to stop ACTA in Greece otherwhise we will do CYBERWARFARE by defacing 300 sites and all the media and ministries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos.Powers Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Eπίθεση απο τους Anonymous δέχτηκε η ιστοσελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της νύχτας. http://www.ministryofjustice.gr/ We know EVERYTHING, We have your PASSWORDS , We are watching YOU. NEXT TARGET WILL BE ALL THE MEDIA IN GREECE. ( ertTV , etc ) WE HAVE MOST OF THE MEDIA WEBSITES ADMIN PASSWORDS. We are Legion . This is JUST the BEGINING. www.ministryofjustice.gr is just an example of what we are capable of! You have 2 weeks to stop ACTA in Greece otherwhise we will do CYBERWARFARE by defacing 300 sites and all the media and ministries. If you don't believe, Just check your email ministryofjustice: http://webmail.ministryofjustice.gr user: [email protected] pass: igotowned Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 το εχω δει απο τις 6:10 το πρωι, αλλα στο email δεν μπορεσα να μπω, μαλλον ειχαν αλλαξει ηδη τον κωδικο που ειχαν βαλει οι anonymous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Να μπω στο mail? Η θα βρω κανεναν σε λιγο στην πορτα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Α μαλιστα.Οι Anonymous. Οποτε να φανταστω λυσαμε πλεον ολα τα προβληματα μας και δεν θα περασει το ACTA ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos.Powers Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Να μπω στο mail? Η θα βρω κανεναν σε λιγο στην πορτα μου? εχουν αλλάξει τον κωδικό δεν μπορεις να μπεις http://www.youtube.com/watch?v=7sCHi1Zw-YI το βιντεο που ειχε ανεβει γιατί τώρα δεν λειτουργεί το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ωπ. δεν ειδα οτι εχει μπει και το εβαλα στα νεα... Σοζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Α μαλιστα.Οι Anonymous. Οποτε να φανταστω λυσαμε πλεον ολα τα προβληματα μας και δεν θα περασει το ACTA ? Σ ενόχλησε εσένα η κίνηση αυτή ρε triton? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costasckn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 απ'ότι φαίνεται ο κόσμος αλλάζει και μαζί του και οι τρόποι διαμαρτυρίας...δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η προσπάθεια των anonymous, αλλά στη τελική έστω και αν ένας από αυτούς που μας εφτασαν εδώ, αγχωθεί και χάσει τον ύπνο του καλό θα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Σ ενόχλησε εσένα η κίνηση αυτή ρε triton? Oχι φυσικα. Αλλα δεν βλεπω σοβαρο λογο υπαρξης της κινησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ούτε εγώ θεωρώ ότι αλλάζει κάτι, ούτε τους θεωρώ τίποτα αξιόλογο. Απλά κάθε φορά τρώνε το κράξιμο χωρίς ουσιαστικά να κάνουν κάτι κακό. Εκτός απ το ότι ισχυρίζονται και μιλάνε σα να κάνουν περισσότερα απ ότι κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Oχι φυσικα. Αλλα δεν βλεπω σοβαρο λογο υπαρξης της κινησης. Θα μπορουσες να προτεινεις καποιες πιο ουσιωδεις κινησεις?Ειναι ευκολο να τις περασουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εν τω μεταξύ η μεγάλη είδηση της ημέρας είναι από τη verisign και την παραδοχή της οτι την είχαν κάνει σουρωτήρι μεσα στο 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τουλάχιστον οι Anonymous είναι άξιοι να λέγονται «Επαναστάτες του καναπέ» γιατί ακόμη και από την οθόνη του υπολογιστή τους διαμαρτύρονται για πάρτι μας, κάνοντας ζημιά στο γόητρο της κυβέρνησης, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε επαναστάτες του κώλου και περιμένουμε να επαναστατήσουν όλοι οι υπόλοιποι και να σωθούμε... Θα μου πείτε βέβαια -και δικαιολογημένα- γιατί δεν με ξέρετε "και εσύ τα ίδια είσαι μεγάλε μόνο να μιλάς ξέρεις." Ένα είναι το βέβαιο, όπως πολλοί πολίτες της χώρας έτσι και εγώ δεν έβαλα το χεράκι μου για να έρθει στη χώρα και στην κοινωνία μας αυτή η κατάσταση. Οι υπόλοιποι που τώρα κλαίγονται γιατί δεν κάνουν κάτι; Τι περιμένουν και δεν στήνουν τα λαμόγια στα 3 μέτρα και να τους εκτελέσουν παραδειγματικά; Βλέπεις τον άλλον που πάνε να του πάρουν δικαιώματα, γιατί δεν διαμαρτύρεσαι μαζί του και ας μην είστε στο ίδιο επάγγελμα. Αλλά προτιμάς να περιμένεις υπομονετικά να έρθει η ώρα σου. Γιατί θα έρθει και όταν θα έρθει μόνο τότε θα διαμαρτυρηθείς αλλιώς στα @@ σου. Αυτή είναι η νοοτροπία μας κύριοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κινήσεις εντυπώσεων δείχνοντας τι δυνατότητες και τι εξουσία έχουν. Κατά την γνώμη μου θα είναι σαν μια τρύπα στο νερό, αν δεν κάνουν το επόμενο βήμα. Να μπουν δηλαδή στα υπουργεία και να βγάλουν στην φόρα τι κινήσεις χρημάτων έχουν γίνει και προς ποιους κτλ. Εδώ που φτάσαμε, μόνο αυτοί μπορούν να βγάλουν την αλήθεια στην φόρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα