D4rkst3EL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) first edit: Δε ξέρω γιατί αλλά οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σαν υλικά για εκπομπή μαγειρικής (τα ντοματάκια θα μπουν πάνω στη graphics card ?) "Καλοφάγωτο" και με γειές Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2012 από D4rkst3EL
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Project True Violet 1st update Σπέρες σπέρες Ώρα να γνωρίσουμε τα κύρια hardware parts του νέου project mobo GA-990FXA-UD3 Ο επεξεργαστής που θα φιλοξενήσει: AMD 960T Μνήμες Kingston HyperX Grey Edition Κάρτα γραφικών XFX 6450 2GB Ssd OCZ Agility 3 Τροφοδοτικό Corsair CX500W Επι την ευκαιρία του πρώτου ποστ μετά από αυτό του ανοίγματος, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε κάποια άτομα και σε ένα κατάστημα. Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ τους Sotos 1, caution, Thanos1972 για την πολύτιμη βοήθειά τους και την ανοχή τους Επίσης δηλώνω υπόχρεη σε ένα κατάστημα που κατά την γνώμη μου έχει ξεπεράσει κατά πολύ το μέσο όρο ενός Ελληνικού καταστήματος. Πολλά πολλά ευχαριστώ λοιπόν στο msystems.gr και ιδιαίτερα στον Παναγιώτη. Παιδιά να είστε καλά και να συνεχίσετε έτσι .....to be continued.... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2012 από karmen1983
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ωραια οσον αφορα το ονομα επρεπε να κανεις κατι τετοιο True violet (με πολλα τετοια επανω στο βαζω η μεσα αποξηραμενα) και για το project μπορεις να βαλεις κατι τετοιο σε κουκλακι.
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 χαχααχαχα δεν παίζεσαι thanks για το σχόλιο
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 edit: Δε ξέρω γιατί αλλά οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σαν υλικά για εκπομπή μαγειρικής (τα ντοματάκια θα μπουν πάνω στη graphics card ?) "Καλοφάγωτο" και με γειές lol τώρα το είδα Απλά θα προσπαθήσω όσο είναι δυνατόν να κρατήσω ψηλά το επίπεδο στο φωτογραφικό υλικό που θα ανέβει. Θα είναι δύσκολο όταν θα είμαι με ένα δράπανο στο χέρι αλλά θα το παλέψω Να 'σαι καλά Πολύ ζουμερές οι Kingston Subscribed Καλώς τον Master thanks για όλα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Κάρμεν ωραίο το υλικό! Αν και δεν με παίρνει να σου ζητάω χάρες, μήπως μπορώ να έχω τις δύο φώτο με τις μνήμες σε 1920 χ 1080?
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Με χαρά αν τις κρατούσα Μετά το resize τρώνε πόδι Εχω αυτή αν σου κάνει (μια και μου ξέφυγε στο σβήσιμο) αλλιώς θα ξαναπάρω μηχανή να ξανατραβάω τομάτες ps θα κοιτάξω μπας και έχουν ξεμείνει σε κανένα φάκελο ή σε κανένα στικάκι αν και δε το νομίζω να μου γλύτωσαν http://imageshack.us/photo/my-images/7/p1270952n.jpg/
nikos73 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλή άρχει karmen είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ωραίο όμως σε παρακαλώ μην μας βγάλεις τη ψύχει και βάλε και άλλες φωτό
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Υπομονή Νίκο Σήμερα παρέλαβα μερικά από τα υλικά. Αναμένεται πολύ πράμα ακόμα. Ελπίζω αύριο να έχω νεότερα
rafail1994 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλή αρχηηηηηηή δεν άντεξες πολύ καιρό στην ξεκούραση!!! Βαλε και καμία φωτογραφία από πείραματοκουτι σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις