nickolas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Όσοι είστε χρήστες Lion και heavy internet users που χρησιμοποιείτε Safari θα το έχετε παρατηρήσει. "Κάτι" τρώει πόρους από το σύστημα και εξαντλεί μνήμη, δημιουργεί τεράστια SWAP στο σκληρό και, τελικά, εξαντλεί τους πόρους της CPU. Εγώ είμαι στο τελευταίο αυτό στάδιο αφού πρώτα αναβάθμισα τη μνήμη στα 8GB και εν συνεχεία το σκληρό σε SSD Vertex 3. Το να χρησιμοποιήσει κανείς Chrome τελικά δεν είναι λύση μιας και πάλι οι πόροι του συστήματος πάλι εξαντλούνται μετά από κάποια ώρα (ok πολλές ώρες) στο internet. Yπάρχει λύση? Πέρα από το να το κάνεις quit... Προσωπικά, για μεγαλύτερη αξιοπιστία, συνηθίζω να έχω και Chrome και Safari ανοικτούς ώστε να μοιράζω το φόρτο και αν κάτι συμβεί να μην τα χάνω όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Απ' ότι φαίνεται το Safari πάσχει όταν τρέχει σε περιβάλλον Lion, από memory leak. Απασχολεί αρκετούς χρήστες, όπως για παράδειγμα αυτούς ενώ αν δεν υπάρξει παρέμβαση από την Apple, μάλλον πρέπει να συμβιβασθεί κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα προϋπήρχε του Lion και του τελευταίου Safari. Τουλάχιστον με το Snow Leopard μου συνέβαινε αν και τότε δεν είχα SSD και ο υπολογιστής γινόταν ακόμα πιο αργός από τα page file στο σκληρό δίσκο...παρά τα 8GB μνήμης που απλά μετέθεταν χρονικά το πρόβλημα! Η cpu βέβαια δεν έκανε υπερωρίες, υποθέτω όμως λόγω του πολύ αργού σκληρού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνει ένας ¨"heavy internet user" δηλαδή;; Έχει 250.000 tabs ανοιχτά και μπαίνω βγαίνει στις σελίδες ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνει ένας ¨"heavy internet user" δηλαδή;; Έχει 250.000 tabs ανοιχτά και μπαίνω βγαίνει στις σελίδες ;; Όχι! Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το πρόβλημα μπορώ να κλείσω τα πάντα και να μείνω με 2 παράθυρα με 3 tabs το κάθε ένα και ο Mac να σέρνεται. Προσωπικά μπορεί να έχω 30 tabs ανοιχτά ταυτόχρονα σε 2-3 παραθυρα και να επισκεφτώ μερικές 100άδες σελίδες σε μια ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ισχύει κ για snow leopard με safari 5.1.2, αλλά συμβαίνει σε πολύ ακραία περίπτωση,όταν δεν έχει κλείσει το πρόγραμμα 4-5 μέρες κ τρέχει συνέχεια με 6+ tabs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πάρα πολύ σπάνιο φαινόμενο σε snow... 1 στις 100.. Ισώς παίζει "πρόβλημα" με το καταραμένο Flash της Adobe.. υπάρχει κ το Html για πολύωρες χρήσεις youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα