evoracing Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα...Που μπορώ να βρω Tutorial για το Adobe Photoshop για να φτιάξω μια τέτοια εικόνα??
TheELF Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Youtube is your friend Ναι ρε φίλε,δεν λέω αλλά πως θα μάθει πως λέγονται αυτά τα εφέ;Θα ψάξει τα πάντα όλα για photoshop μέχρι να το βρει κατά λάθος;Υπάρχουν και άπειρα.
evoracing Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ένα λινκ η μια βοήθεια για το πως θα το βρω ThomasG4 δεν βλάπτει...
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Συνδυασμός διαφορετικών εφέ και τεχνικών είναι αυτή η εικόνα. πχ το background θα το έψαχνα με κάτι τύπου "dust scratches", το site ένα "glow" εφέ κτλ... δύσκολο αυτό που ζητάς αλλά ρίξε μια ματιά σε αυτά τα site και συνδύασε όποια σου αρέσουν http://www.tutorial9.net/ http://naldzgraphics.net/ http://psd.tutsplus.com/
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ένα βίντεο που ίσως σε βοηθήσει http://www.youtube.com/watch?v=zM9uKYOhZG4 Γενικώς άμα κάνεις ένα search στο youtube "photoshop glow effect tutorial" θα σου βγάλει πολλά χρήσιμα βίντεο.
evoracing Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Είμαι 16 χρονών και θέλω πολύ να μάθω να χειρίζομαι τέτοια προγράμματα, μέχρι στιγμής ξέρω μέτρια AutoCAD-Maya Έχω φτιάξη δυο εικόνες μέχρι στιγμής από Tutorial... Και η χριστουγεννιάτικη εκδοσή
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να μάθεις να χειρίζεσαι το photoshop αλλά δεν σημαίνει ότι θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που βλέπεις. Μάθε τα εργαλεία, τα φίλτρα, layers, masks και ότι άλλο και κοίτα πολλά tutorials για να μαθαίνεις και να παίρνεις ιδέες.
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Βιβλίο-Βιβλίο-Βιβλίο. Αν δεν διαβάσεις δεν θα βγάλεις άκρη. Καλά είναι τα tutorials αλλά αν δεν ξέρεις τα βασικά θα ταλαιπωρηθείς πολύ. Συμφωνώ με τον alexzzz στο ότι η εικόνα δεν έχει κάτι συγκεκριμένο αλλά περιλαμβάνει ακόμα και 3d (maya), π.χ. το flare στο background. Μετά έχει layer compositions και το logo είναι με gradient fill και outline, ενώ στο κείμενο χρησιμοποιει gadient και mask. Το url έχει ένα glow effect από τα layer effects.
size Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Γεια σας ειμαι καινουριος και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις απο photoshop καλα γιατι εγω θελω απλος αν βλεπει ή διαβαζει μανγκα και τα chapter να περνω τις εικονες που ειναι απο τα αγγλικα και να τα μεταφραζω στα ελληνικα αν ξερει κανεις να μου ενα καλο και ευκολο προγραμμα παρακαλω ας μου πει
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Και είπες μιας και όλοι οι μάγκες είναι ίδιοι ας μην το διευκρινίσω περαιτέρω;; Σε τη μορφή είναι αυτοί οι μάγκες;;Τρέξε και το mediainfo αν δεν ξέρεις,αν είναι εικόνες θα της ανοίγει,αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με το ελεύθερο paint.net ή αν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις με το gimp
size Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αυτο που λεω λεγεται Μάνγκα και ειναι ιαπωνεζικα κομικς οπως One Piece αν εχεις ακουσει ή δει και το paint.net πατησα αλλα δεν ξερω πως θα το δουλεψω και gimp το ειχα κατεβασει αλλα δεν ξερω δεν μπορουσα να βρω το προγραμμα ξερεις κανεις κανενα καλο προγραμμα οποιος καταλαβε και απο τα παραπανω που ειπα
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Προφανώς ο Elf δεν τρελαίνεται για την Ιαπωνική κουλτούρα και το One Piece πιο πολύ θα του κάνει για ένα κομμάτι πίτσα παρά για ένα από τα πιο δυνατά Ιαπωνικά Saga Προφανώς αστειεύομαι Πως τα διαβάζεις τα manga; Απευθείας από τα site ή τα κατεβάζεις σε cbr/cbz μορφή; Αν τα κατεβάζεις μπορείς να τα αποσυμπιέσεις με το winrar. Κάνε δεξί κλικ->άνοιγμα με->επιλογή προγράμματος και επέλεξε το winrar (μην τσεκάρεις την επιλογή για να γίνει αυτό το προεπιλεγμένο πρόγραμμα). Θα σου ανοίξει το winrar με τα περιεχόμενα οπότε θα μπορείς να αποσυμπιέσεις τις εικόνες που είναι μέσα (είναι jpg συνήθως). Αν τα διαβάζεις απευθείας από κάποιο site θα πρέπει να τα κάνεις πρώτα rip. Αυτό θα γίνει η με κάποιο screen grabber (πολύ φασαρία) ή με κάποιο πρόγραμμα όπως το Manga Downloader. Το 2ο θα στα σώσει σε μορφή cbz οπότε κάνεις το σύστημα που είπα παραπάνω με το winrar. Μετά τις εικόνες τις φορτώνεις στο πρόγραμμα που θέλεις (photoshop, gimp, paint.net κτλ) ,κάνεις την μετάφραση In-Place και σώζεις. Όταν τελειώσεις κάποιο chapter συμπιέζεις τον φάκελο με τις εικόνες σε zip ή rar και μετονομάζεις την κατάληξη σε cbz ή cbr ανάλογα. Εννοείτε ότι θα πρέπει να έχει επιλέξει να βλέπεις τις καταλήξεις από τους τύπους αρχείων στις ρυθμίσεις φακέλων.
size Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ωραια micos αλλα εγω θελω να μου πει καποιος και ενα ευκολο προγραμμα για να σβηνω τα συνεφακια που ειναι στα αγγλικα γιατι πηγα να το κανω αυτο με Photoshop που κατεβασα και μου εβγαζε σαν σφαλμα και δεν μπορω να γραψω και κατι αλλο θελω να μου πεις αν εχεις δει πως να κανω και εγω τα ιδια γραμματα γιατι δεν ξερω καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα