Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ από τον goldxbox έπαιρνα όταν είχα το 360 αλλά δεν έχει τώρα, δεν ξέρω κάθε πότε φέρνει ή αν υπάρχει πρόβλημα γενικά. Πάρε από το g2a αλλά επέλεξε πιο κάτω έναν αξιόπιστο vender όχι απαραίτητα αυτόν που σου προτείνει το g2a. Και με Paypal εννοείται. 

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από goldxbox ήθελα να πάρω κι εγώ τελευταία φορά (πριν 2 μήνες) αλλά ούτε τότε είχε, δεν ξέρω τι παίζει. Πάλι καλά που πέτυχα την προσφορά του Amazon στα 30 ευρώ για 12 μήνες.

Κατά τ' άλλα το G2A βλέπω έχει ανεβάσει το Shield στα 3 ευρώ, καινούριο φρούτο είναι αυτό; Τόσα χρόνια 1 ευρώ ήταν.

edit: απ' ότι βλέπω αυξήθηκε τον Οκτώβρη, τραγωδία απλά. Αν παλιά το σκεφτόμουν λίγο πριν το απενεργοποιήσω, τώρα ούτε για αστείο. Άκου εκεί 3 ευρώ.

edit2: έχει πέσει μεγάλη ακρίβεια στις κάρτες

Δημοσ.

Γιατί στην πραγματικότητα λίγοι χρειάζονται το shield και προφανώς για ποσά συναλλαγής για τα οποία τα 3 ευρώ είναι αστείο να μην τα δώσεις. Γενικώς η αγορά εκεί έχει αυτορυθμισθεί σε Legit που λέμε...

Δημοσ.

Στο cdkeys παντως εχει 2 μερες trial xbox live gold με 3.49. Αν θελεις να τσιμπησεις κανενα παιχνιδι που δινει αυτο το μηνα και να βαλεις αργοτερα full παλευεται.

Επισης εχει 7μηνη με 39.69

Δημοσ.

Αν πάντως ισχύουν τα spec - μιλάμε για μηχάνημα "πριόνι".

12 gb gddr5x - vega και coding "του δε μέταλ" μιλάμε για όπλο... Απίστευτα spec και ας κοστίζει και 600 - θα τα έδινα άνετα.

Με 600 ευρώπουλα - δεν παίρνεις τέτοιο pc. Δηλαδή σε αποτέλεσμα.

Πάντως τα "leaked" specs μούφα βγήκαν.... Ήταν too good to be true εδώ που τα λέμε. Άσε που δεν ταίριαζαν και τα νούμερα. Αν και εγώ πιο πολύ όπως φάνηκε για ανορθογραφία τα εξέλαβα αρχικά.

• Like 4
Δημοσ.

H Ms μετά από καιρό έχει την ευκαιρία (παράθυρο) να δώσει το μια σχεδόν NextGen κονσόλα χωρίς τα (κάποια λάθη της sony με το pro)

Τα specs πανίσχυρα και ήδη το Pc μου κάνει μόνο serfing, word κλπ (χαράμι η Rx 470).

Αλλά αυτό που είναι (για μένα) καταλυτικό είναι όχι τα specs αλλά το μαγικό Backward compatibility.

Σε ένα μηχάνημά στο σαλόνι σου θα έχεις ένα xbox360, ένα xbox 1 και ένα Scorpio.

Να πας από Battlefield 3 σε Bad Company 2 και μετά Masseffect 1-2-3, gears κλπ σε ΒΟ3, ME Andromeda και βάλε.

Αξία ανεκτίμητη (ΙΜΗΟ).

Ήδη έχω αναφέρει ποιο πάνω τι γίνεται με το Dolby Headphone Atmos αλλά και το HRTF που προορίζεται για χρήση βασικά με το Hololens.

• Like 1
Δημοσ.

H Ms μετά από καιρό έχει την ευκαιρία (παράθυρο) να δώσει το μια σχεδόν NextGen κονσόλα χωρίς τα (κάποια λάθη της sony με το pro)

Τα specs πανίσχυρα και ήδη το Pc μου κάνει μόνο serfing, word κλπ (χαράμι η Rx 470).

Αλλά αυτό που είναι (για μένα) καταλυτικό είναι όχι τα specs αλλά το μαγικό Backward compatibility.

Σε ένα μηχάνημά στο σαλόνι σου θα έχεις ένα xbox360, ένα xbox 1 και ένα Scorpio.

Να πας από Battlefield 3 σε Bad Company 2 και μετά Masseffect 1-2-3, gears κλπ σε ΒΟ3, ME Andromeda και βάλε.

Αξία ανεκτίμητη (ΙΜΗΟ).

Ήδη έχω αναφέρει ποιο πάνω τι γίνεται με το Dolby Headphone Atmos αλλά και το HRTF που προορίζεται για χρήση βασικά με το Hololens.

Το atmos αντικαθιστά το Dolby headphones, και είναι παρόμοια φιλοσοφία με το 3d, χρησιμοποιώνοτας objects σαν πηγές αντί για κανάλια. Και στο atmos έχουν χρησιμοποιήσει την φιλοσοφία του HRTF. Δεν χρειάζεται να τα διαχωρίζουμε αυτά.

Τα πρώτα που αναφέρεις είναι και για μένα σημαντικά, αλλά αυτά που θα φέρουν τον πολύ κόσμο από το ps4 στο xbox είναι οι ΑΑΑ τίτλοι. Θα περιμένουμε να δούμε όμως και πόσο ευέλικτη θα είναι η κονσόλα ως προς τα γραφικά. Τα ίδια διλήμματα με το ps4 pro.

Θα αξίζει να το πάρει κάποιος με 1080p? Εδώ όμως θα έχει κάποιος και την επιλογή να πει "θα δώσω κανα 100ρικο παραπάνω και θα πάρω PC να παίζει 1080p με τέρμα γραφικά με φθηνότερους και περισσότερους τίτλους κτλ." Θα κάνει η Microsoft κάτι με το scorpio να τραβήξει τέτοιους χρήστες; ή θα αρκεστεί στο να τους έχει στα windows 10, ετσι και αλλιώς δεν τους χάνει...

Ωραία τα specs μέχρι τώρα αλλά η τιμή μπορεί να κάνει χρήστες να πηδήξουν σε pc master race.

Κα

• Like 1
Δημοσ.

Με 500$ στο us βρίσκεις parts και πηδάς σε pc master race για να μη σε πηδάει η ms με τιμές 100$ για το "full" horizon 3 πχ .

Δεν έχεις καταλάβει ότι και σε pc parts να πας ,πάλι η Ms θα πηδάει....Είτε έχεις Χ1 είτε pc μία και το αυτό πάρτο χαμπάρι...2ον μπορείς να βρεις τα games στο 1/3 της τιμής

Δημοσ.

Δεν έχεις καταλάβει ότι και σε pc parts να πας ,πάλι η Ms θα πηδάει....Είτε έχεις Χ1 είτε pc μία και το αυτό πάρτο χαμπάρι...2ον μπορείς να βρεις τα games στο 1/3 της τιμής

Θα έχεις την δυνατότητα όμως εάν θέλεις να σε πηδάει και η valve με το steam και πολλοί άλλοι με τίτλους που δεν είναι διαθέσιμοι για κονσόλες και πολύ πιο φτηνοί  :-D

Δημοσ.

ευχαριστω

πρεπει καθε φορα να ανοιγω τον υποτιτλο ξεχωριστα;δεν μπορει να τον διαβαζει αυτοματα με το που ξεκιναει η αναπαραγωγη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...