Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lol what?

Έχει αναφερθεί στο θέμα του bloodborne από συμφορίτη-φαν της σειράς ds λέγοντας ότι χωρίς την ps plus συνδρομή χάνεις main gameplay features. Βέβαια καλό θα ήταν αυτή την συζήτηση να την κάνουμε και στο ανάλογο θέμα.

Δημοσ.

Και για το Bayonetta 2 λεγανε τα ιδια που λενε τωρα για το Tomb raider απο πλευρας exclusive,αλλα ξεχνανε οτι ουτε η MS αλλα ουτε η Sony δεν δειξανε ενδιαφερον εξαγορας του Studio αυτου. Αλιμονο αλλωστε αφου βασιζονται και οι 2 στα Multiplattform τι να τα κανεις πλεον τα exclusives.... Αλλωστε και φετος οπως ολα δειχνουν,ασχετως τη ραδιο αρβυλα το παραπανω video,θα ειναι παλι η χρονια των Multiplattforms..

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί στο θέμα του bloodborne από συμφορίτη-φαν της σειράς ds λέγοντας ότι χωρίς την ps plus συνδρομή χάνεις main gameplay features. Βέβαια καλό θα ήταν αυτή την συζήτηση να την κάνουμε και στο ανάλογο θέμα.

Και τι σχεση εχει αυτο με αυτο που ειπες? :fear:

Δημοσ.

Ολα τα λεφτα και ενα απο τα σχολια στο παραπανω video στο Youtube

This is why I love the Xbox community. I scrolled through the comments for 5 minuets and didn't see any stupid fanboy comments. Just gamers talking about the games they love 
:rolleyes:  :rolleyes:

Το θεμα ομως ειναι οτι το Online για αυτους που ειχαν παιξει και τα προηγουμενα παιχνιδια με αυτο,ειναι οντως σημαντικο κομματι για το παιχνιδι,βλεπε Covenants και Co op. Για το Tomb raider παλι ειναι ασχετο γιατι ανεκαθεν ηταν Solo campaign το παιχνιδι(και βαλανε και ενα Multiplayer στο προηγουμενο που μονο κακο εκανε στο παιχνιδι παρα καλο).

Δημοσ.

Και τι σχεση εχει αυτο με αυτο που ειπες? :fear:

Νόμιζα ότι θα το καταλάβαινες, δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος ο οποίο έχει έστω μια σχέση με τα video games να περίμενε να δει ποτέ tomb raider mmo.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι θα το καταλάβαινες, δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος ο οποίο έχει έστω μια σχέση με τα video games να περίμενε να δει ποτέ tomb raider mmo.

Εγω μια χαρα καταλαβα για το TR εσυ δεν μπορω να καταλαβω πως μας εβγαλες το bloοdborne MMO...

Δημοσ.

Εγω μια χαρα καταλαβα για το TR εσυ δεν μπορω να καταλαβω πως μας εβγαλες το bloοdborne MMO...

Για να νόμιζες ότι έβγαλα το bloodborne mmo, έβγαλες προφανώς εσύ το TR mmo και δεν το πήρες στην πλάκα το σχόλιο του vole maulder. Επομένως εσύ δεν κατάλαβες.

Δημοσ.

Ολα τα λεφτα και ενα απο τα σχολια στο παραπανω video στο Youtube

This is why I love the Xbox community. I scrolled through the comments for 5 minuets and didn't see any stupid fanboy comments. Just gamers talking about the games they love 
:rolleyes:  :rolleyes:

Ενταξει για να ειμαστε δικαιοι, το καναλι ειναι το επισημο του xbox αρα λογικο ειναι τα comments με τα περισσοτερα upvotes να ειναι τετοια...

Δημοσ.

Να σχολιάσω εγώ τώρα ότι τα καλύτερα παιχνίδια του Χ1 για το '15 είναι πόσα, 3, σύμφωνα με το βίντεο, ή θα προκαλέσω εγκεφαλικά; :D

Και το ένα από αυτά είναι το Evolve?!

Ηταν λίγο αποτυχημένο promo, ό,τι και να λέμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Να σχολιάσω εγώ τώρα ότι τα καλύτερα παιχνίδια του Χ1 για το '15 είναι πόσα, 3, σύμφωνα με το βίντεο, ή θα προκαλέσω εγκεφαλικά; :D

Και το ένα από αυτά είναι το Evolve?!

Ηταν λίγο αποτυχημένο promo, ό,τι και να λέμε :P

Εχμ 4 δείχνει  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι μωρε ποιος θα κατσει να ασχοληθει με το MGS V ή το Witcher 3 οταν μπορει να παιξει στην θεση τους το BF και το Evolve......Αχ τσαμπα λεφτα πετανε οι εταιριες σε τετοια fail Promotions....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...