Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να δούμε φοβερά πράγματα στο μέλλον όπως μας ενημέρωσε και ο cortaN@ όμως το πάρτι έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Όσοι παρακολουθούν την ροή του θέματος γνωρίζουν πολύ καλά που αναφέρομαι.

Link.png Site: Face-Off: DmC Devil May Cry Definitive Edition

Χωρίς πολλά πολλά, καλύτερη έκδοση xbox ΟΝΕ. Τέλος.

Ενταξει ειπαμε...δεν εχει νοημα να συγκρινουμε τετοια παιχνιδια...και το BF4 και το καινουριο τωρα που βγηκε μιλαμε το αντιπαραδειγμα των next gen...απλα αισχος...οποιος δωσει στην ΕΑ πανω απο 10€ γι αυτο το παιχνιδι για μενα ειναι καφρος...

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χθές κατάφερα το αδύνατο... media player sto ΧΒΟΧ ΟΝΕ με .srt Subtitles :)

Να είναι καλά το Mezzmo που πόσταρε ενα παλικάρι στις προσφορές!

Τώρα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εργαλείο το X1

Αν και στο μελλον μπορει να μην χρειαζεται τοσο,μιας και φημες λενε οτι η microsoft ετοιμαζει εφαρμογη vlc player για το xbox-0ne. B)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω τα screenshots που βγάζω με το Χ1 (εκτός από να τα κάνω wallpapers);

Ίσως να τα κατεβάζω στο OneDrive όπως γίνεται με τα video clips;

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω τα screenshots που βγάζω με το Χ1 (εκτός από να τα κάνω wallpapers);

Ίσως να τα κατεβάζω στο OneDrive όπως γίνεται με τα video clips;

Νομιζω οτι γινετε αυτο(δηλαδη να τα ανεβασεις στο onedrive,και μετεπειτα να τα κατεβασεις οπου εχεις περασμενη την συγκεκριμενη εφαρμογη(pc tablet κινητο)

Δημοσ.

Παιδιά μόλις κατέβασα μία ταινία, την streamαρα από το pc στο XBOX ONE μέσω δικτύου και η ποιότητα είναι super..δεν χάνει καθόλου, ορίστε:

Δημοσ.

Best games for 2015 και μου εχει μεσα το Battlefield και το Evolve???Ουτε Witcher 3,ουτε MGS???Ποιο ακυρο Promo δεν μπορουσαν να βγαλουν.Απλα τραγικοι..... Οσο για το Tomb raider ελπιζω και αυτο να μην φαει delay οπως το Uncharted.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι προφανως για τα games που ειναι εστιασμενα στο online και στο live!

Και το Tomb raider που κολλαει με το Online τοτε? :D 

Επισης μου κανει εντυπωση που δεν αναφερει το Quantum,λετε να φαει και αυτο delay οπως εχουμε συνηθισει τελευταια?

Δημοσ.

Επισης μου κανει εντυπωση που δεν αναφερει το Quantum,λετε να φαει και αυτο delay οπως εχουμε συνηθισει τελευταια?

δεν εχεις αδικο...

Δημοσ.

Εχει παει για 2016.

Ο λόγος? DX12...under the hood.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει παει για 2016.

Ο λόγος? DX12...under the hood.

Ακομα δεν υπαρχει κατι επισημο για το quantum break παραμονο απο μια φημη που βγηκε απο ενα τυπα στο twitter(η κακιες γλωσσες αναφερουν οτι απλα τρολαρε ο συγκεκριμενος και τιποτα παραπανω),

Δημοσ.

Ότι λέει ο metallica 13. To tomb raider προφανώς κολλάει στο ότι θα είναι time exclusive του one.

Καλά, κάτσε μη σκάσει με κάνα online persistent world pseudo-mmo κι αυτό και γελάμε μετά :P

Όπως έγινε και στο Βloodborne; Δεν νομίζω μωρε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...