Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είμαι σε insider preview και έχω τη τελευταία beta για xbox.

Αρκετά βελτιωμένο σε απόκριση το UI. Όλα φαίνονται να δουλεύουν ποιο ομαλά.

Βέβαια αρκετά πρέπει να γίνουν ακόμη αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Ms τα δίνει όλα στο κομμάτι αυτό.

(και ελέω scorpio).

(ΙΜΗΟ το eshop της θέλει ένα γενικό overhaul αλλά μάλλον ετοιμάζεται και αυτό)

Αυτό όμως που "έκλεψε την παράσταση" και με εντυπωσίασε είναι το Headphone Dolby Atmos.

Η πρώτη επιλογή το ενεργοποιεί και μια δεύτερη ενεργοποιεί το dolby surround σε όλα τα παιχνίδια και εφαρμογές ακόμη και σε αυτά που δεν έχουν native υποστήριξη για 7.1.

Ακουστικά έχω τα HyperX Cloud Stinger και πιστέψτε με η ακουστική πανδαισία είναι πρωτοφανής.

(το τι γίνετε στο overwatch με το dolby atmos πρέπει να το ακούσετε για να το καταλάβετε)

Ενώ για το Ps4 η sony υποστηρίζει τέτοια λειτουργία μόνο στα δικά της ακουστικά. (το pro μου άρχισε ήδη να σκονίζεται).

Εν αναμονή για κανονικό release.

Να είστε σίγουροι ότι έρχονται ωραία πράγματα για το Xbox (το τι παιχνίδια δίνει πλέον το EA Access + Games with Gold ... Battlefield bad company 2, Battlefield 3, Mass Effect 1-2-3, project cars ... δεν λέγετε ... χρόνο να τα παίξουμε δεν δίνει όμως  :-D )

Μπράβο MS !

Μετάνιωσα πραγματικά που πήρα στις προσφορές των Χριστουγέννων τα Battlefield 1 και Titanfall 2 (digital) για το Ps4 Pro με το τυράκι των επιπλέον pixel.
Μια το Xbox1 Elite controller-μια το Backwards compatibility - έρχεται και το Dolby Headphone Atmos κατά την γνώμη μου το Xbox 1 είναι πλέον ποιο ολοκληρωμένη πρόταση για κονσολα σαλονιού, να μην αναφέρω και Vlc, media player κλπ.
Το καλό με το scorpio είναι ότι θα είναι day 1 συμβατό με όλα τα παραπάνω.
Day 1 αγορά.

Επεξ/σία από NewGascp
  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή την στιγμή δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει η MS με το Xbox. Θέλει να το πουλήσει σαν Windows 10 machine για gaming ? Δηλαδή ποιος που κοιτάει πάνω από όλα την ποιότητα θα περιμένει να δώσει του χρόνου ας υποθέσουμε 500 ευρώ (το λέω γιατί ο Phil μίλησε για premium τιμή) για το Scorpio και δεν παίρνει αυτή την στιγμή gaming cpu & gpu για να παίξει τα ίδια παιχνίδια ?Το ένα καλό παιχνίδι το ακύρωσε, άλλα δεν έχει ανακοινώσει και αυτά που φτιάχνονται (πχ Sea of thieves) είναι online για να συνεχίσει να πουλάει Gold.

Με το PS4, εν ολίγοις, αυτοί που δεν πήραν την κονσόλα με το καλημέρα και περίμεναν να πέσει η τιμή δεν ασχοληθούν με το Pro. 400 ευρώ απέναντι από τα ~250. Αυτή την στιγμή αν και στηρίζετε περισσότερο σε 3rd party παιχνίδια όπως FF XV και RDR 2 είναι η μόνη "κλασσική" κονσόλα που υπάρχει.

Το Switch με την συνήθεια της nintendo να κάνει undership τα πάντα για να συγκρατεί τις τιμές δεν νομίζω να μάθουμε πραγματικά πως πάει μέχρι να περάσει χρόνος. Πάντως παρά το βασικό gimmick πως είναι ένα φορητό με hdmi output είναι για πρώτη φορά κονσόλα της nintendo με ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ! Μακάρι να την στηρίξουν Ιάπωνες developers και να έχουμε μαζί με το PS4 αναβίωση ιαπωνικού console gaming.

Το Switch ως τωρα εχει επιβεβαιωμενα πολυ μικρη υποστηριξη απο τριτους

Λίγοι και καλοί. Δηλαδή νέο Shin Megami Tenshei και Project Octopath Traveler εμένα μου κάνουν. Αλλά γενικά δεν νομίζω στο πολύ κοινό εκτός ιαπωνίας να συγκινήσουν.

απλό HDMI επίχρυσο

Δεν καταλαβαίνω αν ειρωνεύεστε ή είστε σοβαροί μερικοί με επίχρυσα καλώδια και δυνατούς upscaler...

Εντάξει, υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν gaming pc και έχουν μια κονσόλα μόνο για να παίζουν τα games τους.

Πλέον δεν χρειάζεσαι "gaming PC" για να παίζεις παιχνίδια στο PC. Τα πιο δημοφιλή pc gameς (team fortress, dota, lol...) παίζουν με τοστιέρες. Θα μου πεις δεν παίζεις Witcher 3 αλλά πάλι η ποικιλία είναι μεγάλη από εταιρίες που στοχεύουν ακριβώς τους μεσαίους χρήστες.

Εγώ έχω PC 8ετίας το οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα για απλές εργασίες αλλά δεν μπορεί να παίξει Forza Horizon 3 και λοιπούς καινούριους τίτλους.

Αντί να ασχοληθώ με την αναβάθμιση (ουσιαστικά αγορά καινούριου PC ~500 ευρώ), με backups, μεταφορές αρχείων, εγκαταστάσεις προγραμμάτων στο νέο PC κλπ αγόρασα XBOX ONE με 200 ευρώ και παίζω ό,τι καινούριο παιχνίδι βγαίνει, τζάμπα (αφού παίρνω μεταχειρισμένα και μετά τα πουλάω/ανταλλάζω, το οποίο δύσκολα κάνεις στο PC) και έχω δώσει 80 ευρώ για το online παίρνωντας 100 παιχνίδια δώρο. Δεν με βλέπω να αλλάζω PC για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Ίσως και παραπάνω. Θα αγοράσω και ένα μεταχειρισμένο Scorpio στα 350 ευρώ, θα πουλήσω το ONE 100 ευρώ κλπ κλπ.

Ας μην συζητήσω και για το VR το οποίο η Sony το έσκισε το θέμα και το έφερε με μόλις 400 ευρώ, προσιτό από απείρως περισσότερους χρήστες σε σχέση με Oculus και Vive και λογικά θα ακολουθήσει και η MS.

Φτηνό gaming με ό,τι καινούριο κυκλοφορεί. Αυτό είναι οι κονσόλες για μένα.

• Like 4

Εγω μια χαρα ειμαι με το Titanfall 2 στο Ps4 και Xbox1 Elite controller δεν αγοραζω που να βγαζει ο κ@λος μου Atmos . Τουλαχιστο να φτιαξουν σε απόκριση το ελεεινά βαρυ UI με τα 100 Drm callback checks

Είναι όμως με διαφορά το καλύτερο κοντρόλλερ...

άσχετο/σχετικό τουλάχιστον στο xbox μας δίνουν κάθε μήνα παιχνιδάρες σε σχέση με το ps4 εδώ και αρκετό καιρό.

• Like 6

Atmos και surround χωρίς να έχει κάποιος πανάκριβα headset και dac??? Μια χαρά μου ακούγεται! Βέβαια δεν υπάρχουν παιχνίδια με Atmos encoding, αλλά σαν feature και μόνο αξίζει πιστεύω. Εγώ βέβαια έχω πει ότι το xbox σαν κονσόλα έχει χάσει από τη στιγμή που τα exclusives του, δεν είναι exclusives...

Αυτή την στιγμή δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει η MS με το Xbox. Θέλει να το πουλήσει σαν Windows 10 machine για gaming ? Δηλαδή ποιος που κοιτάει πάνω από όλα την ποιότητα θα περιμένει να δώσει του χρόνου ας υποθέσουμε 500 ευρώ (το λέω γιατί ο Phil μίλησε για premium τιμή) για το Scorpio και δεν παίρνει αυτή την στιγμή gaming cpu & gpu για να παίξει τα ίδια παιχνίδια ?Το ένα καλό παιχνίδι το ακύρωσε, άλλα δεν έχει ανακοινώσει και αυτά που φτιάχνονται (πχ Sea of thieves) είναι online για να συνεχίσει να πουλάει Gold.

Περί ορέξεως. Κάποιοι δεν θέλουν να δίνουν €70 για digital-only. Προτιμάνε να δίνουν λιγότερα για δισκάκια, κι ας παίζουν στα 30 fps, κι ας δίνουν λεφτά για ετήσια συνδρομή (μισό παιχνίδι από Windows Store)...

Όσο για το Scorpio, πιθανότατα δεν θα κάνει €500. Και τα €400 "premium" τιμή είναι, αν το απλό πωλείται €200 και κάτω (ήδη το OG τόσο κοστίζει, οπότε θα πέσει και το Slim).

Τότε μιλάμε για το απόλυτο σύστημα βίντεο και ήχου. Θα βάζεις στο το Xbox One S μία 4κ HDR ταινία και με ένα καλό σετάκια ακουστικά θα έχεις και υποστήριξη Dolby Atmos. Και άσε Samsung Sony κλπ να πουλάνε τα UHD BLU RAY players 400-500€...

• Like 3

Τότε μιλάμε για το απόλυτο σύστημα βίντεο και ήχου. Θα βάζεις στο το Xbox One S μία 4κ HDR ταινία και με ένα καλό σετάκια ακουστικά θα έχεις και υποστήριξη Dolby Atmos. Και άσε Samsung Sony κλπ να πουλάνε τα UHD BLU RAY players 400-500€...

Νταξ δεν είναι το ίδιο, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα UHD players είναι όλα ακριβά όχι μονο της sony...και για αρκετούς λόγους. Δεν είναι πάντως για κοινό καταναλωτή αυτά. Και το atmos απλά θα μπορεί να το αποκωδικοποιήσει και να το βγάλει σε PCM, ή να το κάνει downmix σε στέρεο φαντάζομαι. Δεν νοείται atmos σε στερεο έτσι και αλλιώς.

Αυτοί που υποστηρίζουν ή για διαφόρους λόγους ελπίζουν σε τιμή 399$ να τους υπενθυμίσω το leak που αφορούσε το PS4pro πριν κυκλοφορήσει και μιλούσε για τις δύο επιλογές που είχε να κάνει η Sony τότε : 399$ με την "Α" CPU ή 499$ με την καλύτερη "Β" CPU αλλά και πιο premium τιμή...

Η MS μιλάει για "PREMIUM" console .. 

Τώρα αν εννοεί την Premium cpu του PS4pro με τα τότε δεδομένα (τι μπορούσε να της είχε προσφέρει η AMD τότε) και Normal τιμή

ή

Normal cpu με τα τωρινά δεδομένα στα 399 και μια πιο καλή και premium σε τιμή cpu , δεν ξέρω - crystal ball δεν έχω...

Η δική μου άποψη είναι ότι 399$ θα είναι με την "παλιά" premium cpu του ps4pro ( Β cpu δηλαδή που δεν επέλεξε η sony) και με 499$ μια ακόμα πιο καινούργια premium cpu (Γ) και τιμή.

Τείνω προς τα 499$ αν μη τι άλλο για λόγους branding.

Ο ένας χρόνος κυκλοφορίας του μετά από το ps4pro σε αυτό συνηγορεί.

@ Robinblack

Το λέω εδώ και καιρό ότι το xbox σε αυτό θα εξελιχθεί - ένα storefront αντίστοιχο με αυτό των WINDOWS10,

Τα UWP και "GAME" Mode των τελευταίων το φωνάζουν από χιλιόμετρα. Δεν είναι απαραίτητα κακό - αγοράζεις σε μία συσκευή - παίζεις σε όλες. Πως το είπαμε? Α ναι "play anywhere".....

Αν μη τι άλλο είναι ένα καινούργιο είδος φορητότητας - από το man cave στο σαλόνι :P ή στο ... Surface tablet???

Προσπαθεί να οδηγήσει όμως σε μονοπώλιο. 

Σωστό αυτό όταν λένε στο US όπως η MS  "PREMIUM" είναι σίγουρα 500$ . Μια χαρά αν κάνει αυτά που υπόσχεται αλλά η m$ πάντα θέλει να μπήγει  μονοπώλιο και DRM και μπορεί να κάνει *** παλι , πχ να θέλει μόνο digital , να μη παίρνει second hand disks κτλ ...

Σωστό αυτό όταν λένε στο US όπως η MS  "PREMIUM" είναι σίγουρα 500$ . 

Αν έβγαινε ΤΩΡΑ, ναι 500 θα ήταν οκ. Αλλά δεν βγαίνει τώρα...Και μεγαλύτερος αντίπαλος της...το alter ego της, το PC.

Και 500 να βγει, θα βρει κόσμο να πουλήσει. Εκεί που η αγορά είναι μεγαλύτερη και τα 500 δεν είναι ένας μισθός και εκεί που θα πειστούν ότι με 500 ευρώ θα παίζεις παιχνίδια και ταινίες στα 4k, όταν με τα ίδια λεφτά σε PC αγοράζεις απλώς μια αρκετή καλή κάρτα γραφικών που του χρόνου δεν θα κάνει ούτε τα μισά.

Εγώ πάντως που έχω σκέτο X1 ψήνομαι περισσότερο να πάρω κι ένα PS4 παρά να αντικαταστήσω την κονσόλα με το Scorpio.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...