etf13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τι απίστευρη παιχνιδαρα ειναι το horizon απο τα καλυτερα games που εχω παιξει. Συμφωνω με το socratis το ειχα ολο το βράδυ και κατεβαζε και το πρωί ήταν παγωμένο ,τρομερη δουλεια εχουν κανει οι τύποι. 1
Socratis_g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ρε κουφάλες που το έχετε βρει όλοι τόσο νωρίς? εμένα ούτε καν dispatch δε μου έχουν κάνει ακόμα. 1
etf13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω έχω παρει το ultimate edition που σου δινει το game απο 23/9 να το παιξεις 1
tsakonass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα ξαναρωτησει αλλα σφαζοσασταν για κατι αλλο και δε μιλησε κανεις.Για browsing εχει τον edge; Συγκρινεται με αυτόν των windows; Αν όχι, σε σχεση με του ps4 είναι καλυτερος ετσι;
Socratis_g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 φίλε εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί ποτέ δεν χρησιμοποιησα κονσόλα για web browsing. 1
etf13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα ξαναρωτησει αλλα σφαζοσασταν για κατι αλλο και δε μιλησε κανεις.Για browsing εχει τον edge; Συγκρινεται με αυτόν των windows; Αν όχι, σε σχεση με του ps4 είναι καλυτερος ετσι; Ναι φιλε μου τον edge εχει δεν εχω δει ποτε του ps4 δεν ξερω.Μια χαρα δουλευει παντως 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα ξαναρωτησει αλλα σφαζοσασταν για κατι αλλο και δε μιλησε κανεις.Για browsing εχει τον edge; Συγκρινεται με αυτόν των windows; Αν όχι, σε σχεση με του ps4 είναι καλυτερος ετσι; Ναι εχει τον edge είναι ιδιος σε λειτουργιες με τον αντοιστοιχο σε υπολογιστη ... απλα είναι λιγο πιο δύσχρηστος λογο του ότι δεν εχεις ποντικι... είναι πολύ καλυτερος από PS4... εχω κανει browsing σe ps4 σε φιλο και είναι καλο κ εκει αλλα ο edge είναι edge ... δεν συγκρινεται ... Βεβαια εγω και στο PC μου edge χρησιμοποιο ... και μ αρεσει ... 1
SaFiS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω έχω παρει το ultimate edition που σου δινει το game απο 23/9 να το παιξεις Αν το είχες πάρει από HK Store θα έπαιζες από χθες, όπως εγώ... 1
etf13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το είχες πάρει από HK Store θα έπαιζες από χθες, όπως εγώ. Καλα μωρε δεν πειραζει και σημερα καλα ειναι. 1
kergaz13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά, μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά αυτό που θα ρωτήσω, αλλά ποιος διαβάζει 700+ σελίδες στο φόρουμ Γίνεται να πουλήσεις digital game; Μπορείς δηλ. να το αποσυνδέσεις από το account σου και να δώσεις τον κωδικό σε κάποιον άλλον και να το κατεβάσει/ εγκαταστήσει ξανά;
Socratis_g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 όχι φίλε. μόνο αν πουλήσεις τον λογ/σμό σου με όλα τα games. οτι ισχύει και σε psn steam ktl ktl 1
Basilisc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το είχες πάρει από HK Store θα έπαιζες από χθες, όπως εγώ... Πώς; Εμένα δεν περνάει η κάρτα λόγο region.
spartan29gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τι απίστευρη παιχνιδαρα ειναι το horizon απο τα καλυτερα games που εχω παιξει. Συμφωνω με το socratis το ειχα ολο το βράδυ και κατεβαζε και το πρωί ήταν παγωμένο ,τρομερη δουλεια εχουν κανει οι τύποι. Καλοριζικη και η δικια σου φιλε μου.Πραγματικα απο τις φωτος που ανεβασες!!!!η σλιμ εκδοση του xbox one ειναι απο τις ομορφοτερες κονσολες που εχουν βγει μεχρι στιγμης( Το είχα ξαναρωτησει αλλα σφαζοσασταν για κατι αλλο και δε μιλησε κανεις.Για browsing εχει τον edge; Συγκρινεται με αυτόν των windows; Αν όχι, σε σχεση με του ps4 είναι καλυτερος ετσι; Ειναι κλασης ανωτερος απο το τραγικο browser του ps4.Πολυ πιο γρηγορο το scrolling και οι χρονοι φορτωματος γενικως. 2
SaFiS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πώς; Εμένα δεν περνάει η κάρτα λόγο region. Εγώ έχω κάνει Hong Kong PayPal account στο οποίο έχω περάσει μια Prepaid MasterCard της Πειραιώς και κάνω τις αγορές μέσα απο την κονσόλα. Στο account του PayPal θα βάλεις μια διεύθυνση από ΗΚ (εγώ έβαλα από ένα ξενοδοχείο) αλλά στο Billing της κάρτας θα βάλεις την κανονική σου διεύθυνση, εκτός της χώρας φυσικά που δεν σε αφήνει να την αλλάξεις... Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις αγορές και δεν χρειάστηκα ποτέ VPN και αλλαγές IP... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις