Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 http://www.logitech.com/en-us/support/wireless-combo-mk260?crid=403αυτό αναφέρει για τα παλιά ασύρματα...υπάρχει τρόπος να τσεκάρω αν ευθύνονται αυτά; ή να κάνω κάτι τέλος πάντων για να είμαι σίγουρος πως δεν ευθύνονται αυτά... Uninstall οτιδηποτε σχετικο με αυτα και περιμενεις να δεις εαν συνεχιζεται το προβλημα. Το οποιο εαν κρινω απο τη συσχνοτητα των minidumps, δεν ειναι και ο πλεον ασφαλης τροπος επιβεβαιωσης, μια και εχεις ενα στις 24/6, ενα στις 23/6, ενα στις 11/6, ενα στις 6/6 και παει λεγοντας. Μ'αλλα λογια, δεν ειναι μεγαλη η συχνοτητα και δεν μπορω να φανταστω ποσες μερες θα πρεπει να βγαλεις χωρις μπλε οθονη για να εισαι σιγουρος πως οντως αυτο ειναι το προβλημα. Απτην αλλη, εαν εχεις υπομονη, go for it. Παραλληλα προσπαθησε να βρεις updates για τα υπολοιπα που σου ειπα, μην ξοδευεις το χρονο σου αφιερωνοντας τον μεμονωμενα σε 1 driver τη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ισχύει δεν είναι και πολύ συχνά ...πιστεύω πως θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 15 μέρες για να είμαι σίγουρος..συνεχίζω λοιπόν το ψάξιμο για updates...πάντως απ ότι κατάλαβα αυτά που μου επισήμανες μπορεί να μην υπάρχουν νεότερα updates. ευχάριστω πάρα πολύ για το χρόνο σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 πριν λιγο ειχα bsod με αυτα τα στοιχεια, οποιος εχει ιδεα τι παιζει ας ριξει μια γνωμη τωρα προς το παρον ολα ειναι οκ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 πριν λιγο ειχα bsod με αυτα τα στοιχεια, οποιος εχει ιδεα τι παιζει ας ριξει μια γνωμη τωρα προς το παρον ολα ειναι οκ Σε περίπτωση εμφάνισης μιας και μοναδικής μπλε οθόνης δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε τα τεστ σταθερότητας, να ψάχνουμε ποιο software φταίει κ.ο.κ. Βρισκόμαστε στα όρια του στατιστικού λάθους και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Η επανάληψη της όμως θα πρέπει να ελεγχθεί με τους τρόπους που αναφέρονται στο παρον ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 πριν λιγο ειχα bsod με αυτα τα στοιχεια, οποιος εχει ιδεα τι παιζει ας ριξει μια γνωμη τωρα προς το παρον ολα ειναι οκ Σε περίπτωση εμφάνισης μιας και μοναδικής μπλε οθόνης δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε τα τεστ σταθερότητας, να ψάχνουμε ποιο software φταίει κ.ο.κ. Βρισκόμαστε στα όρια του στατιστικού λάθους και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Η επανάληψη της όμως θα πρέπει να ελεγχθεί με τους τρόπους που αναφέρονται στο παρον ποστ. χθες μου εκανε το ιδιο 3 φορες μεσα σε λιγα λεπτα , απο χθες ειμαι οκ εκανα και ενα update στα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 χθες μου εκανε το ιδιο 3 φορες μεσα σε λιγα λεπτα , απο χθες ειμαι οκ εκανα και ενα update στα windows Τοτε θα σε παω σε αλλο, προσφατο quote, οχι απο βιτσιο, αλλα καθαρα για να μην τυριαννεσαι εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος Σε οσους ζητανε βοηθεια: Καντε τον κοπο και διαβαστε το 1ο post. Ναι, φαινεται μεγαλο στην αρχη, αλλα πιστεψτε με θα γλυτωσετε χρονο και εσεις και οποιος προσπαθησει να σας βοηθησει συμπεριλαμβανομενου και του υποφαινομενου. Δεν υπαρχει λογος να ξεκινησει καποιος να σας βοηθησει απο το μηδεν, δεδομενου πως πανω κατω τα ιδια πραγματα θα πει με αυτα που υπαρχουν στο 1ο ποστ, με αποτελεσμα η ουσιαστικη διαφορα να ειναι ο χαμενος χρονος που μεσολαβει αναμεσα στις ερωτοαπαντησεις που θα γινουν μεχρι να φτασουμε στο τελικο αποτελεσμα. Παραθεστε τι δοκιμες/τεστ κανατε, τι συμπτωματα ειχατε, τι παρατηρησατε, κλπ, κλπ χρησιμοποιωντας σαν σκελετο το 1ο post. Θα λυθει το προβλημα σας ή στη χειροτερη θα φτασετε κοντα στην πηγη του, με τον ελαχιστο δυνατο κοπο που απαιτειται. Εαν υπαρχει κατι που δεν ειναι κατανοητο ή υπαρχει καποια ενσταση, εδω ειμαι εγω και μπολικα ακομα μελη για να βοηθησουν. Προφανως δεν εισαι υποχρεωμενος να ακολουθησεις οτι λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τοτε θα σε παω σε αλλο, προσφατο quote, οχι απο βιτσιο, αλλα καθαρα για να μην τυριαννεσαι εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος Προφανως δεν εισαι υποχρεωμενος να ακολουθησεις οτι λεω κατι υποψιαζομαι αλλα μπορει να πω και λαλακια, ειχα ανοικτο το κινητο και συνδεδεμενο στο ασυρματο δυκτιο και το λαπτοπ εκλεινε οταν παταγα συνδεση στο δυκτιο. Μετα ειδα οτι το κινητο ειχε malware, μπορει να επηρεασε αυτο το λαπτοπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 κατι υποψιαζομαι αλλα μπορει να πω και λαλακια, ειχα ανοικτο το κινητο και συνδεδεμενο στο ασυρματο δυκτιο και το λαπτοπ εκλεινε οταν παταγα συνδεση στο δυκτιο.Aρα εαν ισχυει το παραπανω, ξεκινας με οτιδηποτε σχετικο με το δικτυο. Μετα ειδα οτι το κινητο ειχε malware, μπορει να επηρεασε αυτο το λαπτοπ ?Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Aρα εαν ισχυει το παραπανω, ξεκινας με οτιδηποτε σχετικο με το δικτυο. Οχι αυτο εκανα χθες αναθαθμισα την καρτα δυκτιου που ειχα καιρο (realtek) και τo microsoft framework και τωρα ειμαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerrybezhani Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 καλησπερα, εδω και 2 μερες οταν η αδερφη μου χρησιμοποιεί τον υπολογιστη (youtube-facebook) της εχει πετάξει 2 φορες bsod ενω εχει ανοιχτο μονο το chrome..παραθετω και φωτογραφιες απο το blue screen view.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 καλησπερα, εδω και 2 μερες οταν η αδερφη μου χρησιμοποιεί τον υπολογιστη (youtube-facebook) της εχει πετάξει 2 φορες bsod ενω εχει ανοιχτο μονο το chrome..παραθετω και φωτογραφιες απο το blue screen view.. 5 posts πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits-lamia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλημερα, μετα απο format λογω συνεχων freeze στο desktop και bsod (post #258) το pc της υπογραφης μου δουλευε μια χαρα. Εδω και 10 μερες περιπου καθε 2-3 μερες εχω freeze στην εκκινηση λιγο μετα την εισοδο στο desktop (ακριβως το ιδιο προβλημα με πριν). Δεν εχω κανει καμμια αλλαγη στο Hardware και εχω αρκετο καιρο να βαλω καποιο καινουργιο προγραμμα. Τα νεα minidumps ειναι εδω: https://drive.google.com/file/d/0B5_kOBT1SmHmX0xVM1YxNzQ2aHM/edit?usp=sharing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια...ξερει κανεις κατι για την νεα μου μπλε οθονη στα xp? https://www.mediafire.com/?ks87k1soq7si7x5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλημερα, μετα απο format λογω συνεχων freeze στο desktop και bsod (post #258) το pc της υπογραφης μου δουλευε μια χαρα. Εδω και 10 μερες περιπου καθε 2-3 μερες εχω freeze στην εκκινηση λιγο μετα την εισοδο στο desktop (ακριβως το ιδιο προβλημα με πριν). Δεν εχω κανει καμμια αλλαγη στο Hardware και εχω αρκετο καιρο να βαλω καποιο καινουργιο προγραμμα. Τα νεα minidumps ειναι εδω: https://drive.google.com/file/d/0B5_kOBT1SmHmX0xVM1YxNzQ2aHM/edit?usp=sharing Ποτε ελεγξες το hardware σου τελευταια φορα? Εισαι βεβαιος πως το προβλημα ειναι στο software? καλησπερα παιδια...ξερει κανεις κατι για την νεα μου μπλε οθονη στα xp? https://www.mediafire.com/?ks87k1soq7si7x5 Εκανες κατι απο αυτα που αναφερονται στο πρωτο ποστ? Ριξε μια ματια 3 posts πριν, στο #444. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits-lamia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ποτε ελεγξες το hardware σου τελευταια φορα? Εισαι βεβαιος πως το προβλημα ειναι στο software? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το προβλημα ειναι στο software. Σημερα ας πουμε ξεκινησε μια χαρα. Αυριο μολις το ξεκινησω μπορει να freezαρει παλι στο desktop και μονο με κανα δυο φορες hard reset θα ξεκινησει. Σε ολες τις περιπτωσεις κατα τη διαρκεια της ημερας δεν εχω κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα