Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω για ένα application που να μετατρέπει αρχεία .dvr, από ένα Crypto Redi 50 αποκωδικοποιητή MPEG4,

σε συμβατά αρχεία βίντεο, όπως .avi, κλπ.

Ήδη έκανα μια επιτυχημένη προσπάθεια με το AVS Video Converter, αλλά το κόστος είναι κοντά στα €50, οπότε

δεν το συζητώ. Ίσως, αν ήταν φτηνότερο.

Καμιά ιδέα για κάποια τέτοια application;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Κάτι σκάρωσα, για δοκιμάστε οι ενδιαφερόμενοι:

dvrfix_0.1.zip (~5.5MB)

Περιέχει τα παρακάτω αρχεία:

>
dvrfix.cmd
dvrfix.exe
ffmpeg.exe

Τρέχουμε από γραμμή εντολών το dvrfix.cmd, δίνοντάς του ως παράμετρο το όνομα αρχείου του .dvr που θέλουμε να διορθώσουμε. Π.χ.:

>
dvrfix.cmd 000.dvr

Αν βαριόμαστε να ανοίγουμε γραμμή εντολών, κάνουμε απλά drag 'n' drop το .dvr επάνω στο .cmd. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα .mkv (χωρίς reencoding εννοείται) που θα πρέπει να ανοίγει σε οποιονδήποτε video player/editor/converter υποστηρίζει το MKV format.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το όνομα αρχείου και το path στο οποίο βρίσκεται το .dvr μας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPACES!

Δημοσ.

Φίλε parsifal, καταπληκτικό!

Το βιντεάκι που σου έδωσα σε .dvr format, το είδα πρώτη φορά

ως .mkv χωρίς κάποιο περιορισμό ή logo που συνήθως βάζουν οι δοκιμαστικές εκδόσεις

κάποιων προγραμμάτων προς πώληση.

Εξαίρετη δουλειά, και χαίρομαι που είμαι ο πρώτος (ίσως) online χρήστης που σε συγχαίρει.

Να είσαι καλά. Δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτό για όσους έχουν κάποιον αποκωδικοποιητή MPEG4

στη διάθεσή τους, και αδυνατούν να δουν τα αρχεία τους σε υπολογιστή, λόγω ακριβών προγραμμάτων

που διατίθενται.

Χίλια ευχαριστώ. Και να ρωτήσω, εδώ, επειδή είμαι και λινουξάς, μήπως υπάρχει περίπτωση

να έχουμε το ίδιο σκριπτάκι και σε Linux; Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά...Αν δεν γίνεται, κι αυτό

είναι ήδη υπέρ αρκετό.

Σε ευχαριστούμε. ;)

Υ.Γ. Έσυρα κατ' ευθείαν το αρχείο πάνω στο ένα από τα

αποσυμπιεσμένα αρχεία που έχει το .zip, το .cmd.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, είχα ένα αρχείο 80 ΜΒ, από

.dvr σε .mkv.

Δημοσ.

Φιλε parsifal αυτό δουλέυει και στα Windows XP?

Το σέρνω το .dvr πάνω στο .cmd αλλά δεν γίνεται τίποτα...

Διόρθωση: Έσυρα το 000.dvr πάνω στο dvrfix.exe και μου έβγαλε ένα αρχείο 000.dvr.fixed.ts που παίζει με το GOMPLAYER.

Είμαι λίγο άσχετος με αυτά...ακόμα.

Δημοσ.

Αν βαριόμαστε να ανοίγουμε γραμμή εντολών, κάνουμε απλά drag 'n' drop το .dvr επάνω στο .cmd. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα .mkv (χωρίς reencoding εννοείται) που θα πρέπει να ανοίγει σε οποιονδήποτε video player/editor/converter υποστηρίζει το MKV format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...