Anubis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τελεια ειμαι στην καταλληλη θεση! Αν και καναδυο θεσεις πιο ψηλα δεν θα με χαλαγαν! Φωτο: http://i.imgbox.com/accx1boT.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν φαίνεται η φώτο να επαλληθεύσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα πρέπει να ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πότε θα αρχίσουμε να διαλέγουμε παίκτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 H φετινή σειρά του ντράφτ είναι η εξής: no1 draft pick: nashgf no2 draft pick: jimmy0077 no3 draft pick: 3c0r1z (αν παίξει αλλιώς την θέση του παίρνει ο mxls) no4 draft pick: sentoner no5 draft pick: alexdelpiero no6 draft pick: thodwris91 no7 draft pick: patrickdrd no8 draft pick: frederick no9 draft pick: andy no10 draft pick: chrisxxx no11 draft pick: Basilisc no12 draft pick: mxls (ή νέοπας) no13 draft pick: nikos21aek no14 draft pick: anubis13 no15 draft pick: tilemaxx no16 draft pick: mariuchten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodwris91 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλτε στις ομάδες σας αν γίνεται τα nick σας στο insomnia να ξέρουμε ποιός είναι ποιός. Άντε να το αλλάξω, αν και μου το χαλάτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά έχει κανείς επαφές με τον 3c0r1z να τον ενημερώσει; Άλλος ενδιαφερόμενος υπάρχει σε περίπτωση που δεν παίξει ο 3c0r1z μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή; Αν μπεί και πει ότι παίζει, ξεκινάμε τον ντράφτ άμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχουν βγει οι θεσεις των παιχτων βεβαια.ολοι εχουν απο μια θεση αμα δεν μπει ο 3c0r1z,θα παιξεις anubi? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον, δεν είχα σκοπό να παίξω. Φεύγω Γερμανία σε 20 μέρες για δουλειά και δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Αν δεν έχετε πρόβλημα να αναλάβει κανείς άλλος να φτιάχνει την ομάδα μέχρι να κατασταλάξω τότε είμαι μέσα. Αυτά προς το παρον οπότε αν συμφωνείτε μπορεί να ξεκινήσει το ντραφτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί να μπεί και 2ος owner στην ομάδα σου. Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να παίξει πιο χαλαρά; Και να μην βρούμε πιστεύω ότι θα την βρούμε την άκρη κάπως. Στο ντράφτ θα μπορείς να συμμετέχεις ή να σου τους διαλλέξει άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 μπορώ κανονικά μέχρι να φύγω. Θα ενημερώσω όπως και να έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 OK τότε ξεκινάμε άμεσα. Θα δούμε τι θα γίνει μετά. Βγήκαν και οι όμιλοι (μονοί αριθμοί ανατολή, ζυγοί δύση) βγήκε και το πρόγραμμα τυχαία (όλοι παίζουμε με όλους από 1 φορά, 15 αγωνιστικές η regular, oι 8 καλύτερες ομάδες μπαίνουν στα πλέι οφ) http://www.insomnia.gr/topic/500676-insomnia-nba-fantasy-draft-2013-2014/ nashgf διαλλέγεις πρώτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εγω θα διαλεξω αυριο γιατι ειμαι εντελως απροετοιμαστος.Αμα καιγεσται παντως να διαλεξω σημερα το κανω δεν εχω προβλημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει κανενα λινκ με τους παίκτες; εδιτ: Άκυρο τώρα είδα το λινκ απο ισπν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οπότε μπορεί ο καθένας, απλά να έχουμε όλοι το νού μας να τσεκάρουμε μην τυχόν και είναι η σειρά μας και καθυστερούμε τη διαδικασία. Α κάτι άλλο. Με τα ρόστερ 12 μελή συνεχίζουμε. Τι θα κάνουμε όμως με τις θέσεις- βασικούς αναπληρωματικούς κτλ; Φύγαν και οι διθεσίτες από το espn από ότι βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα