bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Παιδια βοηθηστε λιγο αν θελετε. Θελω να αγορασω ενα καλωδιο hdmi , μεγαλο μηκος , που σημαινει οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχω προβλημα. Μπορω να το επιστρεψω αν δεν μου κανει και να παρω τα λεφτα μου πισω ? (με λιγα λογια ρωταω τι λεει ο νομος σχετικα ).Αν ειναι σε κλειστη εντελως συσκευασια που σημαινει οτι θα πρεπει να την σχισω ?
xreokopia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κι εγω θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει κανενα καταστημα που το δεχεται αυτο. Σιγουρα ομως υπαρχουν καποια που καλα-καλα δεν δεχονται πισω ουτε χαλασμενο...
bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αν αγοραστει απο νετ εγω ξερω για 10ημερο (με αθικτη συσκευασια ),αλλα θα ηθελα να το σιγουρεψω .
kostaks3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 βασικα ο τοπικ σταρτερ μαλλον εννοει αν υπαρχει νομος απ'την προστασια του καταναλωτη ή κατι τετοιο.
xreokopia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Για αθικτη συσκευασια ισχυει το doa, αλλα εσυ ειπες οτι θα σκισεις τη συσκευασια και θα το δοκιμασεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 δεν είναι απαραίτητο ότι θα σκιστεί όμως... επιπλέον δεν είναι DOA, είναι υπαναχώρηση αγοράς...
nikos73 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 από multirama αγόρασα την κάρτα γραφικών και πριν καταλήξω σε αυτή που έχω τώρα είχα πάρει άλλες 3 κάρτες.κάθε φορα αγόραζα μια την κράταγα 2-3 μέρες και την πήγαινα πίσω και μου επίστρεφαν τα χρήματα ως που κατέληξα στην 6950.an το προϊόν δεν έχει υποστεί κάποια φθορά πιστεύω πως πρέπει να σου επιστρέψουν τα χρήματα
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Για αθικτη συσκευασια ισχυει το doa, αλλα εσυ ειπες οτι θα σκισεις τη συσκευασια και θα το δοκιμασεις. Ε;Το doa ισχύει για dead on arrival πως θα δεις αν είναι νεκρό αν δεν το ανοίξεις να το δοκιμάσεις;; Αν είναι doa δεν έχει σημασία η συσκευασία το αλλάζουν αναγκαστικά.
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τα παρακάτω ισχύουν (για όλους και χωρίς παρεξήγηση) αν και μόνο αν ανοίξεις τη συσκευασία και θες να το πας πίσω: Το προϊόν θεωρείται πλέον ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ και όχι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Πώς θα αισθανόσουν να σου πουλούσαν κάτι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ για καινούριο και στην τιμή του καινούριου? Μάθε έτσι να σέβεσαι λοιπόν και τους άλλους καταναλωτές αλλά και επιχειρηματίες αν θες να σε σέβονται αντίστοιχα. Μακάρι να σου κάνει το καλώδιο και να μή χρειαστεί να φτάσεις εκεί... Διαφορετικά λιώσε στο google για τα specs και ρώτα σε forums για να πάρεις γνώμες για τη συμβατότητα ή μη του καλωδίου με το setup σου.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 από multirama αγόρασα την κάρτα γραφικών και πριν καταλήξω σε αυτή που έχω τώρα είχα πάρει άλλες 3 κάρτες.κάθε φορα αγόραζα μια την κράταγα 2-3 μέρες και την πήγαινα πίσω και μου επίστρεφαν τα χρήματα ως που κατέληξα στην 6950.an το προϊόν δεν έχει υποστεί κάποια φθορά πιστεύω πως πρέπει να σου επιστρέψουν τα χρήματα δυστυχως απο τοτε που ξεκινησε αυτο πλεον δεν ξερεις αν αυτο που αγοραζεις ειναι καινουριο η ειναι μεταχειρισμενο.μερικες φορες λεω καλα κανει το eshop που δεν δεχεται επιστροφες.δεν το λεω προσωπικα για σενα αλλα απειρα ατομα παιρνουν κατι new το σκιζουν στο o/c Να δουν πως θα παει και μετα το πανε πισω για να το παρει ο επομενος φουκαρας και να το πληρωσει new.και δυστυχως τα καταστηματα το κανουν για να μην χασουν και τον πελατη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για αυτό υπάρχουν τα refurbished plpapadopoulos...
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 δυστυχως απο τοτε που ξεκινησε αυτο πλεον δεν ξερεις αν αυτο που αγοραζεις ειναι καινουριο η ειναι μεταχειρισμενο.μερικες φορες λεω καλα κανει το eshop που δεν δεχεται επιστροφες.δεν το λεω προσωπικα για σενα αλλα απειρα ατομα παιρνουν κατι new το σκιζουν στο o/c Να δουν πως θα παει και μετα το πανε πισω για να το παρει ο επομενος φουκαρας και να το πληρωσει new.και δυστυχως τα καταστηματα το κανουν για να μην χασουν και τον πελατη. Ζώα πάντα θα υπάρχουνε Αλέκο. Τί φταίει ο επόμενος φουκαράς όμως. για αυτό υπάρχουν τα refurbished plpapadopoulos... 1) Άσχετο. 2) Εσύ αγόραζε refurbished, αλλά πληρωνέ τα για καινούρια. Σου φαίνεται σωστό?
bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τα παρακάτω ισχύουν (χωρίς παρεξήγηση) αν και μόνο αν ανοίξεις τη συσκευασία και θες να το πας πίσω: Το προϊόν θεωρείται πλέον ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ και όχι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Πώς θα αισθανόσουν να σου πουλούσαν κάτι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ για καινούριο και στην τιμή του καινούριου? Μάθε έτσι να σέβεσαι λοιπόν και τους άλλους καταναλωτές αλλά και επιχειρηματίες αν θες να σε σέβονται αντίστοιχα. Μακάρι να σου κάνει το καλώδιο και να μή χρειαστεί να φτάσεις εκεί... Διαφορετικά λιώσε στο google για τα specs και ρώτα σε forums για να πάρεις γνώμες για τη συμβατότητα ή μη του καλωδίου με το setup σου. Απλα ρωτησα . Αλλα επειδη σε βλεπω ελαφρως αγανακτισμενο , πες μου την γνωμη σου. Αν τα specs ειναι αυτα : Κανάλι HDMI Ethernet Κανάλι επιστροφής ήχου 3D over HDMI Υποστήριξη ανάλυσης 4.000 x 2.000 HDMI Έκδοση: 1.4 (HDMI High speed with Ethernet) και η ''μαρκα'' αυτη :HDMI 1.4 CABLE ειναι σωστο να το επιστρεψω στον επαγγελματια ? (και οχι , δεν θελω να μου πεις, παρε καποιο αλλο)
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για αυτό υπάρχουν τα refurbished plpapadopoulos... τα refurbished να υποθεσω οτι εννοεις να εχει το καταστημα να δινει refurbished για δοκιμες να το πω ετσι.γιατι αν εννοεις να το πουλησει μετα σαν refurbished αυτο δεν παιζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 1) Άσχετο. 2) Εσύ αγόραζε refurbished, αλλά πληρωνέ τα για καινούρια. Σου φαίνεται σωστό? δεν αγοράζω refurbished και ΑΝ αγόραζα δεν θα ήταν με τις τιμές που βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα, στην Αμερική και σε άλλες χώρες που δεν είναι gtpk τα καταστήματα συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα στον καταναλωτή... τα refurbished να υποθεσω οτι εννοεις να εχει το καταστημα να δινει refurbished για δοκιμες να το πω ετσι.γιατι αν εννοεις να το πουλησει μετα σαν refurbished αυτο δεν παιζει. όχι βέβαια, εννοώ να πουλάει κανονικά refurbished, όπως κάνει άλλωστε το Πλαίσιο αλλά όχι βέβαια με τις τιμές που βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα