Προς το περιεχόμενο

κουπονι - Samsung UE32D6500 32" 3D LED - 399e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σχετικα με την Πρεβεζανου η photo που κυκλοφορει απο το infactor και το tweeter , ενω φαινεται σχετικά μικρή σε ηλικια, ενας κυριος που ειχε παει απο την Ηλιουυπολη και αναγκαστηκαν να του ανοιξουν ειπε οτι ως Πρεβεζανου του συστηθηκε μια 40-45αρα, και το facebook profile επισης δειχνει μια μεσηλικη. Το βρηκα ποιο ειναι το προβλημα!! Η Πρεβεζανου ειναι διχασμενη προσωπικοτητα..Μr Jekyl kai Mr Hyde!!!

Δημοσ.

Μια τελευταία απόπειρα να γίνω σαφέστερος, αν και δεν αποτελούσε αρχική μου επιδίωξη. Το inthebox ως τελικός παραλήπτης των χρημάτων μου από το golden deals, αποκτά αυτομάτως κάποια συμβατική υποχρέωση απέναντι στο golden deals και κατ'επέκταση απέναντί μου. Αυτή φυσικά δεν είναι να μου επιστρέψουν τα χρήματα που πλήρωσα, μερικές εβδομάδες μετά αλλά να μου προμηθεύσουν το προϊόν του οποίου το αντίτιμο προπλήρωσα.

Αν δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις συμβατικές τους υποχρεώσεις, ουδεμία ευθύνη φέρω ως καταναλωτής και η επιστροφή των χρημάτων που έδωσα κάποιες εβδομάδες νωρίτερα ακόμη και με τους μηδαμινούς νόμιμους τόκους, θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει χρηματική αποζημίωση, αρκεί να γινόταν άμεσα γιατί πλέον, τουλάχιστον σε μένα, η παρατεταμένη αναμονή και αβεβαιότητα που προκλήθηκε λόγω αδυναμίας εντοπισμού του νόμιμου εκπρόσωπου της εν λόγω εταιρείας δια ζώσης επισκεπτόμενος επανειλημμένως την έδρα της εταιρείας χωρίς αποτέλεσμα ή έστω τηλεφωνικώς χρησιμοποιώντας τον τηλεφωνικό αριθμό που εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, από την οποία έγιναν και οι ηλεκτρονικές αγορές μέσω καταχώρησης κωδικών προπληρωμένων κουπονιών και ο οποίος δεν λειτουργούσε, δημιούργησε ηθική βλάβη την οποία δεν είναι επί της παρούσης να αναλύσω (εδώ αυτοσχεδιάζουμε) και απαιτώ πλέον την ηθική μου ικανοποίηση.

(Αντιγράψτε το τελευταίο, δεν ξέρετε καμιά φορά μπορεί να θα σας φανεί χρήσιμο...)

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ άλλο στο θέμα γιατί τελικά θα χάσει την ουσία του. Ο νοών νοείτω.

Λόγω και του προχωρημένου της ώρας θα ήθελα να σας καληνυχτίσω, σταματώντας εδώ.

Καληνύχτα σε όλους και πιστέψτε με δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, τουλάχιστον για τους αγοραστές των κουπονιών.

Συμφονω σε ολα.

Παρελαβε κανεις σημερα?Μας ειχε πει στο τηλ που πηραν την δευτερα,Τεταρτη η Παρασκευη.

Δημοσ.

Παρελαβε κανεις σημερα?Μας ειχε πει στο τηλ που πηραν την δευτερα,Τεταρτη η Παρασκευη.

Να σε καλά , με έκανες και γέλασα ... Ουκ λάβεις παρά του μη έχοντος ή νέα ημερομηνία παραλαβής 30/2 ή θα τους πει πότε ο θείος τους ο ψέυτης

Δημοσ.

Λοιπον καλημερα σε ολους.Εγω δεν αγορασα απο το inthebox κατι αλλα σαν επαγγελματιας εχω συνεργαστει και με την κυρια Πρεβεζανου και την Goldendeals οποτε νομιζω η εμπειρια μου θα σας βοηθουσε.Καταρχην η goldendeals απο την αρχη ακομα που τους εψαχνα να κανουμε ενα ραντεβου μου ελεγαν¨οτι χαθηκε το μειλ,εχασαν τα τηλ μου και γενικα δεν υπηρχε συνεννοηση.Τελικα η κυρια Ι.Τσι....μπορεσακαι την βρηκα μετα απο μηνα με ρωτησε εαν το μαγαζι ειναι trendy οχι εαν κανω καλη παροχη,ουτε εαν εχουμε εμπειρια μονο εαν το μαγαζι ειναι φινετσατο.Καταφερνω κλεινω ραντεβου με την πωλητρια,η οποια μεχρι να υπογραψουμε το συμβολαιο ηταν ολο γλυκες.Σημειωτεον ηθελα να βαλω αλλη προσφορα απο αυτην που εγω ηθελα γιατι μου λεει οτι δεν ξερει ο διευθυντης της αν θα τραβηξει η περιοχη που εχω το μαγαζι οποτε να δοκιμασουμε με ενα μασαζ 60 λεπτων αρωματοθεραπειας στα 9 ευρω να δουμε αν θα τραβηξει κοσμοςκαι μετα θα επαιζαν την προσφορα που εγω επιθυμουσα.Η αληθεια ειναι οτι η τιμη δεν με συμφερε αλλα επειδη θα εκανα διαφημιση στο μαγαζι και τα χρηματα θα τα επαιρνα σε 3 εβδομαδες ολο το ποσο δεχτηκα γιατι τα χρειαζομουν.Πραγματι το μασαζ εσκισε(πως να μην σκισει αλλωστε με αυτην την τιμη)και χαρηκαν και πιο πολυ απο εμενα.Ξεχασα να σας πω οτι ενημερωθηκα για το ποσοστο που επαιρνε το σαιτ(25%προμηθεια συν φπα αυτο ηταν για θεσνικη για αθηνα ηταν 30%+φπα)αλλα δεν ενημερωθηκα οτι θα υπαρχει και μια αλλη κρατηση λογω μεταφορας εμβασματων απο τραπεζα σε τραπεζα η λογω κρατησεων απο τις πιστωτικες και το οτι ειχα την διαβεβαιωση του διευθυντη μεσω της πωλητριας αν παει καλα η πρωτη προσφορα σε ενα μηνα θα μπει η αλλη.Τελικα ο μηνας περασε και ο δευτερος και εγω ημουν στα τηλ.και στην αναμονη(οταν το σηκωνε η πωλητρια)ενοχλησα παρα πολλες φορες την κυρια Ι.Τσι..η οποια δεν μπορουσε να κανει τιποτα,εγω περιμενα με αποτελεσμ α να μην κανω καμια προθωτικη κινηση με αποτελεσμα να εχω ζημια στο μαγαζι μου,οποτε τελικα αποφασισα να βαλω την προσφορα αλλου.Α η πωλητρια οταν την εβρισκα ελεγε οτι ο διευθυντης της ηθελε να βρει νεους τρεντι χωρους για να προβαλλει και εμεις που παιξαμε ασ περιμενουμε.Τελικα μετα απο 3 μηνες απο την πρωτη προσφορα με πηραν τηλ.για να βαλουμε την δευτερη.Δεν το αποφασισα αμεσως αλλα τελικα δεχτηκα για να βοηθησω την δουλεια μου.Οι οροι ειχαν αλλαξει,πληρωναν σε δοσεις 15%μετα 15 εργασιμες μερες επι του ποσου μειον της της προμηθειας τους και τα υπολοιπα καθε κλεισιμο μηνα αναλογα με τα κουπονια που κατεθετα εγω ξεκινωντας ενα μηνα μετα την προκαταβολη.Βεβαια αυτα ηταν ολα στα ψιλα γραμματα γιατι σιγουρα δεν θα υπεγραφα,α ειχε αλλαξει και το οτι εαν ο πελατης δεν προλαβαινε να ερθει τα χρηματα τα επαιρναν αυτοι.Αυτα βεβαια τα ανακαλυψα στην πορεια συν το οτι με κανανε πονηριες(εξαργυρωνανε τα κουπονια νωριτερα απο το κλεισιμο του μηνα

Δημοσ.

Λοιπον καλημερα σε ολους.Εγω δεν αγορασα απο το inthebox κατι αλλα σαν επαγγελματιας εχω συνεργαστει και με την κυρια Πρεβεζανου και την Goldendeals οποτε νομιζω η εμπειρια μου θα σας βοηθουσε.Καταρχην η goldendeals απο την αρχη ακομα που τους εψαχνα να κανουμε ενα ραντεβου μου ελεγαν¨οτι χαθηκε το μειλ,εχασαν τα τηλ μου και γενικα δεν υπηρχε συνεννοηση.Τελικα η κυρια Ι.Τσι....μπορεσακαι την βρηκα μετα απο μηνα με ρωτησε εαν το μαγαζι ειναι trendy οχι εαν κανω καλη παροχη,ουτε εαν εχουμε εμπειρια μονο εαν το μαγαζι ειναι φινετσατο.Καταφερνω κλεινω ραντεβου με την πωλητρια,η οποια μεχρι να υπογραψουμε το συμβολαιο ηταν ολο γλυκες.Σημειωτεον ηθελα να βαλω αλλη προσφορα απο αυτην που εγω ηθελα γιατι μου λεει οτι δεν ξερει ο διευθυντης της αν θα τραβηξει η περιοχη που εχω το μαγαζι οποτε να δοκιμασουμε με ενα μασαζ 60 λεπτων αρωματοθεραπειας στα 9 ευρω να δουμε αν θα τραβηξει κοσμοςκαι μετα θα επαιζαν την προσφορα που εγω επιθυμουσα.Η αληθεια ειναι οτι η τιμη δεν με συμφερε αλλα επειδη θα εκανα διαφημιση στο μαγαζι και τα χρηματα θα τα επαιρνα σε 3 εβδομαδες ολο το ποσο δεχτηκα γιατι τα χρειαζομουν.Πραγματι το μασαζ εσκισε(πως να μην σκισει αλλωστε με αυτην την τιμη)και χαρηκαν και πιο πολυ απο εμενα.Ξεχασα να σας πω οτι ενημερωθηκα για το ποσοστο που επαιρνε το σαιτ(25%προμηθεια συν φπα αυτο ηταν για θεσνικη για αθηνα ηταν 30%+φπα)αλλα δεν ενημερωθηκα οτι θα υπαρχει και μια αλλη κρατηση λογω μεταφορας εμβασματων απο τραπεζα σε τραπεζα η λογω κρατησεων απο τις πιστωτικες και το οτι ειχα την διαβεβαιωση του διευθυντη μεσω της πωλητριας αν παει καλα η πρωτη προσφορα σε ενα μηνα θα μπει η αλλη.Τελικα ο μηνας περασε και ο δευτερος και εγω ημουν στα τηλ.και στην αναμονη(οταν το σηκωνε η πωλητρια)ενοχλησα παρα πολλες φορες την κυρια Ι.Τσι..η οποια δεν μπορουσε να κανει τιποτα,εγω περιμενα με αποτελεσμ α να μην κανω καμια προθωτικη κινηση με αποτελεσμα να εχω ζημια στο μαγαζι μου,οποτε τελικα αποφασισα να βαλω την προσφορα αλλου.Α η πωλητρια οταν την εβρισκα ελεγε οτι ο διευθυντης της ηθελε να βρει νεους τρεντι χωρους για να προβαλλει και εμεις που παιξαμε ασ περιμενουμε.Τελικα μετα απο 3 μηνες απο την πρωτη προσφορα με πηραν τηλ.για να βαλουμε την δευτερη.Δεν το αποφασισα αμεσως αλλα τελικα δεχτηκα για να βοηθησω την δουλεια μου.Οι οροι ειχαν αλλαξει,πληρωναν σε δοσεις 15%μετα 15 εργασιμες μερες επι του ποσου μειον της της προμηθειας τους και τα υπολοιπα καθε κλεισιμο μηνα αναλογα με τα κουπονια που κατεθετα εγω ξεκινωντας ενα μηνα μετα την προκαταβολη.Βεβαια αυτα ηταν ολα στα ψιλα γραμματα γιατι σιγουρα δεν θα υπεγραφα,α ειχε αλλαξει και το οτι εαν ο πελατης δεν προλαβαινε να ερθει τα χρηματα τα επαιρναν αυτοι.Αυτα βεβαια τα ανακαλυψα στην πορεια συν το οτι με κανανε πονηριες(εξαργυρωνανε τα κουπονια νωριτερα απο το κλεισιμο του μηνα

Καλα περα του οτι δεν βλεπω κατι παραξενο σε οσα λες, χαρτια υπεγραφες και σιγουρα δεν σε "πιεσε" κανεις, τι σχεση εχουν ολα αυτα με αυτη την κατασταση ? Οταν υπογραφεις χαρτια σαν "σωστος" επαγγελματιας πρεπει να εχεις "σιγουρεψει" πως μπορεις να βγαλεις εις περας την εν λογο συμφωνια-προσφορα ακομα και αν καποια πραγματα πανε στραβα ωστε να εισαι σωστος απεναντι στους πελατες/καταναλωτες αλλιως γιατι το κανεις ?

Προσωπικα εχω βαρεθει αυτη την κολοκυθια του τυπου, φταιει η καιρος, φταιει η μεγαλη ποσοτητα, φταιει η ACS, φταιει το μηχανογραφικο και τωρα φταιει η Golden Deals που δεν μας πληρωνει. Δλδ Ολοι φταινε εκτος του InΤheBox ? Παλι καλα δλδ που δεν ακουστηκε οτι φταιει και η Μερκελ....

Δημοσ.

Δλδ Ολοι φταινε εκτος του InΤheBox ? Παλι καλα δλδ που δεν ακουστηκε οτι φταιει και η Μερκελ....

Η Άνγκελα φταίει σίγουρα, αφού οι τηλεοράσεις θα έρχονταν από τον γαλλογερμανικό άξονα.

Το 4ο Ράιχ ξεκίνησε :P

Δημοσ.

Η Άνγκελα φταίει σίγουρα, αφού οι τηλεοράσεις θα έρχονταν από τον γαλλογερμανικό άξονα.

Το 4ο Ράιχ ξεκίνησε :P

Λες να τους σαμποταρε η Angela ?

Δημοσ.

και συνεχιζω με το πιο θειικο,με την ληξη τη δευτερης προσφορας ερχεται ενα τιμολογιο με την προμηθεια τους ασχετα με τοσα κουπονια θα εξαργυρωνα εγω απο τα ατομα που θα ερχονταν στο χωρο οποτε με το τελειωμα της προσφορας που δεν ηρθαν 5 ατομα εγω χρεωθηκα και εκοψα αποδειξεις για 250 ευρω που ποτε δεν ελαβα.Αυτην την τακτικη οι κυριοι την εφαρμοζουν σε ολους.Απο τον Σεπτεμβριο που τους ενοχλησα απειρες φορες ζητωντας ενα πιστωτικο για να μην πληρωσω εγω το δικο τους φπα η τακτικη ηταν η ιδια,θα σας καλεσουμε εμεις.Καποια στιγμη ζητησα το τηλ.της δικηγορου τους,την οποια δεν βρηκα ποτε και γενικα η συμπεριφορα του σαιτ ειδικα της λογιστριας τους ηταν εριστικη εξαιρωντας την κυρια Ι.Τσι.η οποια πρεπει να εμπλεξε με λαθους ανθρωπους.Απο αλλους επαγγελματιες γνωριζω οτι τις προσφορες και τους ορους τους αλλαζει στην πορεια το σαιτ οπως και το οτι παιρνει τα λεφτα σας αλλα δεν τους πληρωνει οπως πρεπει .Και επιστροφη χρηματων απο οτι ξερω δεν κανει μονο κατι coins δινει.Τωρα στην δικη σας περιπτωση διακυβευεταιη η φημη τους οποτε δν ξερω πως θα κινηθουν.Παντως στο συμβολαιο της γραφει οτι δεν φερει ευθυνη αν η επιχειρηση δεν προσφερει το αγαθο η την υπηρεσια που προσεφερε.Και κατι ακομα αν η κυρια Πρεβεζανου εχει τους κωδικους των κουπονιων μπορει να τα εξαργυρωσει γιατι η goldendeals στελνει μια λιστα με τα ονοματα με καποιιους κωδικους χωρις τα τρια τελευταια ψηφια τα οποια συμπληρωνει ο καθε επαγγελματιας για να εξαργυρωσει τα κουπονια .Οποτε τωρα μπορειτε να κανετε τον υπολογισμο σας τι εβγαλε το σαιτ και αν παρατηρειτε τον τοιχο της g.d θα δειτε οτι πλεον ο κοσμος ειναι δυσαρεστημενος αρκετα απο την εξυπηρετηση και εχει στραφει σε αλλα σαιτ.Στην θεσνικη επιασε πατο πλεον(περσι ηταν νουμερο ενα).Προσεχετε πολλοι τις προσφορες που βαζουν.Μοναδικο τους μελημα ειναι τα αρπαζουν γιαυτο παιζουν τις πιο χαμηλες τιμες χωρις να τους ενδιαφερει πλεον η ποιοητα.Δεν εχω τιποτα με την goldendeals απλα με απογοητευσε(εγω αλλωστε την επελεξα αρχικα)Εγω συνεργαζομαι μονο με επαγγελματιες και οχι αρπακτικα ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟ INTHEBOX ειχε μονο 5 τηλεορασεις και 5 μηχανες διαθεσιμες.Στην goldendeals θα παει το σδοε γιατι και αυτοι κλεβουν το κρατος αφου δεν μου αφησαν επιλογη)Λιγο αργοτερα επειδη σας κουρασα θα γραψω και για την κυρια Πρεβεζανου η οποια εγινε γνωστη σε ολους σε μια νυχτα

Δημοσ.

Λιγο αργοτερα επειδη σας κουρασα θα γραψω και για την κυρια Πρεβεζανου η οποια εγινε γνωστη σε ολους σε μια νυχτα

Παρακαλώ όχι προσωπικές λεπτομέρειες μόνο :P

Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι... τα έχουμε ακούσει όλα εδώ μέσα.

Δημοσ.

Καλα περα του οτι δεν βλεπω κατι παραξενο σε οσα λες, χαρτια υπεγραφες και σιγουρα δεν σε "πιεσε" κανεις, τι σχεση εχουν ολα αυτα με αυτη την κατασταση ? Οταν υπογραφεις χαρτια σαν "σωστος" επαγγελματιας πρεπει να εχεις "σιγουρεψει" πως μπορεις να βγαλεις εις περας την εν λογο συμφωνια-προσφορα ακομα και αν καποια πραγματα πανε στραβα ωστε να εισαι σωστος απεναντι στους πελατες/καταναλωτες αλλιως γιατι το κανεις ?

Προσωπικα εχω βαρεθει αυτη την κολοκυθια του τυπου, φταιει η καιρος, φταιει η μεγαλη ποσοτητα, φταιει η ACS, φταιει το μηχανογραφικο και τωρα φταιει η Golden Deals που δεν μας πληρωνει. Δλδ Ολοι φταινε εκτος του InΤheBox ? Παλι καλα δλδ που δεν ακουστηκε οτι φταιει και η Μερκελ....

Δημοσ.

Lazaria επειδη αποτι βλεπω ο μονος σκοπος σου ειναι να σπιλωσεις το Golden Deals παρακαλω να μην συνεχισεις αλλο γιατι βγαινεις πολυ Off Topic.

Αυτο το λεω γιατι αφενος Δεν ενδιαφερει τον κοσμο τι συμφωνια εκανες εσυ και η Κα. Πρεβεζανου με το Golden Deals αφου μεσω του InTheBox αγοραστηκε η προσφορα και εκεινο ειναι ο προμηθευτης (περα απο το δεν αντιμετωπιστηκε κανεις ΣΩΣΤΑ απο το εν λογο καταστημα) και αφετερου επειδη ολως τυχαιος η Κα. Πρεβεζανου ανακοινωσε οτι θα συνεργαστει με αλλο Deal Site οποτε ειναι καπως "παραξενο" να θαβεται το Golden Deals.

Δημοσ.

αγαπητε newbie δεν αποποιηθηκα καμια ευθυνη,τα εβγαλα περα εως περα γιατι προσελαβα 3 ατομα εξτρα για να εξυπηρετησω κανεις δεν με πιεσε απλα υπηρχαν καποια ψιλα γραμματα που δεν προσεξα γιατι ειμαι ευκολοπιστη ως προς το συμβολαιο.Απο που καταλαβες οτι ειχα προβλημα με τον κοσμο.Αυτα που εγραψα τα εγραψα για να δειτε οτι το σαιτ λειτουργει και εχει τους ορους και τους κανονες με το μερος τους και απο οτι ξερω δεν δεχεται ακυρωσεις οπως το οτι σε εχει στο περιμενε για ψαξε λιγο και τον τοιχο τους.Και δεν ειπα οτι δεν φταιει το inthebox αλλα βιαστηκες να με απαντησεις.Ειπα οτι θα γραψω σε λιγο την εμπειρια μου με την κυρια Πρεβεζανου να δειτε και εκει πως φερονται.Γιατι ειμαι πεπεισμενη οτι σας κοροιδευει

Δημοσ.

Lazaria επειδη αποτι βλεπω ο μονος σκοπος σου ειναι να σπιλωσεις το Golden Deals παρακαλω να μην συνεχισεις αλλο γιατι βγαινεις πολυ Off Topic.

Αυτο το λεω γιατι αφενος Δεν ενδιαφερει τον κοσμο τι συμφωνια εκανες εσυ και η Κα. Πρεβεζανου με το Golden Deals αφου μεσω του InTheBox αγοραστηκε η προσφορα και εκεινο ειναι ο προμηθευτης (περα απο το δεν αντιμετωπιστηκε κανεις ΣΩΣΤΑ απο το εν λογο καταστημα) και αφετερου επειδη ολως τυχαιος η Κα. Πρεβεζανου ανακοινωσε οτι θα συνεργαστει με αλλο Deal Site οποτε ειναι καπως "παραξενο" να θαβεται το Golden Deals απο καποιον που μπηκε εδω μονο για αυτον τον σκοπο.

Και εκτός αυτού μέχρι στιγμής τα δείγματα που έχουμε από το Golden Deals για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι θετικά, ενώ αντιθέτως από το InTheBox μόνο κοροϊδία έχουμε εισπράξει.

Αν ανατραπεί αυτό, σίγουρα θα σχολιαστεί εντόνως και ποικιλοτρόπως!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...