bigN Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι ειναι ατοπο ? Και η δουλεια του παει παρα πολυ καλα και εχει εκατονταδες χιλιαδες εγγεγραμενους χρηστες στο FB....Δλδ πως αλλιως βλεπεις οτι κατι παει καλα ? Φίλε μου όπως σου είπα δεν είναι κατάλληλο νήμα για να το συζητήσουμε αυτό. Απλως να αναφέρω ότι το κριτήριο "εκατονταδες χιλιαδες εγγεγραμενους χρηστες στο FB" για οσους ασχολούνται επαγγελματικά με SEO & SEM & marketing δεν αντικατοπτρίζει την επιτυχία μιας επιχείρησης αλλά ο ισολογισμός της. Στην τελικη εγω δεν αναφερθηκα στο ποσο καλα παει η οχι ενα Deal Site αλλα στο οτι ο οποιοσδηποτε ανοιγει ενα δικο του αμεσως χωρις να εχει προσωπικο και χωρις να εχει budget....Αρα δεν σημαινει οτι ενα Deal Site ειναι 100% αξιπιστο. Συμφωνώ βεβαίως ότι ο καθένας μας μπορεί να ανοίξει, όπως και πολύ γρήγορα να κλείσει, ενα ντιλάδικο κάτι το οποίο παρατηρείται ευρέως σήμερα. Για το αν απαιτείται προσωπικο ή budget για τέτοιου είδους επιχείρηση θα σου το πει καλύτερα ο φίλος σου. Απλώς να αναφέρω ότι αν η συγκεκριμένη προσφορά την ειχε ενα "μικρό" σαιτ, θα ήμουν πολύ σκεπτικός για την αξιοπιστία της, δεδομένου ότι το σαιτ της inthebox δεν "εμπνέει" εμπιστοσύνη.
vviolent Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Η σελίδα γιατί εξαφανίστηκε από το infactor?
eric_in Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τα από κάτω ήρθαν πριν λίγο.Κοιτάχτε αυτά που έχω με bold και τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!! From:[email protected] 23.02.2012 23:09 Subject:Σημαντική ενημέρωση για το κατάστημα inthebox.gr Καλησπέρα σας, Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με το ηλεκτρονικό κατάστημα Inthebox.gr σχετικά με τις αποστολές των Panasonic Lumix FT3, η υπεύθυνη του καταστήματος Inthebox.gr η κυρία Μαίρη Πρεβεζάνου, μας ενημέρωσε ότι όλες οι παραγγελίες, θα αποσταλούν έως και 05/03/2012. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Με εκτίμηση, Η ομάδα του CrazyDeals.gr [email protected] www.crazydeals.gr Tηλ επικοινωνίας: 210 2477860 Fax: 211 800 5443 κιν: 6937 201810 From:[email protected] 23.02.2012 23:48 Subject:Επείγουσα ενημέρωση για Panasonic Lumix FT3 Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εξέλιξη της παραγγελίας σας. Θα γίνει προσπάθεια να αποσταλλούν όλες οι Panasonic Lumix FT3 έως 7/3. Εάν επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με εκτίμηση, Η ομάδα του InTheBox.
eliassot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τα από κάτω ήρθαν πριν λίγο.Κοιτάχτε αυτά που έχω με bold και τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!! From:[email protected] 23.02.2012 23:09 Subject:Σημαντική ενημέρωση για το κατάστημα inthebox.gr Καλησπέρα σας, Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με το ηλεκτρονικό κατάστημα Inthebox.gr σχετικά με τις αποστολές των Panasonic Lumix FT3, η υπεύθυνη του καταστήματος Inthebox.gr η κυρία Μαίρη Πρεβεζάνου, μας ενημέρωσε ότι όλες οι παραγγελίες, θα αποσταλούν έως και 05/03/2012. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Με εκτίμηση, Η ομάδα του CrazyDeals.gr [email protected] www.crazydeals.gr Tηλ επικοινωνίας: 210 2477860 Fax: 211 800 5443 κιν: 6937 201810 From:[email protected] 23.02.2012 23:48 Subject:Επείγουσα ενημέρωση για Panasonic Lumix FT3 Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εξέλιξη της παραγγελίας σας. Θα γίνει προσπάθεια να αποσταλλούν όλες οι Panasonic Lumix FT3 έως 7/3. Εάν επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με εκτίμηση, Η ομάδα του InTheBox. Στο δεύτερο μήνυμα δεν λέει ποιανού έτους... καλό κουράγιο Επίσης, ενώ στο πρώτο λέει με σιγουριά ότι θα επιστραφούν στις 5/3/12, στο δεύτερο λέει ότι θα προσπαθήσουν για 7/3. Διδακτορικό μου μυρίζεται κι εδώ!!!
Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Οσο δεν τις ακυρωνετε δεν θα αλλαξει κατι και οπως ειπε και καποιος αλλος σημερα εσεις αυριο αλλοι.
ThanosA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εχω μια ερωτηση. Σκεπτομενος τον λογο της καθυστερησης μου περασε απο το μυαλο η ιδεα οτι εκμεταλευονται τα λεφτα μας αυτον τον ενα μηνα για να εχουν μεγαλυτερο κερδος.. Και απο την τηλεοραση και απο την μηχανη δεν βγαινει ενα 300κ ευρω? Γινεται να τα κλεισουν για ενα μηνα ή να τα εκμεταλευτουνε καπως και υστερα να πληρωσουν τον προμηθευτη για να τους τα στειλει?
John_D Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ προσωπικά τα έχω και με την Golden Deals. Δεν πρέπει να γνωρίζει με τι πελάτες έχει να κάνει; Στην αρχή το κατάστημα είχε διεύθυνση Αγγλίας (το έλεγε το εμαιλ που μας έστειλαν). Μετά έβαλαν διεύθυνση στην Ηλιούπολη την οποία αν έψαχνες στο google maps έδειχνε ότι εκεί ήταν ένα χωράφι. Πολλά δεν πήγαιναν καλά από την αρχή. Πρέπει πάντως κάθε εταιρία με deals να προσέχει περισσότερο γιατί αυτό πλέον αποτελεί και δυσφήμιση της Golden Deals πέρα από ότι το Inthebox έχει καεί από τώρα σαν κατάστημα.
Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλα τα ποσα ? 500+ε για την Samsung χωρις το ΦΠΑ και εδω εχουμε 399ε με ποσοστο 30% του Golden Deals (γυρω στα 100ε) συν εξοδα μεταφορας, συν κερδος....Δεν βγαινει αυτο ειναι ολο.
John_D Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Γνωστή μου που παρέγγειλε από CrazyDeals την πήρε η ACS για να την ρωτήσει που θα φέρει την μηχανή. Περιμένω νέα της για να σας ενημερώσω αν την πήρε και τι έγινε.
eric_in Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 crazydeals εγώ αλλά έγραψα χτες βράδυ για τα μέιλ που πήρα.
tsounis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το ειδα. Τα ιδια ακριβως στειλαν και σε μένα. Για την ταμπακιερα κουβεντα όμως το crazydeals
eliassot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Γνωστή μου που παρέγγειλε από CrazyDeals την πήρε η ACS για να την ρωτήσει που θα φέρει την μηχανή. Περιμένω νέα της για να σας ενημερώσω αν την πήρε και τι έγινε. Δύσκολο μου φαίνεται να πήραν από ACS για να ζητήσουν διεύθυνση. Το πολύ πολύ να πήραν για να ορίσει ώρα παράδοσης που κι αυτό από τη δική μου εμπειρία με τη συγκεκριμένη εταιρεία σπανίως μου έχει τύχει.
John_D Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ναι έχεις δίκιο. Τελικά από το inthebox την έχουν πάρει και της έχουν πει για σήμερα 2-4 θα γίνει η παράδοση στο σπίτι. Στις 4+ θα ενημερώσω αν παρέλαβε. Συγνώμη για το λάθος
John_D Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Η μηχανή δεν παραδόθηκε 2-4 και στα τηλ δεν απαντάει κανείς το inthebox... Ελπίζει τώρα να πάρει τα λεφτά της πίσω από CrazyDeals...
Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μεχρι τις 6 κανουν παραδωσεις, ποτε δεν ξερεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις