Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από μήνες αγυμνασιάς πήγα ξανά στο γυμναστήριο (χτες) και ο π__στης ο γυμναστής με πέθανε. :mad:

Χτες δεν ένιωθα και πολλά αλλά σήμερα είμαι πιασμένος από το στήθος και πάνω, παντού. Πριν πήγα να ανοίξω τα χέρια μου για να βάλω μια ζακέτα και πόναγα.

Πως τα αντιμετωπίζουμε αυτά; Counterpain; Γενικά θερμαντικές αλοιφές; Ξέρω ότι αν δε βάλω απολύτως τίποτα θα είμαι οκ σε 2-3 μέρες, αλλά θα προτιμούσα αν γίνεται να είμαι οκ αύριο. Έχουμε και δουλειές, δε γίνεται να μη μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου.

:P

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και πάνω ή και κάτω

Από το στήθος και πάνω. Δηλαδή στήθος, χέρια, ώμοι, πλάτες, κλπ. Σε όλα όσα βρίσκονται πάνω από το ύψος του στήθους.

:P

Δημοσ.

counterpain και διατάσεις

Θα υποφέρεις στον πόνο κάάάάάάπως , αλλα πρέπει να επιμένεις και αν τεντωνεις τους πιασμένους μύες με διατάσεις , τεντώματα κλπ .

Μόνη της μια οποιαδήποτε κρέμα δεν μπορεί να κάνει κάτι .

Σε μια-μιαμισι μέρα εχεις γίνει περδίκι

Δημοσ.

Σκοτσεζικο ντουζ αλλα οχι με μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας.

voltaren αλοιφη εκει που πονας...

(ΠΡΟΣΟΧΗ Η VOLTAREN ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΦΛΕΒΕΣ.)γτ πολλοι κανουν το λαθος και βαζουνε voltaren πανω απο φλεβες..δεν κανει.

Δημοσ.

Αν είσαι πιασμένος σε όλο το σώμα τι να σου κάνουν οι αλοιφές; Μόνο αν λουστείς με voltaren.

Ξεκούραση χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Είμαι περίεργη να δω ποια θα είναι η συνισταμένη όλων των συμβουλών που θα δει εδώ μέσα ο τοπικ σταρτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...