naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μου 'ρθε!! Κουκλί το Λευκό :Ρ Πόσες ώρες να τ' αφήσω να φορτήσει;; Στο κουτί έχει για συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου Vodafone 200mb internet(100 τον πρώτο μήνα και 100 τον δεύτερο) κρίμα που έχω what's up.. Μία πλήρη φόρτιση αρκεί. Απλά πρόσεχε οι 4-5 πρώτες φορτίσεις να είναι πλήρεις. Επίσης ξόδεψε την μπαταρία που έχει μέσα ήδη. Α και στην πρώτη φόρτιση καλό θα ήταν να το χες απενεργοποιημένο (εγώ έτσι το έκανα το neo V).
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις, το έχω από τις 4 μιση πάνω και έχει πάει ως την μέση.. είναι νορμαλ αυτό? Edit: Τώρα που το έβαλα σε άλλη μπρίζα μου δείχνει την μπαταρία full .. wtf? Edit #2: Το μόνο που με ξενέρωσε είναι που έχει ένα dead pixel στο κέντρο του πάνω μέρους της οθόνης :/
deadp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επιστροφή τώρα κιόλας... Κατά τα άλλα αξίζει;
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν παίζει να έχω ακούσει ωραιότερα ηχεία!!!! Πραγματικά.. Κυλάει πολύ ωραία.. δεν έχω παράπονο.. μας τα χάλασε το πίξελ:/ Επειδή το χρειάζομαι το Σ/Κ λέω να το επιστρέψω από Δευτέρα.. δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αφου είναι αγορασμένο σήμερα έτσι;
nellos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δεν παίζει να έχω ακούσει ωραιότερα ηχεία!!!! Πραγματικά.. Κυλάει πολύ ωραία.. δεν έχω παράπονο.. μας τα χάλασε το πίξελ:/ Επειδή το χρειάζομαι το Σ/Κ λέω να το επιστρέψω από Δευτέρα.. δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αφου είναι αγορασμένο σήμερα έτσι; Αληθεια σου το αλλαξανε;
xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αληθεια σου το αλλαξανε; Διάβασες αυτό που παραθετεις; Λέει οτι θοα το πάει πισω μετά το Σαββατοκυριακο.
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πήγα σήμερα τελικά μετά την σχολή. Μου είπαν ότι πρέπει να έχει το λιγότερο 3 προβληματικά πιξελ, με οδηγία της sony ericsson Και μου έδωσαν την διευθυνση της sony, να παω αν θέλω να ρωτήσω τους ίδιους για κάτι άμεσο
Konstantin77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πήγα σήμερα τελικά μετά την σχολή. Μου είπαν ότι πρέπει να έχει το λιγότερο 3 προβληματικά πιξελ, με οδηγία της sony ericsson Και μου έδωσαν την διευθυνση της sony, να παω αν θέλω να ρωτήσω τους ίδιους για κάτι άμεσο Αν κανεις επιστροφή στο καταστημα; ο νομος σου δινει 10 μερες αρκει να εχεις αρχικη συσκευασια. μετα παρε πιστωτικο αγοραζεις το ιδιο...εμενα ηταν σφραγισμενο αλλα δεν το κοιταξαν στην αρχη, εγω το ειπα..μιλαω για Κωτσο.
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ναι αυτό σκέφτηκα.. αλλά θα το πάρουν πίσω ανοιγμένο? Έχω βγάλει κ την ζελατίνα κλπ Μετά όμως δεν πάιζει να μπορώ με το πιστωτικό να "πληρώσω" τον κουριερ λογικά.. και δεν το ψήνω να σκάσω άλλα 16€ για να το πάρω από το κατάστημα
savhatji Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας το έχω μια βδομάδα καλές εντυπώσεις δυο πράγματα που με χαλάνε είναι η ποιότητα κατασκευής που και που ακούγονται τριξιματα απο το καπάκι όταν το κρατάς και ο επεξεργαστής 1ghz δεν μπορεί να πιάσει σε ταχύτητα με τιποτα αυτόν του iPhone 3gs που είναι στα 600mhz. Κατα τα αλλα για δεύτερο μια χαρα ειναι. Sent from my iPhone using Insomnia
mertaghon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας το έχω μια βδομάδα καλές εντυπώσεις δυο πράγματα που με χαλάνε είναι η ποιότητα κατασκευής που και που ακούγονται τριξιματα απο το καπάκι όταν το κρατάς και ο επεξεργαστής 1ghz δεν μπορεί να πιάσει σε ταχύτητα με τιποτα αυτόν του iPhone 3gs που είναι στα 600mhz. Κατα τα αλλα για δεύτερο μια χαρα ειναι. Sent from my iPhone using Insomnia τριξιματα επεσες στην περιπτωση μαλλον. τωρα για τον επεξεργαστη αν εχεις αντροιντ ,και δεν λενε το κινητο σου galaxy s 2 ξερεις πως πρεπει για να παρεις το 100 τα εκατο των δυνατοτητων του να φλασαρεις αλλη ρομ. μια cyanogenmod θα στο απογειωσει,ας πουμε+30-40 τα εκατο στα παντα θα κερδισεις. η συγκριση του παλιαντζουρε 600αρη με εναν σχετικα νεο 1000 einai ατυχης,απλα το software toy σονυ δεν τον αφηνει να δειξει τα δοντια του,ενω ειναι κομμενο και ραμμενο για τον 600αρη. οποτε περνα μια cm7 η καποια αλλη ρομ και μετα θα εχεις για 2ο το iphone φιλικα στα γραφω και πληροφοριακα για να ευχαριστηθεις το sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα