overpower Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 πεδια αυτα ειναι οτι καλυτερο εχω πετυχει.... αν εχει κανενας κατι καλυτερο ας μου πει να το αλλαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 92*C δεν είναι λίγοι... μήπως να έκανες ένα custom fan profile πριν συνεχίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 και custom profile θέλει και να συμμαζέψει το raven που είναι μακαρονάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Moddαρε το msi afterburner (δηλαδη να κανεις edit το .cfg του) guide και δες ποσο παραπανω μπορεις να φτασεις τον πυρηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 92*C δεν είναι λίγοι... μήπως να έκανες ένα custom fan profile πριν συνεχίσεις; νομιζω φενεται που εχω κανει. τεσπα το εχω στο 32% μετα αρχιζει και γινετε λιγο ενοχλητικο. οσο για την μακαροναδα θυμισου καρμεν οτι εχω κατω 2 170αρια και απο εχει περνει δροσια. αν το παω στο φουλ το ανεμιστηρι κατεβαινει κανα 5 βαθμους οκ ξαναεκανα το K με +7 mhz και πηγε score +200,max +35 και avg +10. θα το παω μεχρι οπου με παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 νομιζω φενεται που εχω κανει. τεσπα το εχω στο 32% μετα αρχιζει και γινετε λιγο ενοχλητικο. Στο afterburner εσυ μπορει να εχει φτιαξει προφιλ αλλα δεν βλεπω να εχεις ενεργοποιησει το κουμπακι user define για να πρασινισει η μπαρα ετσι ωστε να το ενεργοποιησεις. Επισης με τοσο ρευμα που δινεις στο επεξεργαστη,σηκωνει και λιγα Mhz παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 παιδια οπως ειπα πιο πανω με +7 με πηγε +300* score +35 max και +10 avg. πλεον δεν παει ουτε 951. λετε να θελει λιγο παραπανω ρευμα? κολλαει στο τεστ που παιζουν ολα μαζι (kombustor) ξανα εκανα τεστ αυτη τη φορα με τα ιδια mhz αλλα παραπανω core clock (950,1350) και εβγαλα πολυ καλα αποτελεσματα. απλα μου κανει εντυπωση που σε ενα τεστ ειχα 957,1334 και το τελειωσε το τεστ,ενω τερωα πανω απο 950 δεν τελειωνει με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 φίλε α.δοκίμασε να αλλάξεις bios για να ξεκλειδώσεις τους shaders. β.κατέβασε beta έκδοση του afterburner για να έχει ξεκλείδωτα ρεύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 κατευασα νεοτερη beta εκδοση (2.2.10) απο guru. δοκιμασα αυτο που εβαλε ο Θνος πιο πανω,οκ πηγε το οριο των memory και του core πιο πανω αλλα μονο αυτα. την εκδοση του bios λογικα την αναβαθμισα. πηγα bios--> quick flash και μου ανοιξε ενα παραθυρο απο το οποιο μονο esc μπορουσα να πατησω. το φλασακι που εβαλα το Bios ειναι φορματισμενο σε fat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ίσως να μην ξεκλειδώνουν στην κάρτα σου κανονικά θα σου έγραφε το gpuz 1536 shaders Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εχουμε την ιδια καρτα (DirectCU).. Μαλλον εχεις "κομμενους" shaders, στο λεω διοτι και στην δικια μου δεν ξεκλειδωνουν. Για τις Asus ενα ειναι το εργαλειο για o/c, οριστε: http://www.asus.com/Graphics_Cards/Features/SmartDoctor_Voltage_Tweak/ Φροντισε να κατεβασεις την τελευταια version (5.8).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 πως το κατεβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Aπο εδω http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6950_DCII2DI4S2GD5/#download Καλα ανεβασματα ευχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 να βαλω τα αρχικα ρολογια στο afterburner? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εαν το εχεις συνεχεια ανοικτο το afterburner θα σου μεινουν τα ρολογια, αλλα αμα το κλεισεις θα πεσουν στο default ετσι και αλλιως.. H με το ενα θα δουλευεις ή με το αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα