xlomo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Χρειάζομαι τη βοήθειά σας άλλη μια φορά, έχω μια σελίδα με 3 κάθετα divs, το μεσαίο div ανάλογα με τα περιεχόμενά του μπορεί να ξεπεράσει σε ύψος τα άλλα 2 με αποτέλεσμα αν κάποιος κάνει scroll να χάνονται οι επιλογές αυτών των div, αυτό που θέλω είναι το μεσαίο div όταν γίνεται μεγαλύτερο από την οθόνη, αντί να κάνει strech όλο το body και να πρέπει να κάνω scroll σε όλη τη σελίδα, να εμφανίζει scroll bar και το scroll να γίνεται μόνο πάνω στο 1 div. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα τα overflow:scroll; height:100%; Όποια βοήθεια δεκτή.
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να βάλεις και position:fixed; στο div με της επιλογές έτσι θα κάθεται πάντα στο σημείο που θα του βάλεις και δεν θα εξαφανίζεται.
thanocaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δώσε id="center" στο κετνρικό div και στο css σου: > body { overflow: hidden; } div#center { overflow: auto; }
xlomo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Και στις 2 περιπτώσεις όμως κρύβονται δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει το scroll στο div ? EDIT: οκ το βρήκα position:absolute; overflow:scroll; height:100%;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα