Προς το περιεχόμενο

Συναλλαγή με Καναδά/Νιγηρία,Εγγύηση επιστροφής δέματος ΕΠΕΙΓΟΝ

eleni89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Όπως μπορεί να ξέρετε,είχα βάλει μια αγγελία για πώληση ενός iPhone 3G 8GB.λοιπόν αρχές Δεκέμβρη πήρα ένα email από έναν Καναδό που μου προσφέρει 400 € για αγορά και να το στείλω Νιγηρία.Μετά από άπειρες υπενθυμίσεις από μέρους μου για την κατάσταση του κινητού και ότι δεν θα δεχτώ επιστροφές του έδωσα IBAN στην Eurobank και αμέσως μετά πήρα email από τον αγοραστή να μου λέει ότι έκανε την πληρωμή (πήρα και mail και από Laurentian Bank επιβεβαίωσης το οποίο όμως λέει ότι θα πάρω τα λεφτά 24 ώρες αφού τους στείλω tracking number,shipment receipt για εγγύηση)

Το θέμα μου είναι υπάρχει κάποια ταχυδρομική υπηρεσία που να προσφέρει εγγύηση επιστροφής του δέματος σε περίπτωση που η διεύθυνση είναι λάθος ή δε γίνει παραλαβή γενικά;Εννοώντας ΣΙΓΟΥΡΗ εγγύηση.Παρακαλώ απαντήστε κάποιος επείγομαι!

ΥΓ.Εννοείται ότι τον ενημέρωσα ότι θέλω διεύθυνση στον Καναδά αντί για Νιγηρία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προκειται για απατη. Μην στειλεις το τηλεφωνο, δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις φραγκο. Την εχουν πατησει αρκετοι (εως πολλοι) και εχουν χασει λεφτα...

Κανε ενα search με Nigeria scam στο google και θα καταλαβεις.

Το mail απο Laurentian Bank ειναι fake...

Οι τραπεζες δεν εμπλεκονονται σε διαδικασιες μεταφορικων...

Οταν κανεις ενα εμβασμα η τραπεζα απλα το εκτελει...

αν εισαι extreme κανε scam στο scam...

στειλτους εναν αδειο φακελο με tracking number και αποδειξη και δες αν μπουν τα λεφτα...

Η δωστους εναν ανυπαρκτο κωδικο και ψευτικη αποδειξη για να μην χρεωθεις και τιποτα...

και ολα αυτα γιατι ηδη πολυ ασχοληθηκες και εχουν ηδη το IBAN σου... επρεπε απλα να αγνοησεις...

Το mail απο Laurentian Bank ειναι fake...

Οι τραπεζες δεν εμπλεκονονται σε διαδικασιες μεταφορικων...

Οταν κανεις ενα εμβασμα η τραπεζα απλα το εκτελει...

αν εισαι extreme κανε scam στο scam...

στειλτους εναν αδειο φακελο με tracking number και αποδειξη και δες αν μπουν τα λεφτα...

Η δωστους εναν ανυπαρκτο κωδικο και ψευτικη αποδειξη για να μην χρεωθεις και τιποτα...

και ολα αυτα γιατι ηδη πολυ ασχοληθηκες και εχουν ηδη το IBAN σου... επρεπε απλα να αγνοησεις...

Η ακομα καλητερα.. βαλε κατι που να εχει το βαρος του προιοντος σου πανω.. ψευτικη διευθνιση σου.. στειλτε το.. και δήλωσε ΑΞΙΑ 800€!!! ασε να πληρωσουν εκτελονισμο για ενα.. τουβλο!

αν ηταν 4real, στο καναδα εβρισκε ανετα iphone πολυ κατω απο 300.

ουτε γραμμα δεν αξιζει να στειλεις, κανα p.o box θα ειναι που θα τσεκαρει κανενας κακομοιρης/υποχειριο της μαφιας των scammer.

ασε που θα πληρωσεις κανα 5€ για το συστημενο γραμμα.

btw Laurentian... κατι μου θυμιζει το ονομα... :P

Τα λεφτά στην τράπεζα έχουν valeur και δεν μπορείς να τα πάρεις. Μόλις τους στείλεις το κινητό, θα τα αποσύρουν από την τράπεζα και δεν θα πάρεις τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...