Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι είναι λίγο περίεργο... όταν είναι πλήρως φορτισμένο μένει για λίγο στο 100% και μετά αρχίζει να πέφτει.

Επίσης, έχω παρατηρήσει πως κάτω από το 50% έχει δραματική πτώση απόδοσης.

Αυτό είναι ιδανικό να το έχεις για bacup κατά τη γνώμη μου, και σαν βασικό να έχεις κάτι που φτάνει τουλάχιστον μέχρι 15-20w και με μπαταριά τουλάχιστον 2000mah.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το εβαλα παλι στη φορτιση.φορτισε full. Θα δοκιμασω παλι λιγο να δω μηπως δουλεψει. Αν οχι θα το γυρισω πισω να δω τι θα μου πει. Ελπιζω σε περιπτωση βλαβης να το αλλαξει.

Δημοσ.

Μα σου είπα, δεν είναι βλάβη αυτό, και σε έμενα και σε ένα φίλο μου έτσι κάνει. 

Το ποσοστό φόρτισης δε συμφωνεί με το ποσοστό μπαταρίας (δε ξέρω γιατί).

Μπορεί πχ να έχει μπαταρία 40% και μόλις το συνδέσεις να γράφει 60% φόρτιση..

• Like 1
Δημοσ.

και στο 100% που εχει κολλησει πως θα το χρησιμοποιω?Στο περιπου? Για κανονικη χρηση μου το πουλησαν οχι για δευτερη συσκευη.

Δημοσ.

Κατ αρχάς, δε σε ρώτησα τι ατμοποιητή έχεις?

Επίσης, ίσως εγώ δε κατάλαβα καλά.. Εννοείς ότι πχ ατμίζεις για ώρες και ενώ η μπαταρία αδειάζει αυτό δείχνει 100%?

Δημοσ.

Κατ αρχάς, δε σε ρώτησα τι ατμοποιητή έχεις?

Επίσης, ίσως εγώ δε κατάλαβα καλά.. Εννοείς ότι πχ ατμίζεις για ώρες και ενώ η μπαταρία αδειάζει αυτό δείχνει 100%?

Εχω τον gs16s. Αυτον που εδινε μαζι. Ναι αυτο εννοω.οχι για ωρες αλλα θα επρεπε να ειχε πεσει εστω και λιγο.

Δημοσ.

Εχω τον gs16s. Αυτον που εδινε μαζι. Ναι αυτο εννοω.οχι για ωρες αλλα θα επρεπε να ειχε πεσει εστω και λιγο.

Δες πως θα πάει μέχρι αύριο, όταν είναι ολοκαίνουριο και δε κάνεις και ιδιαίτερα έντονη χρήση μένει για αρκετή ώρα στο 100% μέχρι να αρχίσει να πέφτει.

Δημοσ.

Δες πως θα πάει μέχρι αύριο, όταν είναι ολοκαίνουριο και δε κάνεις και ιδιαίτερα έντονη χρήση μένει για αρκετή ώρα στο 100% μέχρι να αρχίσει να πέφτει.

Θα το κοιταξω φιλε αυριο.Ευχαριστω για τη βοηθεια!

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω με τι να ξεκινήσω βρε παιδιά γιατι χάθηκα με τόσες σελίδες.Τώρα καπνίζω στριφτό γύρω στα 20 με 25 την ημέρα τσιγάρα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Διάβασε αυτό κατ'αρχην > http://www.insomnia.gr/topic/432810-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF/page-162?do=findComment&comment=54459138

Επειδή είμαι και εγώ noobistas θα σου πω την δική μου noob άποψη.

Μην βιαστείς τώρα όσο καπνίζεις άρχισε να κάνεις βόλτες στα μαγαζιά που έχεις κοντά σου και βρες σημείωνε γεύσεις που σου αρέσουν.

Νικοτίνη οχι πάνω από 0.6%

Από εκεί και πέρα προσάρμοσε αυτά που γράφει το παραπάνω ποστ στην οικονομική σου δυνατότητα.

Μην πιεστείς να πετάξεις τα τσιγάρα στην μια μέρα,απλά να προσπαθείς να τα αντικαταστήσεις με τον ατμό ακόμα και 5 τσιγάρα λιγότερα την ημέρα είναι κέρδος για αρχή.

Βαλε στόχο καθε μέρα να κάνεις λιγότερα τσιγάρα από την προηγούμενη μέχρι να φτάσουν να είναι μηδενικά,τίποτα παραπάνω..

Καλύτερα ετσι παρά να πηγαίνεις μπρος πισω στο τσιγάρο.

Αυτες ειναι οι υποκειμενικές μου προτάσεις,μην τις κάνεις Ευαγγέλιο,προσάρμοσε της πάνω στην δική σου υποκειμενικότητα.

• Like 3
Δημοσ.

Διαβάζοντας και το ποστ που είπε ο moviemaker θα πάω σε αυτό http://smokemarket.gr/el/eleaf-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-istick-50w-kanger-subtank-mini.htmlκαι θα ψάξω σε μαγαζί για τα υγρά

Δε θα πρότεινα 50άρι istick, είναι το μοναδικό για το οποίο έχουν "ακουστεί" πράγματα..

Μια χαρά θα είσαι και με ένα istick 40 ή 60. Τo 30 δεν αξίζει να το δεις καν, έχει διαφορά 5 ευρώ από το 40...

Προσωπική μου άποψη για ατμοποιητή:

Ο subtank είναι τούμπανο, ίσως λίγο υπερβολή όμως για αρχάριο..

Εγώ έκανα παραπάνω από εσένα και σε sub δεν έχω πάει ακόμα...

Γνώμη μου να δοκιμάσεις πρώτα έναν ατμοποιητή eleaf (GS Tank, GS Air M), περισσότερο γιατί είναι φθηνοί αλλά και τίμιοι..

Από τη στιγμή που θα έχεις ήδη μια καλή μπαταρία, αν δεις ότι δε σου κάνει ο ατμοποιητής μετά παίρνεις κάτι άλλο.

Ένας eleaf κάνει 14-16 ευρώ ενώ ένας subtank 40+ :)

• Like 2
Δημοσ.

ειχα evic vt 5000mah , ειχε 2-3 θεματα και μου το αλλαξαν (1.18ver μου δωσαν )

το θεμα ειναι οτι επειδη για επαγγελματικους λογους εμπαινα το βραδυ στο ξενοδοχειο δεν ειχα ασχοληθει πολυ και καθε βραδυ το φορτιζα το παιρνα το πρωι και εφευγα.Χθες γυρισα στην πολή μ ειδα την μπαταρια το βραδυ να ναι στα τερματα

το βαζω κατα τις 11 για φόρτιση , 8 το πρωι που το βγαλα δεν ειχε φτάσει στο 100% ηταν στα 3/4

Τι μπορεί να φταίει ;

Δημοσ.

Ναι και γω δεν θέλω αμέσως να τα πετάξω γιατι θα ξαναγυρίσω σύντομα

Δε θα πρότεινα 50άρι istick, είναι το μοναδικό για το οποίο έχουν "ακουστεί" πράγματα..

Μια χαρά θα είσαι και με ένα istick 40 ή 60. Τo 30 δεν αξίζει να το δεις καν, έχει διαφορά 5 ευρώ από το 40...

Προσωπική μου άποψη για ατμοποιητή:

Ο subtank είναι τούμπανο, ίσως λίγο υπερβολή όμως για αρχάριο..

Εγώ έκανα παραπάνω από εσένα και σε sub δεν έχω πάει ακόμα...

Γνώμη μου να δοκιμάσεις πρώτα έναν ατμοποιητή eleaf (GS Tank, GS Air M), περισσότερο γιατί είναι φθηνοί αλλά και τίμιοι..

Από τη στιγμή που θα έχεις ήδη μια καλή μπαταρία, αν δεις ότι δε σου κάνει ο ατμοποιητής μετά παίρνεις κάτι άλλο.

Ένας eleaf κάνει 14-16 ευρώ ενώ ένας subtank 40+ :)

Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Νεκ πες περιοχή να σου πω κόλπα που έμαθα πρόσφατα για οικονομία στις αγορές σου.. καλύτερα κράτα τον sub για αργότερα που σίγουρα θα χρειαστείς δεύτερο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...