discoboyminimal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 οχι δεν θελουν αραιωση οι ετοιμες, οι τουλαχιστον δεν ειναι υποχρεωτικο να τις αραιωσεις..αν εισαι τοσο εμπειρος χρηστης και νομιζεις οτι χρειαζεται , τοτε ναι καντο... εδω σε κεφαλες nautilou , και aerotank , κανω 100% vg movie , ξεκινας παντα με χαμηλα volt και μετα ανεβαινεις , μεχρι ν αρχισει να σου χαλαει η γευση. οταν νιωσεις να αλλοιωνεται η να τρως καμενο τοτε κατεβαινεις. δεν ειναι στανταρ ποτε η ρυθμιση , και αναλογος το υγρο και τον ατμοποιητη , το μεταβαλεις 1
axouu Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά το fasttech οκ είναι; από Κίνα τα στέλνουν;
stratigos24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Nαι, είναι οκ, ναι από Κίνα τα στέλνουν. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 οχι δεν θελουν αραιωση οι ετοιμες, οι τουλαχιστον δεν ειναι υποχρεωτικο να τις αραιωσεις..αν εισαι τοσο εμπειρος χρηστης και νομιζεις οτι χρειαζεται , τοτε ναι καντο... εδω σε κεφαλες nautilou , και aerotank , κανω 100% vg movie , ξεκινας παντα με χαμηλα volt και μετα ανεβαινεις , μεχρι ν αρχισει να σου χαλαει η γευση. οταν νιωσεις να αλλοιωνεται η να τρως καμενο τοτε κατεβαινεις. δεν ειναι στανταρ ποτε η ρυθμιση , και αναλογος το υγρο και τον ατμοποιητη , το μεταβαλεις χαχαχα μ'αρεσουν τα αστειάκια σου Πολύ καλύτερα σήμερα,νιώθω την νικοτίνη αρκετά,άρα πάω για να την μειώσω δραστικά, ..και ο sub δεν παίζεται μισή τζούρα και πλημμύρισες κάπνα ! χαχα Έκανα την μαμακια και κάπνισα κ το πρώτο μου βαμβάκι σήμερα.. αηδία.. Νομίζω οτι σας ταλαιπώρησα αρκετά αλλά επιτέλους μπήκαμε σε ενα δρόμο αν ξαναπέσει καμμια περίπτωση σαν εμένα πείτε του "Havana Nights" της El_Greco
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα δοκιμασα ενα υγρο απο eliquid france το relax.Καπνικο με καφε και βανιλια μπισκοτο.Eπαθα πλακα. Παρολο που οτι εχω δοκιμασει απο γλυκο κατεληγε στο wc με αυτο κολλησα ασχημα το προτεινω σε ολους.
discoboyminimal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 χαχαχα μ'αρεσουν τα αστειάκια σου Πολύ καλύτερα σήμερα,νιώθω την νικοτίνη αρκετά,άρα πάω για να την μειώσω δραστικά, ..και ο sub δεν παίζεται μισή τζούρα και πλημμύρισες κάπνα ! χαχα Έκανα την μαμακια και κάπνισα κ το πρώτο μου βαμβάκι σήμερα.. αηδία.. Νομίζω οτι σας ταλαιπώρησα αρκετά αλλά επιτέλους μπήκαμε σε ενα δρόμο αν ξαναπέσει καμμια περίπτωση σαν εμένα πείτε του "Havana Nights" της El_Greco δεν πηγαινε σ εσενα το αραιωμα χαχα γενικης γνωσης ηταν! σε sub , εγω παιζω 6αρες νικοτινες.φαντασου και κανω πολυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο ηλεκτρονικο! σε σφιχτους ατμοποιητες , απο 12 μεχρι και 18 βαμβακια ολοι τρωμε.. καψουλια , καμενα , οπως θες πες τα οτι θες εδω ειμαστε! και φυσικα , οτι νεο δοκιμαζεις , ποσταρε το κ απο δω να εχουμε κ εμεις εικονα! (Καλο η κακο αχαχα) ----- πως σου φανηκε η vg? ξεχασα να ρωτησω σκετη την κανεις? -- την νεα μου ομορφια σας την εδειξα??? 1
mindtrapper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα στο ντόπιο μου φαρμακείο και πήρα την ίδια, 5.80€ μου την έδωσε. Πήρα και ένα λίτρο WFI 1.5€ και μου παρήγγειλε και 2 μπουκάλια του κιλού γλυκερίνη 4€ το ένα. Και με τη νικοτίνη της ecig στα 19€ τα 50ml στα 100mg την κάνω ταράτσα. 4€ μαζί με το άρωμα μου βγαίνουν τα 100ml στα 3mg νικοτίνης. Ωραίος, μήπως σου είπε ποια εταιρεία είναι γιατί εγώ δεν πήγα να ρωτήσω. Γλυκερίνη Σύνδεσμος σου παρήγγειλε ή ίδια εταιρεία με την PG αυτή; Στο e-kapnisma λένε 50ppm είναι πολλά αλλά μήπως για την Σύνδεσμος ξέρουμε πόσο έχει μέσα; Μόνο στην γλυκερίνη γράφει.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 δεν πηγαινε σ εσενα το αραιωμα χαχα γενικης γνωσης ηταν! σε sub , εγω παιζω 6αρες νικοτινες.φαντασου και κανω πολυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο ηλεκτρονικο! σε σφιχτους ατμοποιητες , απο 12 μεχρι και 18 βαμβακια ολοι τρωμε.. καψουλια , καμενα , οπως θες πες τα οτι θες εδω ειμαστε! και φυσικα , οτι νεο δοκιμαζεις , ποσταρε το κ απο δω να εχουμε κ εμεις εικονα! (Καλο η κακο αχαχα) ----- πως σου φανηκε η vg? ξεχασα να ρωτησω σκετη την κανεις? -- την νεα μου ομορφια σας την εδειξα??? Βρες μου λινκ απο fasttech για ολο το σετ που εχεις γιατι δε μαρεσει καθολου 1
crom251 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 moviemaker πες μας καναδυο λογακια για τον ατμοποιητη (οχι πως εχεις μετρο συγκρισης βεβαια... ) Ειναι σχετικα οικονομικος και σκεφτομαι να τον τσιμπησω. Δοκιμασες και τις 1ohm τις αντιστασεις και τις 0,5 ohm?
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 πως σου φανηκε η vg? ξεχασα να ρωτησω σκετη την κανεις? Ε ναι ρε φιλε χωρίς αρώματα,φυσικά εμένα με καίει στον λαιμό ακόμα και αυτό αλλά που θα πάει ? Πήρες subtank @movie? Ναι ήταν το αρχικό σχέδιο,τον άλλον τον πήρα σετακι γιατί τον βρήκα φτηνό και για δεύτερο.. moviemaker πες μας καναδυο λογακια για τον ατμοποιητη (οχι πως εχεις μετρο συγκρισης βεβαια... ) Ειναι σχετικα οικονομικος και σκεφτομαι να τον τσιμπησω. Δοκιμασες και τις 1ohm τις αντιστασεις και τις 0,5 ohm? Οχι μονο την 0.5 που εχει πανω δοκίμασα,καλα καμιά σχέση,τρελες τζούρες να βάλεις κ στις τσέπες,αλλά η αληθεια είναι οτι για noobistes σαν εμένα είναι υπερβολή εως δεν κάνει.. Νομιζω αξίζει τα χρήματα του και εχει και καλύτερη προίκα απ'οτι πήρα οταν παντρεύτηκα.. To δια ταύτα είναι οτι δεν είναι τοσο απλό όσο φαίνεται να περάσεις στο ατμισμα,οσο και δυνατός καπνιστής να ήσουν η προϋπηρεσία αυτή δεν μετράει,,, ξεκινας απο το 0.. επισης κατα την ελάχιστη εμπειρία μου δεν χρειάζεται ποτέ πάνω από 6 νικοτίνη εγώ έπαιρνα 36 απο το τσιγάρο αλλά ο διαφορετικός τρόπος και η θέληση να περάσεις σε κάτι άλλο είναι αρκετά για να μην έχεις στερητικά από αυτή.. Τον επόμενο θα τον συμβούλευα να μην παρει την απόφαση ξαφνικά όπως εγώ,να κάνει προεργασία,να βρει χαλαρά τις γεύσεις του όσο είναι ακόμα καπνιστής,μην αναγκαστεί να τα κάνει όλα σε 2 ημέρες,θα καταπονήσει τον λαιμό του,και το πέρασμα θα του έρθει πιο δύσκολο .. Να και εγώ 2
stratigos24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ήταν το αρχικό σχέδιο,τον άλλον τον πήρα σετακι γιατί τον βρήκα φτηνό και για δεύτερο.. Ωραία, μπορώ να σου μιλήσω ανοιχτά πλέον ... σε σχέση με τον subtank ο ego one mega είναι χάλια..χαχ (τουλάχιστον για μένα... και γενικά που τον είχα πάρει, τον κράτησα μια μέρα και μετά αγγελία και τον έδωσα). Δεν μου έβγαζε καθόλου γεύση (και με την απλή αντίσταση που έρχεται μαζί καθώς και με την άλλη που είναι επισκευάσιμη) , μου έβγαζε πολύ ζεστό ατμό (εγώ δεν τον μπορώ τον ατμό έτσι) και γενικά δεν με κάλυψε.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ρε φιλε πραγματικά δεν ξερω ειναι τόσα πολλά και χάνεται κανείς,εγω πήγα για να γλιτώσω άσκοπες αγορές κατ'ευθειαν στα βαθιά,με μηχανήματα που άλλος ισως να εκανε 2 κ 3 χρονια ατμο πριν τα πάρει,δεν ξερω αν αυτο είναι τελικά καλό,εγω προς στιγμή προτιμώ τον ego γιατι εχω συνηθίσει με το τσιγαρο την βαθειά τζουρα και αν το κανω αυτό με τον sub θα πάρουν οι γείτονες την πυροσβεστική.. (και ασθενοφόρο)
stratigos24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Nαι, αλλά άμα φτιάξεις στον subtank καμία μεγαλύτερη (πάνω από 1ohm) είσαι οκ, ή άμα κάνεις με την εργοστασιακή 1ohm (θα με φάει ο baator, αλλά οκ, θα το παλέψω.. ).
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Nαι, αλλά άμα φτιάξεις στον subtank καμία μεγαλύτερη (πάνω από 1ohm) είσαι οκ, ή άμα κάνεις με την εργοστασιακή 1ohm (θα με φάει ο baator, αλλά οκ, θα το παλέψω.. ). Έχω δρόμο τρελό ακόμα,το έχω καταλάβει,ακόμα σκέφτομαι πόσο να πατήσω το κουμπί πριν το βάλω στο στόμα μου.. χαχαχα Άσε που η VG κάνει και "σκασίματα" όπως ένα παπάκι που είχα στα 16 μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις