Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ρε! γραφω αρλουμπες και κανεις like?!. θα επρεπε να με διορθωνεις !

βασικα σωστα τα γραφω , με την μονη διαφορα οτι εσεις μιλατε για τον vc2 , και εγω μιλαω για τον vc2 plus :D ομφγ

http://www.xtarlight.com/05-chanpin/p-001-1.asp?styleid=372

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει 3 αντιστάσεις μαζί o cubis, μια χαρά για αρχή, μην πάρει άλλες. 

Το πήρα στο γενικό σύνολο για το τι χρειάζεται κάποιος για να δουλέψει τον άτμο του. Ίσως κακώς, αλλά αν ο άλλος δεν έχει επαφή, κάποια βασικά πράγματα δεν τα θεωρεί δεδομένα. 

• Like 2
Δημοσ.

καλα ρε! γραφω αρλουμπες και κανεις like?!. θα επρεπε να με διορθωνεις !

βασικα σωστα τα γραφω , με την μονη διαφορα οτι εσεις μιλατε για τον vc2 , και εγω μιλαω για τον vc2 plus :D ομφγ

http://www.xtarlight.com/05-chanpin/p-001-1.asp?styleid=372

Κάπου χάθηκα, για πες τί έγινε;; Εγώ δεν μίλαγα για τίποτα φορτιστές, γιατί δεν ξέρω... :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου χάθηκα, για πες τί έγινε;; Εγώ δεν μίλαγα για τίποτα φορτιστές, γιατί δεν ξέρω... :P

o geo147 ελεγε για τον vc2 , και πεταχτηκα εγω :)

αλλα δεν εχει σημασια , πηγα να γραψω μλκια κ εσυ εκανες like , οποτε περνει κ εσενα η μπαλα xaxa

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, μου γλιτώσατε άπειρο χρόνο και βέβαια λάθη/σπατάλες/απογοήτευση. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα πάω αύριο να τα τσιμπήσω και να τσεκάρω και υγρά!

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,
βοηθήστε λίγο γιατί έχω μπερδευτεί ψάχνοντας! Τα σύρματα που είναι για TC δε μπορούμε να τα δουλέψουμε σε watt? Δηλαδή αυτά που είναι για TC είναι αποκλειστικά για TC? Ποια σύρματα είναι για TC και ποια όχι?
Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Το μόνο σύρμα που μπορείς να δουλέψεις και σε TC και σε Watt Mode, είναι το SS. Όλα τα άλλα, σε TC μόνο (νικέλια, τιτάνια).

Edit: Το κάνθαλ δουλεύει μόνο σε Watt.

Δημοσ.

το SS παιζει εξαιρετικα σε WW

και το TI παιζει αλλα με μεγαλη προσοχη σε WW , καλυτερα για καποιον νεο χρηστη ομως ειναι να παιζει σε TC το Τi.

Δημοσ.

Ρώτησα και πιο πίσω, αλλά ή δεν γνώριζε κάποιος ή δεν το είδατε.

Fasttech, απ'όσο βλέπω έληξε το κουπόνι RMBBUST. Έχουμε κάποιο άλλο για όλα τα προϊόντα; Δεν βρίσκω κάτι, ενώ μου φαίνεται παράξενο να μην έχει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι. Πάντα είχε.

Δημοσ.

Ρώτησα και πιο πίσω, αλλά ή δεν γνώριζε κάποιος ή δεν το είδατε.

Fasttech, απ'όσο βλέπω έληξε το κουπόνι RMBBUST. Έχουμε κάποιο άλλο για όλα τα προϊόντα; Δεν βρίσκω κάτι, ενώ μου φαίνεται παράξενο να μην έχει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι. Πάντα είχε.

Δεν υπάρχει κουπόνι αυτήν την στιγμή, έληξε σήμερα το RMBBUST. Η Jenny (η υπεύθυνη του FT για το φόρουμ) έγραψε πως μόλις βγει κάποιο καινούργιο θα το ποστάρει (στο φόρουμ του FT εννοείται).

g5A8jf0.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ Baator. Τσέκαρα σε FB κ.λπ., αλλά δεν πήγε το μυαλό μου να δω στο... Community τους.

Αν πάρει το μάτι σου κανένα νέο, γράψε καμία ενημέρωση εδώ αν θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και 'γω για πολύ καιρό δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είναι τόσο active το forum τους, ειδικά για εκπτωτικούς κωδικούς και price matching γίνεται χαμός, πλέον πάντα τσεκάρω. Φυσικά το RMBBUST σήμερα το έχασα για κανά-δυο ώρες. Το Ipv5 θα πρέπει να περιμένει.

Σε άλλα νέα, η παραγγελία πριν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά με τον κωδικό 20% για έκπτωση ακόμα να φύγει, ενώ όλα τα προιόντα είναι εδώ και πολλές μέρες ready to ship. Πάμε για μήνα πλέον, παίζει να σήκωσαν το μισό FT όλοι τότε.

Πάρτε και έναν φρέσκο πίνακα με τις καλύτερες μπαταρίες για ηλ. τσιγάρα από τον Mooch, την αυθεντία του είδους.

(Καμιά έκπληξη φυσικά, LG HG2/HE2/HE4, Samsung 25R/30Q και VTC4 για μηχανικά).

Ej02On8.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο Mode, πατώντας Fire Button + Δεξί κουμπί για κάποια secs (ενώ έχεις κλειστό το Modάκι), μπορείς να ορίσεις custom TCR.

Το λουκετάκι σημαίνει ότι έχεις "κλειδώσει" την αντίσταση σε αυτή τη τιμή. Είναι αναγκαίο να γίνει στον έλεγχο θερμοκρασίας, ειδάλλως δεν θα λειτουργήσει σωστά. Την κλειδώνουμε πάντοτε ενώ είναι κρύα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...