Baator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν περιορισμοί. Με τις γνωστές πατέντες την βγάζουμε, φόρτιση Paypal Balance, Revolut κάρτες, ξένες κάρτες γνωστών, κτλ. 1
aekoupoli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πηρε ενας φιλος μου ενα istιck 60w tc με μια αντισταση NI και το δουλευει στους 250-280c με το υγρο eliquid france relax και μου αρεσε πολυ,σκεφτομαι και εγω να μεταβω στο ηλεκτρονικο τσιγαρο. Σκεφτομαι για το evic vtc mini 60w η για istick 60w σαν του φιλου μου.Για το evic vtc mini διαβαζω πολυ θετικα σχολια και οτι παιρνει και firmware upgrade αλλα και του φιλου μου δουλευει απροβληματιστα εδω και ενα μηνα,ποιο θα προτεινατε απο τα 2? Για ατμοποιητη σκεφτομαι τον joyetech cubis o οποιος βλεπω γεμιζει πανευκολα και ερχεται και με 3 αντιστασεις στην τιμη των 30e,εκ των οποιων οι 2 (0,5 και 1ohm) δουλευουν και σε power mode και σε tc mode.Τον εχει δοκιμασει κανεις τον συγκεκριμενο ατμοποιητη?Διαβαζω πολυ θετικες κριτικες στο ιντερνετ.
Baator Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 VTC Mini & Cubis πολύ καλύτερο σετάκι από το Istick 60, βασικά παίζει να 'ναι το κορυφαίο σετ για αρχάριο αυτήν την στιγμή. Για λίγο πιο οικονομική λύση δεν είναι άσχημο και το 60άρι Istick, αλλά αν δεν τίθεται οικονομικό πρόβλημα, το άλλο με κλειστά μάτια θα διάλεγα. 3
aekoupoli Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για 10 ευρω διαφορα που εχουν στο 310gr που ειναι κοντα μου δεν το σκεφτομαι καν.Οποτε παω για vtc mini.Να παρω μια μπαταρια με 3000μαh 35Α η με 3000mαh 20A σαν του φιλου μου?Παιζουν ρολο τα Α? Μπαταρία Efest 18650 3000mah 35A LG HG2 18650 3000mAh 20A Επισης ο cubis με σχετικα κλειστη εισαγωγη αερα γινεται καθολου σφιχτος η θεωρειται αερατος? 1
Lucifer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με έχει βάλει η έτσι και ψάχνω για ηλεκτρονικό τσιγάρο, θέλει να κόψει τον καρκίνο. Δεν θέλω μετά από 230 σελίδες να χωθώ και να ρωτήσω απλώς pio ine to kalitero, αλλά κάνα-δυο τιπς για το τι να προσέξω και τι παίζει μεγάλο ρόλο, θα τα ήθελα. Πρέπει να μάθω ό,τι μπορώ μέσα σε 1-2 μέρες, γιατί της έχει καρφωθεί και φοβάμαι μην ξαμολυθεί και πάρει ό,τι της πει ο πωλητής ότι είναι καλό. Γενικά ψάχνουμε κάτι που καλύπτει φλώρο καπνιστή, όχι κάνα φουγάρο αλλά επειδή 100% θα κάνω κι εγώ την προστυχιά μου, να μην είναι τίποτα που θέλει αλλαγή κάθε βδομάδα το εκάστοτε παρτ. Τι προσέχω; Κεραμικά, νικέλια, κοβάλτια, μπαταρίες, θερμοκρασίες, τι πρέπει να τηρείται απαραιτήτως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από Lucifer
stratigos24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ρίξε μια ματία σε αυτό το ποστ: http://www.insomnia.gr/topic/432810-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF/page-162?do=findComment&comment=54459138 3
stratigos24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μερικά δικά μου: - Δεν παίρνουμε μπαταρία (mod) που δεν έχει λειτουργία passthrough (δηλαδή να μπορείς να φορτίζεις αν ξεμέινεις και να συνεχίζεις το άτμισμα) - Δεν παίρνουμε μπαταρία (mod) που δεν έχει tc (ας υπάρχει και δεν πειράζει αν δεν χρησιμοποιείται) - Δεν φορτίζουμε ποτέ τη μπαταρία (mod) με πάνω από 0.5a και 1a (δηλαδή κοιτάμε ο μετασχηματιστής να έχει output 0.5 και 1) -Δεν παίρνουμε μπαταρία κάτω από 40w (αν και ο baator λέει 60 και ίσως να έχει δίκιο..) - Δεν παίρνουμε ποτέ ατμοποιητή που δεν έχει ρύθμιση εισαγωγής αέρα -Δεν παίρνουμε υγρό από την περιγραφή αλλά το δοκιμάζουμε πρώτα (έχουν δοκιμαστήρια πλέον όλα τα μαγαζία) και δεν παίρνουμε υγρο με νικοτίνη στο θεό 18+ που μας προτίνουν αρκετά μαγαζιά όταν τους λέμε ότι ξεκινάμε τώρα το ηλεκτρονικό. (προσωπικά ξεκίνησα με 12 και έπεσα σχετικά γρήγορα στο 6) Ακόμα, αν κάνουμε νικοτίνη πχ 12 και πάμε σε έναν άλλο άτμοποιητή πιο αεράτο με πιο χαμηλή ίσως αντίσταση και δίνουμε και περισσότερα watt, πέφτουμε σε νικοτίνη, γιατί με 12 θα είναι πολύ πιο έντονο το χτύπημα. - Πάντα ποτίζουμε τη νέα αντίσταση με το υγρό που θα γεμίσουμε και τον ατμοποιητή, για να βραχεί σίγουρα μέσα το βαμβάκι που ακουμπάει στην αντίσταση, ώστε να μην το κάψουμε (αφού ποτίσουμε την αντίσταση καλά, γεμίσουμε και τον ατμοποιητή μας και τον κλείσουμε, αφήνουμε λίγα λεπτά και πριν ξεκινήσουμε τραβάμε και 4-5 τζούρες χωρίς να πατάμε το κουμπί, για να διαβραχεί μέσα και άλλο η αντίσταση για σιγουρία.... πολλοί ακόμα, ξεκινάνε τις αντιστάσεις σε πιο χαμηλά watt από αυτά που είναι τα λιγότερα δυνατά για αυτή (πχ σε μια που λέει 1.5ohm και ότι θέλει από 8-20w, κάποιος κάνει την παραπάνω διαδικασία που ανέφερα και μετά όταν ξεκινήσει να τον δουλεύει, τον βάζει πχ από τα 6-7w και ανεβαίνει κάθε 2-3 τζούρες στα 8-9 κλπ και μετά βρίσκει και το που του αρέσει). Όλα αυτά για την κάθε νέα αντίσταση, για μια πχ που έχει δουλέψει και απλά πχ άδειασε ο ατμοποιητής και πρέπει να τον γεμίσουμε και βγάζουμε το κάτω μέρος για να τον ανοίξουμε και μένει η αντίσταση (μέχρι να γεμίσουμε πάλι) εκτός υγρόυ, δεν έγινε τίποτα, μέσα έχει βραχεί καλά από τη χρήση, κλείνουμε άτμο και συνεχίζουμε κανονικά. - Όσο αδειάζει ο ατμοποιητής και έχει λιγότερο υγρό, τόσο χειρότερα ψύχεται η αντίσταση, δηλαδή το υγρό λειτουργεί και σαν να την ψύχει μετά από κάθε τζούρα. Μη αφήνοντας να πέσει πολύ χαμηλά η στάθμη, παρατίνουμε την ζωή της αντίστασης. (αν μου έρθει τίποτα άλλο, συμπληρώνω με edit) 5
giorgos147 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ρίξε μια ματία σε αυτό το ποστ: http://www.insomnia.gr/topic/432810-ηλεκτρονικό-τσιγάρο/page-162#entry54459138 Επειδή βλέπω ο Baator προτείνει στο τέλος Subtank ή Ναυτίλο. Αν είναι της πνευμονικιάς η έχτσι, προσωπικά θα της πρότεινα να μην πάει στον Subtank (πλέον... γιατί παλιότερα οι τότε οριζόντιες αντιστάσεις, οι οποίες πλέον δεν υπάρχουν στην αγορά, ήταν πραγματικά πολύ καλές). Ναι, οκ, με αυτόν έβγαλα 10 μήνες. Για τους πρώτους 3 χρησιμοποιούσα τις έτοιμες αντιστάσεις του και τους υπόλοιπους τον έστηνα εγώ, όμως, τώρα που τον χάρισα στον αδερφό μου και δοκίμασα τις καινούριες κάθετες κεφαλές του, δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Από το ότι παίρνεις τις 1.2Ω και τελικά είναι 1.6 (θα μου πεις, αφού ατμίζεις, χαλάλι... δε πάει να λέει και 2.5; Αλλά.) μέχρι και τις υπερτροφοδοσίες. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός και, με μια ματιά, βλέπω μόνο θετικά σχόλια για τις νέες του αντιστάσεις, όμως εμένα δεν με ικανοποίησαν. Για αυτό το λόγο τελικά θα πάρω στον αδερφό μου έναν Triton 2 μάλλον. Αν πάλι είναι της τσιγαρίσιας, ας ξεκινήσει με Ναυτίλο. Άλλη μία επιλογή, είναι ο καινούριος Cubis, που απ'όσο βλέπω είναι τσιγαρίσιος ατμομάγειρας, σχεδιασμένος, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, να μη leakάρει το υγρό ποτέ και με καλές κεφαλές. Ναι μεν διάβασα και κάποια κουσουράκια, όμως οι περισσότεροι είναι θετικοί (και τον προτιμούν σε σύγκριση με τον Tron -παλαιότερο μοντέλο, το αναφέρω απλά μη τυχόν δει και τον Tron, να ξέρετε τι γίνεται- σε θέμα απόδοσης). Έχει και τις 0.5 κεφαλές οι οποίες είναι πιο αεράτες, για να κάνεις και συ τις βρωμιές σου. Για Mod, ανεπιφύλακτα VTC Mini όπως προτείνει και ο Baator. Το έχουν πάρει, ύστερα από δική μου παρότρυνση, 3 φίλοι και όλοι είναι υπερευχαριστημένοι. Πανεύκολο στη χρήση, ματζόβολο και ποιοτικό. Από την ίδια εταιρία πολύ καλή επιλογή είναι και το Cuboid. Βέβαια, για κοπέλα ίσως είναι υπερβολή. 2 μπαταρίες (οπότε, καλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερα ρεύματα). Δεν νομίζω να την/σας ενδιαφέρει γι'αυτό και το έβαλα σε σπόιλερ, αλλά το αναφέρω καλού-κακού διότι παίζει στην ίδια τιμή. Edit: Αν τελικά πάει σε Subtank, υπάρχει πλέον και ο Toptank, ο οποίος γεμίζει από πάνω (σε 2 σελίδες από ελληνικά eshops που κοίταξα, δεν τον βρήκα. Περίεργο.). Βλέπω παίρνει άλλες αντιστάσεις από του Subtank (σχεδιαστικά, τουλάχιστον - λογικό, προκειμένου να μπορεί να κλείνει η εισαγωγή του υγρού όταν γεμίζεις από πάνω-). 2
discoboyminimal Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για 10 ευρω διαφορα που εχουν στο 310gr που ειναι κοντα μου δεν το σκεφτομαι καν.Οποτε παω για vtc mini.Να παρω μια μπαταρια με 3000μαh 35Α η με 3000mαh 20A σαν του φιλου μου?Παιζουν ρολο τα Α? Μπαταρία Efest 18650 3000mah 35A LG HG2 18650 3000mAh 20A Επισης ο cubis με σχετικα κλειστη εισαγωγη αερα γινεται καθολου σφιχτος η θεωρειται αερατος? μπαταριες για σενα ειναι οι εξης. lg hg2 = 30q samsung 30q = hg2 samsung 25r sony vtc5 lg , samsung , sony ΜΟΝΟ απο μαρκες. ουτε efest ουτε mojzglfgxh ουτε trustfire! και ναι τα αμπερ παιζουν μεγαλο ρολο! οπως και τα mah. 18650 με 4000mah και 35Α δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει συντομα 2
Lucifer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Είστε υπέροχοι. Θα τη βάλω κάτω αύριο να τα δούμε μαζί, Γιώργο υποθέτω ότι είναι του τσιγαράτου, μιας και είναι καπνίστρια (στα τελειώματα τώρα, 2-3 τη μέρα) ενώ δεν έχει εμπειρία από ατμό.
aekoupoli Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για lg hg2 λογικα θα παω,και σε ξενα forums που κοιτουσα ολοι την lg ελεγαν,επισης βρηκα αυτο το site http://www.steam-engine.org/ Που υπολογιζεις οτι θες,ποση ωρα θα σου κραταει η μπαταρια ποσο υγρο καιει ποσο κραταει η αντισταση ποσα ohm κτλ,εχει τα παντα 1
giorgos147 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Είστε υπέροχοι. Θα τη βάλω κάτω αύριο να τα δούμε μαζί, Γιώργο υποθέτω ότι είναι του τσιγαράτου, μιας και είναι καπνίστρια (στα τελειώματα τώρα, 2-3 τη μέρα) ενώ δεν έχει εμπειρία από ατμό. Μη το δένεις Κωστή. Οι πρώτες μου προσπάθειες ήταν με τα, τότε, παλιά ego. Όλες απέτυχαν. Με δυσκόλευε περισσότερο και από το τσιγάρο. Σκέψου, το τσιγάρο το κατεβάζω κατευθείαν (όχι στόμα και μετά πνευμόνι, κατευθείαν πνευμόνι), οπότε το συγκεκριμένο με κούραζε. Βέβαια, με τους τώρα "τσιγαρίσιους" δεν έχω επαφή (εκτός από τον κλωνοΤηλέμαχο μου), πέρα από σκόρπιες τζούρες που έχω κάνει σε άτμο φίλων, οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου. Όταν δοκίμασα με τον Subtank, αυτό ήταν. Και τον αδερφό μου, έτσι τον ξεκίνησα (αφού τον τέσταρα πρώτα, φυσικά) και ένας φίλος, έτσι ξεκίνησε. Σου λέω τώρα από τον κλειστό μου κύκλο. Οκ, άλλος φίλος ξεκίνησε με Ναυτίλο και αφού δοκίμασε από τον Subtank, ύστερα από λίγο καιρό πήρε και εκείνος και τον είχε σαν καθημερινό. Όλα είναι σχετικά. Ας δοκιμάσει πρώτα και τα δύο "είδη" ατμίσματος και ας κρίνει μόνη της. Έχει τεράστια σημασία αν θα είναι αεράτος ή όχι ο ατμομάγειρας. Και κάτι ακόμη. Πέρα από τις LG που ήδη αναφέρθηκαν, καλές μπαταρίες είναι και οι Samsung 25r ή οι Sony VTC5. Καλύτερα να αποφύγει Efest γιατί, αν δεν κάνω λάθος -αν κάνω, ας με διορθώσει κάποιος-, είναι rebranded. *και κάτι trustfire, superpower, ουμπερπάουερ και τέτοια, μακριά. Edit: Τώρα είδα τα παραπάνω μηνύματα, και βλέπω το ανέφερε και ο disco αυτό που είπα για τις μπαταρίες. Edit 2: Γμτχμ, κάτι πρέπει να κάνω με τα κόμματα. Δε γίνεται κάθε, τρεις λέξεις να, βάζω κόμμα. 1
stratigos24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, πήγαμε για ψώνια με τον aekoupoli. Πήρε vtc mini v3 και cubis. Βάλαμε πάνω την 1.0 ohm. Ότι και να πω είναι λίγο. Πάρα πολύ καλή γεύση, πολύ καλό ντουμάνι και σε σχετικά χαμηλά watts από 10 εως 14-15. Τζούρα σφιχτή, τσιγαρίσια στο τέρμα κλειστό τον αέρα αλλά και στο τέρμα ανοιχτό, πάλι δεν το λες για πνευμονική. Δεν ξέρω, με εξέπληξε. Δοκιμάσαμε και την 1.5 clapton, και αυτή πολύ καλή, με ίσως λίγο πιο έντονη γεύση, αλλά εγώ θα προτιμούσα την 1.0, σύμφωνα με το πως μου αρέσει να ατμίζω. Πίστεύω ότι ο άτμο αυτός είναι πάααρα πολύ καλός, πλέον αυτόν θα προτίνω, δεν είναι δυνατόν να προτίνω τον justfog s14 που έχει 25 ευρώ και παίρνει μόλις 1.8ml και έχει μόνο μια αντίσταση στα 1.6ohm και όχι ποικιλία και να μην προτίνω cubis που έχει 30 ευρώ και έρχεται με 3 αντιστάσεις μαζί (0.5, 1.0 και 1.5) και έχει και εκείνος πραγματικά πολύ καλή γεύση, μεγάλη χωρητικότητα και γεμίζει πανεύκολα και πολύ ντουμάνι. Τις δοκιμές τις κάναμε στο σπίτι του άλλου φίλου μας με το istick 60w και τον gs tank που είπε ο aekoupoli παραπάνω και είδαμε ότι το vtc mini δουλεύει πιο καλά, πιο άμεσα δίνει τα ρέυματα και τη δύναμή. Και ο φίλος τώρα vtc mini θέλει και cubis Μάλλον κάψαμε την 1.0ohm κάποια στιγμή, γιατί τη γύρισε ο aekoupoli σε ni για θερμοκρασία (οι αντιστάσεις του cubis είναι για να μπούν στο mode ss για θερμοκρασία) και το έβαλε πχ στο ni στους 240 αλλά τα watts ήταν στο 75. Ε, ok, του ήρθε στο στόμα ο ατμός σε θερμοκρασία λάβας και μετά μύριζαμε καμμένο. Αλήθεια, γιατί έχει να ρυθμίζεις και τα watt (που νομίζω στο istick 60 δεν μπορείς να τα πειράξεις) σε tc mode (ss,ti, ni) το vtc;; Aκόμα, Το istick 40w που έχει ο γαμπρός μου, θα μπορεί να δουλέψει σε tc mode τις ss αντιστάσεις του cubis; Aπλά επειδή το vtc mini έχει ni, ti και ss ενώ το 40άρι istick νομίζω μόνο ni και tc. Προτασεις για ατμοποιητη να γεμιζει απο πανω,μεγαλη χωρητικοτητα,σφιχτο ή ρυθμιζόμενο παραπλησιο του Ναυτιλου τι θα προτείνατε;Τον εχω παραγγείλει απο εξω,και στραβωσε η παραγγελία και ξενερωσα.Τωρα θα ηθελα να κοιτάξω για κάτι πιο καινούργιο.Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με στήσιμο αντιστασεων,δεν γνωρίζω αν θα μου αρεσε αυτό η μου ταιριάζουν περισσότερο οι έτοιμες κεφαλες.Παντως,θελω να λειτουργω το istick 40που εχω σε κανονικη λειτουργι,οχι TC,δηλαδη αντισταση μεγαλυτερη απο 1_1,5ωμ... Δεν τον έχω κάνει, αλλά ρίξε μια ματία σε triton 2. Έχει και αρκετή ποικιλία σε κεφαλές: Πάντως (αν και θα γίνω γραφικός), αν είναι να πας σε 2ml και δεν σε νοιάζει η χωρητικότητα, δες και τον justfog s14 sta 1.8ml, γεμίζει και από πάνω και έχει αντιστάσεις που αντέχουν: Ο cubis τελικά είναι αυτό που ακριβώς ψάχνεις! 2
giorgos147 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αλήθεια, γιατί έχει να ρυθμίζεις και τα watt (που νομίζω στο istick 60 δεν μπορείς να τα πειράξεις) σε tc mode (ss,ti, ni) το vtc;; Γιατί να μην έχει; Προσωπικά, το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα το μοντάκι να έχει ρύθμιση των Watt. Μπορεί να μη δουλεύω το TC, όμως, αν τύχει και πάω για αγορά, μπορεί ένα μοντάκι να το απορρίψω σε περίπτωση που δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Στο VTC έχουν βγάλει Update, το οποίο προσθέτει Mode για τον Cubis, κάνοντας το πιο εύκολο στη χρήση. Δεν γνωρίζω παραπάνω για το τι και πώς, απλά το αναφέρω. Newly added START Mode for those who are new to the CUBIS and BF heads. You can easily get started. The BF SS-316 and BF Clapton series heads can be applied under this mode. Based on it’s resistance, there will be an recommended output range with the dash line marking the maximum. You can get the best vaping experience when using in this recommended range. Still you can adjust the wattage beyond the range as to your preference. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις