Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Είχα κρύψει ένα μαύρο πίσω από τα κόκκινα και ευτυχώς δεν το βρήκες και το πήρα σήμερα . epic! (ντάξει, δεν έψαξα παραπάνω και δεν ρώτησα κιόλας γιατί δυο μαύρα ήθελα. Αν ήθελα 3, θα το έκλαιγες τώρα :-p )
altea6 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 έχει μείνει άραγε κανένα; Σήμερα στο Μαρούσι είχε πολλά άσπρα και ροζ στα 15€ και τα silver στα 25€. Α!! Και αυτά Sennheiser RS-110 τα ασύρματα ακουστικά στα 25€ . Απ'ότι είδα έχουν γύρω στα 50-60€ στα υπόλοιπα καταστήματα.
alexx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Στα καρφουρ στην πυλαια εχει τιποτα? Θα περασω την τεταρτη ετσι κ αλλοιως αλλα αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Α!! Και αυτά Sennheiser RS-110 τα ασύρματα ακουστικά στα 25€ . Απ'ότι είδα έχουν γύρω στα 50-60€ στα υπόλοιπα καταστήματα. Τα πηρα προχθες απο Ν.Ιωνια (25€) , καλη ποιοτητα ηχου για ασυρματα, μετρια προς κακη ποιοτητα κατασκευης ομως. Φευγουν απο τα αυτια πολυ ευκολα, καθοτι ανοιχτου τυπου και οχι κλειστου. (δεν αξιζουν ουτε για αστειο στα 50-60 ευρω, στα 25 δεν ειναι ασχημα...)
ripper386 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σήμερα πήρα κι απο τα 2 στο κατάστημα του Ρέντη. Είχε πάρα πολλά ακόμη.Ειχε μαύρα με κόκκινο, ασπρα και ροζ.
haris_led Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πήγα χθες στο Μαρούσι και πήρα ένα, υπόψιν για να μην περιμένετε σε εκείνο το ταμείο κερατιάτικα (εγώ βρήκα μια ουρά 5 ατόμων) μπορείτε να το πάρετε και να το πληρώσετε στα ταμεία της εξόδου (πχ αυτό με τα μαξ 10 κομμάτια). Πολύ ωραία ακουστικά, ευχαριστώ GeorgT.
menthol1979 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πήγα χθες στο Μαρούσι και πήρα ένα, υπόψιν για να μην περιμένετε σε εκείνο το ταμείο κερατιάτικα (εγώ βρήκα μια ουρά 5 ατόμων) μπορείτε να το πάρετε και να το πληρώσετε στα ταμεία της εξόδου (πχ αυτό με τα μαξ 10 κομμάτια). Πολύ ωραία ακουστικά, ευχαριστώ GeorgT. Φίλε μιλάς για το Carrefour στο Μαρούσι ποιό; Μέσα στο Avenue? Η αυτό στη Χειμάρας; Βρήκες τα CX300-II ?
haris_led Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μιλάς για το Carrefour στο Μαρούσι ποιό; Μέσα στο Avenue? Η αυτό στη Χειμάρας; Βρήκες τα CX300-II ? Ναι τα cx300-ii σε άσπρο, είχαν πολλά! Ναι για αυτό στο Avenue μιλάω πάντως!
zizu10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά επειδή και εγώ σκέφτομαι να τα πάρω τα συγκεκριμένα αλλά επειδή δεν είμαι και από τους ανθρώπους που θα δώσουν 15~20 ευρώ για ακουστικά θέλω την γνώμη σας. Είναι δηλαδή ακουστικά που και στα 30+ ευρώ που κάνουν αλλού λες "τα αξίζουν" ή "για 15 ευρώ καλά είναι"???? Κυρίως για τα CX 300-II μιλάω...
Tomahawk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ναι παιδιά όσοι τα πήρατε για πείτε εντυπώσεις. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω τα μαμίσια του Desire μου επιτέλους και λέω να πάρω τα CX-300 II.
cdrov Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εμένα πάντως δεν με ξετρέλαναν (cx-300-ii). Χρήση σε ipod - Νομίζω ότι χάνουν στα μπασσα. Υψηλές είναι καλά αλλα μεσαίες χάνουν λίγο. Βέβαια είναι πως θα κάτσουν και στο αυτί και τί ακούς και σε τί ποιότητα. Δεν θα τα αγόραζα ξανά πάντως. Θεωρώ ότι ακόμα και τα original ipod είναι πιο σωστα (όχι πιο καλα) για ραδιόφωνο και μπ3.
haris_led Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν έχω υψηλές απαιτήσεις μιας και συνήθως ακούω από το 1 αυτί πάνω στο ποδήλατο. Κατα τα άλλα τα έβαλα και τα 2 και δεν έκλαιγα απο ρίγη συγκίνησης ούτε για το ότι ήταν καλά ούτε για το ότι ήταν κακά! Μια χαρά ακουστικά φαίνονται, με εκνευρίζει μόνο το βύσμα τους που είναι γιγαντιαίο σε σχέση με κάτι sony που είχα προηγουμένως! Σχετικά με τα ακουστικά του Desire μάλλον θα είναι πολύ καλύτερα, εκείνα είναι απλές ψείρες που πέφτουν μάλιστα εύκολα από το αυτί (τουλάχιστον το δικό μου). Επίσης αυτά δεν έχουν μικρόφωνο και κουμπιά επόμενου προηγούμενου και κλήσης. Είναι απλά ακουστικά in-ear. Το δεξί ακουστικό έχει μακρύτερο καλώδιο για να το περνάς πίσω από το λαιμό και να μην πέφτει. Επίσης το καλώδιό τους φαίνεται αρκετά ευπαθές, οπότε φαντάζομαι δεν είναι για πολλά πολλά! Προσεχτικά για να τα έχουμε λίγο καιρό παραπάνω.
zizu10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τσάμπα το πήρα το κουπόνι από το "Θέμα" :-Ρ Εγώ τα θέλω για το γυμναστήριο επομένως αν το καλώδιο είναι ευπαθές δεν τα βλέπω να κρατάνε....
Tomahawk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ θα τα χρησιμοποιώ αρκετά σε τρέξιμο και γυμναστήριο οπότε μάλλον άκυρο :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα