Προς το περιεχόμενο

ερωτησεις για paypal - ebay - prepaid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια και καλη χρονια. Εχω μερικες αποριες σχετικα με το paypal που δεν εχω ξανα χρησιμοποιησει.

1. Στο λογαριασμο του paypal πρεπει να βαλω τα πραγματικα μου στοιχεια στα ελληνικα ή δεν έχει σημασια αν ειναι σε λατινικους χαρακτηρες?

2. Οταν αγοραζω κατι απο ebay , ο πωλητης απο που παίρνει τα στοιχεια της διευθυνσης μου?

3. Εχω μια προπληρωμενη καρτα απο Eurobank. Δεν μπορω να τη συνδεσω με το paypal? Διοτι μου λεει μονο για χρεωστικες/πιστωτικες

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά.

1. Βάζεις τα πλήρη στοιχεία σου στα λατινικά (όπως είναι γραμμένα πάνω στην προπληρωμένη βασικά).

2. Από τη διεύθυνση που έχεις δηλώσει όταν έκανες λογαριασμό.

3. Η Eurobank εκδίδει Visa προπληρωμένη; Αν ναι τότε είσαι οκ.

Διάβασε και το αντίστοιχο θέμα για αγορές μέσω ebay και θα βρεις απαντήσεις σε ότι άλλο σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ. Για το 2. στο ebay πρεπει να βαλω την διευθυνση μου στα ελληνικα ή λατινικα; Γιατι στα ελληνικα μου φαινεται ο ξενος πωλητης θα τα βλεπει κινεζικα.

Επισης για να γινει verified ο λογαριασμος μου στο paypal χρειαζεται να εχω καποια χρηματα στην prepaid Visa?

Δημοσ.

Καλημερα παιδια και καλη χρονια. Εχω μερικες αποριες σχετικα με το paypal που δεν εχω ξανα χρησιμοποιησει.

1. Στο λογαριασμο του paypal πρεπει να βαλω τα πραγματικα μου στοιχεια στα ελληνικα ή δεν έχει σημασια αν ειναι σε λατινικους χαρακτηρες?

2. Οταν αγοραζω κατι απο ebay , ο πωλητης απο που παίρνει τα στοιχεια της διευθυνσης μου?

3. Εχω μια προπληρωμενη καρτα απο Eurobank. Δεν μπορω να τη συνδεσω με το paypal? Διοτι μου λεει μονο για χρεωστικες/πιστωτικες

Ευχαριστω!

2. Τα στοιχεία που θα δώσεις στο PayPal πρέπει να είναι τα πραγματικά, δεδομένου ότι ο πωλητής παίρνει τη διεύθυνση αποστολής από εκεί. Έχεις, όμως, τη δυνατότητα να δηλώσεις άλλη διεύθυνση αποστολής, όταν ολοκληρώνεις την παραγγελία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ! εκανα μια αγορά ενός κινητού απο Γερμανία και μου είπε πως θα το στειλει με DHL. Ειναι αξιοπιστη η εταιρια μεταφορων? γιατι διαφορα εχω ακουσει... υπαρχει περιπτωση να πληρωσω κανενα δασμο?

Δημοσ.

Για το 2. στο ebay πρεπει να βαλω την διευθυνση μου στα ελληνικα ή λατινικα; Γιατι στα ελληνικα μου φαινεται ο ξενος πωλητης θα τα βλεπει κινεζικα.

Επισης για να γινει verified ο λογαριασμος μου στο paypal χρειαζεται να εχω καποια χρηματα στην prepaid Visa?

Στα λατινικά και η διεύθυνση εννοείται. Ο ταχυδρόμος που θα στο φέρει σπίτι πιστεύω θα καταλάβει ότι το Odos Artis είναι η Οδός Άρτης.

Ευχαριστώ! εκανα μια αγορά ενός κινητού απο Γερμανία και μου είπε πως θα το στειλει με DHL. Ειναι αξιοπιστη η εταιρια μεταφορων? γιατι διαφορα εχω ακουσει... υπαρχει περιπτωση να πληρωσω κανενα δασμο?

Μια χαρά είναι η εταιρεία. Δασμούς σε χώρες εντός Ε.Ε. δεν πληρώνεις.

Δημοσ.

Στα λατινικά και η διεύθυνση εννοείται. Ο ταχυδρόμος που θα στο φέρει σπίτι πιστεύω θα καταλάβει ότι το Odos Artis είναι η Οδός Άρτης.

Μια χαρά είναι η εταιρεία. Δασμούς σε χώρες εντός Ε.Ε. δεν πληρώνεις.

dhl=είτε κουριερ είτε deutsche post (Γερμανικό ελτα), όπως και να έχει αν στο έστειλε συστημένο δεν θα το χάσεις. Οι μέρες θα είναι λίγο περισσότερες για το δεύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dhl=είτε κουριερ είτε deutsche post (Γερμανικό ελτα), όπως και να έχει αν στο έστειλε συστημένο δεν θα το χάσεις. Οι μέρες θα είναι λίγο περισσότερες για το δεύτερο.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι με courier. Μηπως γνωριζεις στο περιπου και γενικα ποσες μερες χρειαζεται; Πανω απο μια εβδομαδα;

update. αφου ειναι 15 ευρω τα εξοδα αποστ. τοτε λογικα ειναι απλο ταχυδρομειο.

Επεξ/σία από john_
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω μπλεξει κ θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει αμεσα.Πριν απο 3 ημερες ανοιξα λογαριασμο paypal δενκαταφερα να βαλω λογαριασμο iban αλλα με ενα κολπακι για τα capital controls καταφερα να βαλω χρηματα στην paypal ζητωντας χρηματα απο αλλο email δικου μου ανθρωπου. Πηρα λοιπον τα χρηματα αλλα δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω ωσπου να περασει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα ωστε να ειναι σιγουροι οτι δεν ειμαι απατεωνας, ξερει κανεις πως μπορουμε να το ξεπερασουμε αυτο το βημα της αναμονης????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...