MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα,προσφατα αγορασα ενα σετακι Z-5500 και μιας και στηνω και καινουριο μηχανημα,θελω τη γνωμη σας για καρτα ηχου για να τη συνδιασω με τα Logitech,ωστε να εχω την καλυτερη δυνατη αποδοση.Τωρα οσον αφορα την τιμη δεν μπορω να πω ακριβως απλα ας ειναι σε λογικα πλαισια!Ευχαριστω εκ των προτερων!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/324535/Creative-Sound-Blaster-X-FI-Titanium-HD.html μέσα στα λογικά πλαίσια? μπορείς επίσης να την συνδέσεις με TOSLINK με την onboard της μητρικής...
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Με την οπτικη ινα η ποιοτητα ειναι καλυτερη? Να πω την αληθεια η τιμη ειναι τσιμπημενη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 με την οπτική ίνα νομίζω ότι δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η κάρτα ήχου μια και την δουλειά θα την κάνει ο decoder των Z-5500...
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μη δωσεις λεφτα για καρτα ηχου πεταμενα θα ειναι ποια μητρικη εχεις?
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εχω μια asus 4ετιας μοντελο δεν ξερω ακριβως!Αν και δεν θα συνδεθουν σε αυτην αλλα στον καινουριο υπολογιστη που στηνω!που θα εχει παλι asus ομως δεν εχω καταληξει ακομα ακριβως ποιο μοντελο!
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Να προτιμησω δηλαδη λετε να τα συνδεσω με οπτικη παρα με αναλογικη 5.1??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 γιατί όχι, εδώ και χρόνια έτσι τα έχω...
Sapounos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Να προτιμησω δηλαδη λετε να τα συνδεσω με οπτικη παρα με αναλογικη 5.1?? Για τις ταινίες σου σε dolby digital και DTS επιβάλεται η οπτική ίνα και με καταλληλη ρυθμιση στον player θα εχεις απιστευτο ήχο..Για να ακους μουσική είναι δική σου η επιλογη με τι θα συνδεσεις.. τα ηχεία τα έχω είναι κορυφαία κ αν εισαι και σε μονοκατοικία ποιος τη χάρη σου.. για παιχνίδια ομως που δεν ειναι HD και δεν εχουν AC3(dolby digital) και DTS θα χρειαστείς αναλογικη 5.1 αν θες να παρεις το μεγιστο σε ήχο.. γιατι η οπτικη θα γυρισει αυτοματα σε stereo. ετσι κ αλλιως τα ηχεια ανολιγικα καλωδια εχουν μεσα. την οπτικη θα την παρεις ξεχωριστα. Πάρε μια καρτα παντως κοιτα και απο ASUS μερια η ψαξε για καμια μεταχειρισμενη καλυτερα..
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις και για τη βοηθεια!Να 'στε καλα! Αλλα αν εχετε και καποια προταση για οικονομικη καρτα ηχου,ευπροσδεκτη θα 'ναι! Εξωτερικη καλυτερα λετε η PCI??
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αφου θα παρεις καινουριο μηχανημα δες η μητρικη που θα διαλεξεις να υποστηριζει dolby digital live η dtc connect . ετσι οτι και να ακους,η καρτα ηχου της μητρικης θα μετατρεπει τον ηχο που βγαζει το παιχνιδι σε dts/ac3 και θα το στελνει μεσω οπτικης στα ηχεια μη παρεις επιπλεον καρτα ηχου θα ειναι πεταμενα λεφτα
haHa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αφου θα παρεις καινουριο μηχανημα δες η μητρικη που θα διαλεξεις να υποστηριζει dolby digital live η dtc connect . ετσι οτι και να ακους,η καρτα ηχου της μητρικης θα μετατρεπει τον ηχο που βγαζει το παιχνιδι σε dts/ac3 και θα το στελνει μεσω οπτικης στα ηχεια μη παρεις επιπλεον καρτα ηχου θα ειναι πεταμενα λεφτα +1 Κ εγω ετσι παιζω κ εχω πολυκαναλο ηχο κ στα παιχνιδια μεσω οπτικης ινας.
D4rkst3EL Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ότι σου λέει ο Ντινάρας. Με οπτική ίνα δε θες κάρτα ήχου. Πρόσεχε όμως η μητρική να υποστηρίζει dts όπως σου είπαν
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Η μητρικη θα ειναι αυτη 7.1 ch direct βλεπω να γραφει...πως τσεκαρω για dts??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα