Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έναν φίλο μου κάναμε το παρόν site Ougk.gr

Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το ΟΥΓΚ είναι το

Επιφώνημα που πολλές φορές χρησιμοποιείται ως χαιρέτισμός, αντί του γεια. Επίσης συναντιέται και ως «ούγκα».

πηγή: slang.gr

Η θεματολογία του δεν είναι σαλάτα και δεν βάζουμε ειδήσεις. Είναι περισσότερο άρθρα με εικόνες παρά με κείμενο. Είναι σε στυλ τύπου "Τοπ (ν) πράματα που κάνουν αυτό" ή "Τα (ν) πράματα που κάνουν εκείνο" ή "Αυτά τα πράματα κάνουν τα άλλα πράματα" B)

εεε τέτοια φάση περίπου, αρκεί να μπείτε και να το δείτε και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Γενικά βάζουμε ότι μας κάθετε ωραίο και όχι ότι νάναι απλά για να γεμίζουμε την θεματολογία. Το site λειτουργεί σε πολλές αναλύσεις ακόμα και στις πιο μικρές γιατί έχει code για αυτόματο resize (απλά κάντε resize τον browser σας και θα καταλάβετε) και επίσης λειτουργεί άψογα και σε κινητά (έπεσε φράγκο για αγορά κάποιων plugin όπως το WPTouch PRO).

Δεν γέμισα το site με περιττά πράματα φρου φρου και αρώματα και το έκανα όσο πιο μίνιμαλ και ελαφρύ μπορούσα.

:-)

Δημοσ.

Αρκετα καλη δουλεια.

Αυτο με το like του facebook κατω στην οθονη να ηταν πιο διακριτικο(μιας κ δεν ασχολουνται ολοι με το αθλημα) κ σε καποια αλλη θεση θα ηταν καλυτερα.(Δε χτυπαει καλα στο ματι μολις μπεις)

Δημοσ.

Αρκετα καλη δουλεια.

Αυτο με το like του facebook κατω στην οθονη να ηταν πιο διακριτικο(μιας κ δεν ασχολουνται ολοι με το αθλημα) κ σε καποια αλλη θεση θα ηταν καλυτερα.

εκεί θα μπουν και άλλα πράματα σύντομα όπως ανακοινώσεις ή προτεινόμενα άρθρα κτλ και το like θα πάει sidebar. Αλλά όπως και να το κάνουμε το like είναι ένας τρόπος προώθησης. Κάνοντας like στο συγκεκριμένο γίνεται αυτόματα μέλος στην page στο fb όπου κάθε νέο ποστ, ποστάρεται αυτόματα εκεί.

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

UPDATE

Μόλις άλλαξα το λουκ της ιστοσελίδας σε κάτι πιο διαδραστικό (πλοήγηση με πλήκτρα κτλ και ας πούμε μια φτηνή αντιγραφή του 9fagg αλλά σε ελληνική βερσιον)

Πως σας φαίνεται;

Δημοσ.

Εκτός από μεταφράσεις φωτογραφιών που βρίσκονται στο reddit και το 9gag δεν βλέπω κάτι άλλο καινούριο...

Δημοσ.

Εκτός από μεταφράσεις φωτογραφιών που βρίσκονται στο reddit και το 9gag δεν βλέπω κάτι άλλο καινούριο...

από 4chan είναι οι περισσότερες photos και από άλλα καμμένα imageboards.. Δεν παίρνουμε καμμιά φώτο απο 9gag γιατί είδη θα τις έχουν δει οι περισσότεροι, γιατί όλοι βλέπουν το 9gag. Τα memes είναι γέννημα θρέμα 4chan και δεν υπάρχουν μόνο στο 9gag και στο reddit

Δημοσ.

Καλά γενικά στις 4 πρώτες σελίδες δεν είδα ούτε μία φωτό που δεν έχω δει αλλά εμένα το πρόβλημα μου είναι η μετάφραση... δεν μου αρέσει το μεταφρασμένο χιούμορ (γενικότερα... είμαι λόρδος... από χωρίο).

Δημοσ.

Καλά γενικά στις 4 πρώτες σελίδες δεν είδα ούτε μία φωτό που δεν έχω δει αλλά εμένα το πρόβλημα μου είναι η μετάφραση... δεν μου αρέσει το μεταφρασμένο χιούμορ (γενικότερα... είμαι λόρδος... από χωρίο).

σε νιώθω απολύτως.. τίποτα δεν μπορεί να πάρει την θέση του "le me driving my toilet" στα rage comics.

Αλλά τραβήξαμε κόσμο γρήγορα (γύρω στα 700 views την μέρα ενώ αρχίσαμε ενεργά να λκειτουργούμε το site αρχές ιανουαρίου).

Όλα τα άλλα είναι γούστα. Παρόλα αυτά η μορφή του site πως σου φάνηκε;

Δημοσ.

Πατάει στην μορφή των επιτυχημένων, ανάλογων ιστοσελίδων που είτε γιατί τις συνήθισα, είτε γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος, μου αρέσει να σερφάρω μέσα τους. Δεν είχα καμία δυσκολία να προσανατολιστώ

Δημοσ.

Τουλαχιστον αφου θελετε να τα μεταφραζετε, καντε το εκει που πρεπει και σηκωνει μεταφραση.

Το να βλεπεις το FAIL να γινεται ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ειναι οντως μεγαλο FAIL(ή αποτυχια αν προτιματε).

Δημοσ.

έχεις δει πουθενά τέτοιο πράμα; ρωτάω γιατί τουλάχιστον εγώ δεν το εχω μεταφράσει ποτέ. Ούτε την λέξη Epic

Δημοσ.

γιουσερ: dwraki

B)

μπορούν να ανεβάζουν και οι ίδιοι οι χρήστες φωτογραφίες, όχι μόνο οι αδμινς και οι εντιτορς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...