Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.Ψάχνω να αγοράσω ένα UPS ως 65 ευρόπουλα για απλή χρήση, όχι έξαλλα πράγματα (να κρατάει 1-2 λεπτά όταν σβήνει το ρεύμα).Κατανάλωση μέχρι 500 watt,να έχει και προστασία τηλεφωνικής γραμμής.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με τοσα λιγα ευρω και σοβαρο Ups λιγοδυσκολο.

το πιο φτηνο και σοβαρο που μπορω να βρω

ειναι http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/APC-UPS-APC-900VA-Line-Interactive-BR900GI.htm

αυτο.

αν θες κατι φτηνο μετα πας σε κανα eaton 625 .αλλα προσωπικα για μενα Ups Θεωρω τα apc και κανενα αλλο.

ξερω η τιμη ειναι εκτος αυτα που λες εγω απλα το ανεφερα

Δημοσ.

με τόσα λεφτά δεν μπορείς να πάρεις UPS που να καλύπτει 500w...

η θα ειναι καμια κινεζια του πλαισιου η κανα eaton που ειναι φτηνα.αλλα ναι δεν θα ειναι 60 ευρω θα ειναι παραπανω γιατι τα 500watt ειναι σχεδον 800-900 va.αρα δεν θελει 500va αλλα μεγαλυτερο.βεβαια δεν μας ειπε αν το τροφοδοτικο του ειναι 500watt και θελει τετοιο ups η αν εχει μεγαλυτερο τροφοδοτικο και απλα χρησιμοποιει τα 500.γιατι αν εχει 500watt psu μπορει να χρησιμοποιει τα 300 μονο οποτε δεν υπαρχει λογος να παρει μεγαλυτερο εκτος αν σκοπευει να βαλει και αλλα πραγματα πανω.πχ οθονη κτλ η αν σκοπευει μελλοντικα να κανει αναβαθμιση και πχ να παρει μια καλυτερη καρτα γραφικων που μπορει να εχει μεγαλυτερη καταναλωση.

Δημοσ.

ναι πρεπει να εχουν και 1000va αλλα και παλι η τιμη δεν ειναι 60.πραγματι οπως ειπες δεν θα βρει με τιποτα με μονο 60 ευρω ups παρα μονο κανα μεταχειρισμενο

Δημοσ.

Είχε ένα ups η Media Markt σε προσφορά, νομίζω 69 ευρώ,

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664101 με το οποίο θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Εγω πιστεύω θα αντέχει το χρόνο που θες. Αυτα που σου προτείνουν τα παιδιά είναι τα ιδανικά, έχω ένα 1000VA και κρατάει περίπου 10-15 λεπτά.

Το παλιό πoυ είχα ήταν ένα Belkin και νομιζω ήταν μόλις 550VA (αν θυμάμαι καλά) και κράταγε 5 λεπτά. Στα τελειώματά του δεν κράταγε καθόλου βέβαια. Τροφοδοτικό έχω 580W :confused: .

Δημοσ.

Είχε ένα ups η Media Markt σε προσφορά, νομίζω 69 ευρώ,

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.664101 με το οποίο θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Εγω πιστεύω θα αντέχει το χρόνο που θες. Αυτα που σου προτείνουν τα παιδιά είναι τα ιδανικά, έχω ένα 1000VA και κρατάει περίπου 10-15 λεπτά.

Το παλιό πoυ είχα ήταν ένα Belkin και νομιζω ήταν μόλις 550VA (αν θυμάμαι καλά) και κράταγε 5 λεπτά. Στα τελειώματά του δεν κράταγε καθόλου βέβαια. Τροφοδοτικό έχω 580W :confused: .

α,το Ups στο Link ειναι standby κοινως για μενα standbyeeeeee και δεν πρεπει να εχει avr οποτε αν δεν εχει avr τρωει ποδι και δνε αξιζει.

β.δεν ειναι το θεμα να παρεις πολλα va για να κραταει πολλα λεπτα αλλα εχει να κανει με τα ποσα πραγματα εχεις.αν ειναι το ups Πχ 800va δηλαδη 450 watt και του βαλεις 500 δεν ειναι οτι δεν θα κρατησει 10 λεπτα και θα κρατησει 5 οσο οτι δεν θα σηκωσει το φορτιο και θα κανει Overload.

550va ειναι 330 watt περιπου αρα σημεινει οτι ασχετα που ειχες 580watt psu στην πραξη το δουλευες μεχρι τα 330 watt.αν το πηγαινες παραπανω θα εκανε overload.και ναι οσο περναει ο καιρος η αποδοση της μπαταριας πεφτει.στα τελειωματα η θα βγαζει πολυ λιγο η θα πεταξει error οπως ειναι στα apc για replace battery.εκει θα κανει μονο surge ενω αμα η μπαταρια ψοφισει τελειως δεν θα αναβει καν.

πεταμένα λεφτά αυτό του eshop, είναι StandBy και όχι Line Interactive...

με προλαβες:P

http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BE700G-GR&tab=features

δεν βλεπω τιποτα για avr αρα useless ups.μονο μπαταρια δινει και το surge που κανει θα ειναι να δωσει απλα απο την μπαταρια αμα ξεπερασεις καποιο ανωτατο η κατωτατο οριο το οποιο θα ρυθμιζεται λογικα.αν θελει να το ρυθμισει στενα ωστε να μπαινει battery απο χαμηλα(δηλαδη στο +- 10-20 volts) αφου δεν μπορει να κανει avr ειναι επιλογη του αλλα δεν το προτεινω.και αυτο αν μπορει να ρυθμιστει.

επισης τα battery backup οσο ξερω δεν εχουν καν avr.ειναι αυτο που λεει η λεξη battery backup

Δημοσ.

online το ξεχνας αλλα το stand by

Lightning and Surge Protection Protection from surges, spikes and even lightning is guaranteed! Resettable circuit breaker Instead of a hard to find fuse, there is a push-button circuit breaker for easy recovery from an overload or short circuit.

κοινως θα δωσει απο μπαταρια θα φιλτραρει ετσι απλα η θα πεταξει ασφαλεια.αν παρεις Ups παρε κατι καλο.σαν αυτο που εγραψα στο Link.

το stand by ειναι η μιση δουλεια τα avr regulators ειναι η αλλη μιση και το line interactive ειναι η ολοκληρωμενη

τα online και τα smart line interactive τα βγαζω εκτος λογο κοστους

Δημοσ.

Καλώς.Τα 500watt τα ανέφερα απλά για να είμαι μέσα όχι οτι τα χρειάζομαι. :rolleyes: Ένα απλό pc θα βάλω πάνω με την οθώνη και τα ηχεία, τίποτα άλλο.

Δημοσ.

οκ καλο ειναι να ειναι λιγο μεγαλυτερο για μελλοντικα που αλλαξεις Pc μια που τα νεα Pc τρωνε αρκετα ειδικα οι καρτες η σε περιπτωση που θελησεις να βαλεις και τιποτε αλλο πανω.tv κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...