Raiden5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παντως μενει να δουμε πως ακριβως θα δουλευει το share play κ τι διαφορες θα εχει απ οτι κανουμε τωρα για να μοιραζομαστε ενα digital παιχνιδι
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ναι έχει μεγαλώσει, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός οτι το κοινό που παίζει indies είναι "δεύτερης διαλογής". Το ίδιο ισχύει και για ολα τα παιχνίδια iOS κτλ. Δεν νομίζω οτι ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του PS4 θα περιμέναμε μια παρουσίαση με 80% να αποτελείται απο indie τίτλους. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω περί δεύτερης διαλογής. Αυτό είναι θέμα γούστου από ένα σημείο και μετά. Δηλαδή, ναι, τα production values είναι μικρότερα, αλλά συνήθως τις φρέσκες ιδέες από τα μικρότερα στούντιο θα τις δεις. Προσωπικά, τα τελευταία 2-3 χρόνια, εξαιρουμένων κάτι LoU και RDR/GTA V, τα αγαπημένα μου παιχνίδια ήταν όλα "δεύτερης διαλογής". Καμία σχέση με iOS games δεν έχουν όλα αυτά που έδειξαν σήμερα. ενα <<pause download>> που γραφω? ενας τροπος οταν καποιος μου στελνει μηνυμα να το λαμβανω? και οχι να κοιταω ανα ενα λεπτο και να μου βγαζει ξαφνικα "16 minutes ago"? θες να συνεχισω? ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ λεω. ασε αυτα που για τη sony μοιαζουν ...εξωτικα. baby steps... Α, τέτοια βασικά. Συμφωνώ, τότε. Νόμισα ότι αναφερόσουν σε παιχνίδια. (Ελα, ρε, έβαλαν upload to YouTube. FUCK YEAH! ) 1
xavier Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Πλακα μας κανεις ρε πετραν, δλδ περιμενες τη gamescom για να σου ανακοινωση η σονι το pause στα download? ειναι time exclusive του x1 και αυτο, θα ερθει μαζει με το tr
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ούτε η MS τα είπε όλα αυτά στη παρουσίαση. Σίγουρα δεν έχουν πει πουθενά λεπτομέρειες για το update; Κάτι ανέφεραν σε κάποια φάση, αλλά χάλασε το stream και δεν το έπιασα όλο.
naruto14 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 To share play φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Σου δίνει δηλαδή το τοπικό co-op μέσα από 2 κονσόλες χωρίς την ανάγκη του split-screen και με την αγορά μιας κοπιάς μόνο. Ωραία κίνηση. 1
Anastazio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για σαλιο, ηταν η παρουσιαση της SONY Οσο για το drive club ωραια γραφικα αλλα ΆΔΕΙΑ!!!!! Forza HORIZON 2 δεν ειναι...ουτε για αστειο δεν ακουμπαει την εκταση του Horizon 2. Ρε dude Sony και καλά το drive club πρέπει να κάνει counter το horizon? για ποια έκταση μιλάς; Το ένα ειναι open world με υποδεεστερα γραφικά κ το άλλο closed loop/p2p με ανώτερα γραφικά το μόνο κοινό που έχουν ειναι arcade racers.μονο το the crew έχει περίπου κοινό προσανατολισμο.
Donacgreece Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ρε dude Sony και καλά το drive club πρέπει να κάνει counter το horizon? για ποια έκταση μιλάς; Το ένα ειναι open world με υποδεεστερα γραφικά κ το άλλο closed loop/p2p με ανώτερα γραφικά το μόνο κοινό που έχουν ειναι arcade racers.μονο το the crew έχει περίπου κοινό προσανατολισμο. ΔΕ θα έλεγα ότι μοιάζει με το the crew αλλά πιο πολύ με το rivals
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Α, τέτοια βασικά. Συμφωνώ, τότε. Νόμισα ότι αναφερόσουν σε παιχνίδια. (Ελα, ρε, έβαλαν upload to YouTube. FUCK YEAH! ) οκ, αλλα και παλι να το χεσω το upload, εφ'οσον το προηγουμενο βημα, το auto-record video ειναι καρα-broken του κερατα... ετσι δεν ειναι? Ούτε η MS τα είπε όλα αυτά στη παρουσίαση. Σίγουρα δεν έχουν πει πουθενά λεπτομέρειες για το update; Κάτι ανέφεραν σε κάποια φάση, αλλά χάλασε το stream και δεν το έπιασα όλο. ναι ρε συ vole, σημερα ολη μερα μεχρι και την εναρξη του conference, η σελιδα του major nelson ελεγε μονο αυτο: http://majornelson.com/2014/08/12/kicking-gamescom-2014-social-features-new-ways-watch-tv-usb-dlna-support-coming-soon/ ριξε μια ματια... "kicking off gamescom" λεγεται το αρθρο. σεντρα στην gamescom δηλαδη. Πλακα μας κανεις ρε πετραν, δλδ περιμενες τη gamescom για να σου ανακοινωση η σονι το pause στα download? ειναι time exclusive του x1 και αυτο, θα ερθει μαζει με το tr εγω σου κανω πλακα? ή καποιοι σαν εσενα που εχεις το θρασσος και μιλας με αυτον τον τροπο. Ναι ρε χαβιέ, περιμενα οτι θα ανακοινωσουν καποιο system update της προκοπης, καποιο που να μην κανει τη ζωη δυσκολη για απλα πραγματα. σου φαινεται περιεργο? μαλλον μονο απο sony ξερεις, για αυτο σου φαινεται ...νορμαλ αυτο το χάλι στο playstation, για να σου μιλησω και στο υφος σου.
Raiden5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλα ειμαστε σοβαροι? τελειωσε η εκθεση κ αντι να μιλαμε για τα παιχνιδια μιλαμε για...το pause downloads? ελεος δλδ με τους φανμποισμους 1
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 οκ, αλλα και παλι να το χεσω το upload, εφ'οσον το προηγουμενο βημα, το auto-record video ειναι καρα-broken του κερατα... ετσι δεν ειναι? ναι ρε συ vole, σημερα ολη μερα μεχρι και την εναρξη του conference, η σελιδα του major nelson ελεγε μονο αυτο: http://majornelson.com/2014/08/12/kicking-gamescom-2014-social-features-new-ways-watch-tv-usb-dlna-support-coming-soon/ ριξε μια ματια... "kicking off gamescom" λεγεται το αρθρο. σεντρα στην gamescom δηλαδη. Ψιλοειρωνικό ήταν το σχόλιό μου για το YouTube, αν δε βγήκε η ειρωνία στο γραπτό Δηλαδή, ΟΚ, καλή φάση, αλλά ώς εκεί. Οσο για το record, δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Ακριβώς όπως πρέπει λειτουργεί όποτε το έχω χρησιμοποιήσει. Ισως στην αρχή να είχε θέματα, δεν ξέρω, επειδή δεν το χρησιμοποιούσα τότε ιδιαίτερα. Πώς είναι broken; Οσο για το update, λίγο που το έψαξα τώρα φαίνεται πως είπαν ότι θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες όταν θα πλησιάζει ο καιρός να το βγάλουν. Oh well... 1
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ψιλοειρωνικό ήταν το σχόλιό μου για το YouTube, αν δε βγήκε η ειρωνία στο γραπτό Δηλαδή, ΟΚ, καλή φάση, αλλά ώς εκεί. Οσο για το record, δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Ακριβώς όπως πρέπει λειτουργεί όποτε το έχω χρησιμοποιήσει. Ισως στην αρχή να είχε θέματα, δεν ξέρω, επειδή δεν το χρησιμοποιούσα τότε ιδιαίτερα. Πώς είναι broken; Οσο για το update, λίγο που το έψαξα τώρα φαίνεται πως είπαν ότι θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες όταν θα πλησιάζει ο καιρός να το βγάλουν. Oh well... ναι, δεν το επιασα οτι ηταν ειρωνικο. τελος παντων, βλεπω ο raiden ...παραπονιεται, αλλα εαν δεν ειναι το conference το μερος για αυτα τα πραγματα, τοτε ποιο ειναι? ειναι πιο σημαντικο το ps tv απο αυτα που λεμε κυριε raiden? vole, εαν δεν το εχεις παρατηρησει, ολοκληρο το feature στο οποιο και καλα το playstation καταγραφει αυτοματα το παιχνιδι, και οποια στιγμη θες πατας και γραφεις τα τελευταια λεπτα, και αρα αυτο που συνεβη και θες να κανεις save, ε, ολο αυτο απλα ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! οταν πατησεις να μπεις μεσα στο SHARE, η επιλογη με το τετραγωνακι (SAVE VIDEO) δεν υπαρχει καν!! δεν γραφει τιποτα το μπουρδελο. μονο ΑΦΟΥ ΒΓΕΙΣ απο το share,τοτε ξεκιναει να γραφει, και φυσικα αυτο που συνεβη και ηθελες να σωσεις δεν υπαρχει εκει μεσα.. αφου ξεκιναει απο το μηδεν. και μαλιστα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ...ξαναμπλοκαρει, οποτε ΚΑΙ την επομενη φορα που θα θες να σωσεις κατι που σου συνεβη, και παλι δεν θα δουλευει to #$%^&*, ουτε θα υπαρχει και παλι το τετραγωνακι. μολις ξαναβγεις ομως..... αμα ξαναμπεις, υπαρχει το κουμπακι, και φυσικα δεν υπαρχει τιποτα απο αυτο που εκανες και ηθελες και παλι να σωσεις.. απορω πως δεν το εχεις καταλαβει οτι ειναι εντελως χαλασμενο ρε συ... 1
ultralisk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ρε σταμάτα και πες μας για τα παιχνίδια μόνο...ώχου 1
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 κατ'αρχην το σχολιο για τα συστεμαδικα το εκανα μετα τη ληξη της παρουσιασης (και την παντελη ελλειψη αναφορας). για τα games τα ειπαμε ηδη. περιμενουμε τα hands-on βασικα απο bloodborne. εκτος κι αν μου διαφευγει κατι. αυτο που δεν ειπαμε ομως, ειναι οτι η sony ανακοινωσε οτι ηδη εχουν πουληθει στη λιανικη περισσοτερα απο 10 εκατομμυρια ps4. πρακτικα αυτο σημαινει οτι κινειται ισως λιγο πιο κατω απο την τροχια του Wii την προηγουμενη γενια, τροχια-ρεκορ να θυμισω. 1
HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 κατ'αρχην το σχολιο για τα συστεμαδικα το εκανα μετα τη ληξη της παρουσιασης (και την παντελη ελλειψη αναφορας). για τα games τα ειπαμε ηδη. περιμενουμε τα hands-on βασικα απο bloodborne. εκτος κι αν μου διαφευγει κατι. αυτο που δεν ειπαμε ομως, ειναι οτι η sony ανακοινωσε οτι ηδη εχουν πουληθει στη λιανικη περισσοτερα απο 10 εκατομμυρια ps4. πρακτικα αυτο σημαινει οτι κινειται ισως λιγο πιο κατω απο την τροχια του Wii την προηγουμενη γενια, τροχια-ρεκορ να θυμισω. Έδειξε γερό πράγμα η SONY , τέλεια! Τις πωλήσεις του Wii δεν θα τις δει η τωρινή γενιά κονσολών, ούτε σε 5 χρόνια από τώρα (το Wii δεν μου άρεσε )
hollow_83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εγω παντως με το record δεν εχω θεμα. Εχω ρυθμισει να κραταει 5 λεπτα βιντεακια, και το εχω βαλει και στο easy screenshot (1 mikro πατημα του share). Oταν τυχει κατι καλο κανω upload το βιντεακι που θελω, ειτε απευθειας απο το share menu upload vid, και ανεβαζει οσο εχεις δηλωσει στο timeframe, ειτε save με το τετραγωνο για να το κανω μετα edit, μπαινοντας στο μενου με το παρατεταμενο κρατημα του share button. Αν κανεις εγγραφη με το διπλο πατημα, γραφει για οσο χρονο εχεις δηλωσει στο timeframe και παταει το αλλο της αυτοματης εγγραφης. Επισης το διπλο πατημα οποτε το πατας ξεκιναει νεα εγγραφη και παταει την προηγουμενη και εκει ειναι που την παταει ο περισσοτερος κοσμος. Δε μου εχει κανει κατι παραλογο ποτε, απλα ειναι κακες οι οδηγιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις