mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Digital game μπορεις να αγορασεις σιγουρα το dlc το αμερικανικο ομως δεν ξερω αν θα παιζει. Στο ΠΣ3 (παροτι region free) το digital game παιζει κανονικα. Το αμερικανικο digital DLC σε δυο παιχνιδια που εχω δοκιμασει δεν παιζει (RDR, Fifa12) παροτι τα παιχνιδια παιζουν κανονικα. Σε αλλα παιζει. Ειναι πιθανοτατα θεμα εταιριας και DLC.
p3tran Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 για ps3 ξερω τι γινεται, και δεν μου κανει. για ps4, ενας φιλος μου μου ειπε οτι δεν παιζει καθολου dlc (ακομα και απο το δικο σου marketplace) καποιος αλλος οτι παιζει απο το δικο σου. και οι δυο ομως ειναι σε αλλες χωρες, και μαλιστα διαφορετικες μεταξυ τους, oποτε καλο θα ηταν να ξερουμε τι γινεται εδω και στα σιγουρα. και φυσικα εαν υπαρχει καποιος κανονας, ή αν ειναι στο χερι της καθε εταιριας οπως λες.
lepaterious Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 https://www.entropay.com/ αυτο το εχει δοκιμασει κανεις?Υποτιθεται μπορεις να εχεις αμερικανικη καρτα και να βαλεις και μια διευθυνση στην αμερικη και να αγοραζεις στην περιπτωση που σου απαγορευει με ελληνικη καρτα στο store.
spacecowboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ενταξει το παιχνιδι ειναι οπτικη πανδαισια... 8
Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Άντε να περάσουν οι μήνες να πάρω και εγώ το PS4, αυτή θα είναι ίσως η καλύτερη γενιά ever. 2
Donacgreece Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το παίζω και εγώ αυτές τις μέρες. Πραγματικά πανέμορφο. Αλλά έχει κάποια θρματακια με το ξεκλείδωτο frame rate. Έχω κάποιες φορές απότομες πτώσεις. Κύριος όταν Απλά τρέχω στη πόλη για πολύ ώρα.
Vole Maulder Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Λογικά αυτό θα γίνεται όταν φορτώνει περιοχή.
Millennium Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 PS4 hardware sales jump 106% on InFamous: Second Son launch The release of InFamous: Second Son has given PS4 hardware sales a big jump in the UK. MCV has been told by a trusted retail source that sales of PS4 consoles jumped 106 per cent last week as exclusive title InFamous: Second Son debuted on Sony’s machine, jumping straight to No.1 in the process.
anamenos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Λογικό με τόση ανομβρία σε games, και φυσικά γιατί μιλάμε για ένα από τα παιχνίδια ναυαρχίδες του PS3, που είναι πολύ πιθανόν να φέρει κόσμο που δεν έχει κάνει ακόμη την μετάβαση σε Next Gen.
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Θα το δοκιμάσω, αλλά στο Playstation 3, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα. Αυτό το χαοτικό που πας όπου θες πραγματικά με εγκλωβίζει...
D.Luffy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μερικές κι από μένα. Θα ανεβάσω κι άλλες το βράδυ. 2
mythoc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 εχει ελληνικους υποτιτλους τελικα? ψαχνω την special edition και εχουν εξαφανιστει οι ετοιμοπαραδοτες.. μου ρχεται να το παρω απτο store.. >.<
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν βαθμολογούσα τα παιχνίδια πάντως, σίγουρα θα έχαναν δύο πόντους αν δεν είχαν ελληνικούς υπότιτλους ή γλώσσα. Από τη στιγμή που έχει γίνει σε κάποια παιχνίδια, μπορεί να γίνει σε όλα. Χρυσάφι τα πληρώνουμε. 1
p3tran Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 απολυσεων συνεχεια: Η sony "ξυριζει" κοντρα την guerilla, την evolution και την SCE london. http://www.videogamer.com/ps4/driveclub/news/evolution_studios_guerrilla_cambridge_and_sce_london_studio_hit_by_layoffs.html να υπενθυμισω οτι τελικα μετα απο το ξηλωμα της santa monica, λιγο μετα εφυγε και ο stig amudsen του god of war, ενω απο την naughty dog εχει γινει το αντιθετο, εχει φυγει η δημιουργος του uncharted αλλα ακομα δεν εχουμε γνωση του ποσο μερος της ομαδας της ειτε θα φυγει εθελοντικα για να την ακολουθησει, είτε θα φυγει "εθελοντικα". παντως με τα σημερινα, φαινεται να επαληθευεται οτι το πραγμα θα εχει συνεχεια μεχρι να τριμαριστει ολοκληρο το κολπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις