Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είχα πάρει το PS, πήρα και το αυθεντικό vertical stand μετά από ένα διάστημα.

Συνειδητοποίησα μετά από λίγο καιρό ότι ο θόρυβος που έκανε ήταν αυξημένος.

Τσέκαρα και λίγο reddit και απο δω, κι'αποκεί γενικά, και κατέληξα να τη βγάλω. Από τότε, το έχω και πάλι οριζόντια.

Γνώμη μου, να μην τα δώσεις. Εκτός αν έχεις θέμα χώρου και τη θες κάθετα.

Δημοσ.

Κατέβασα εχθές το fishing planet, από τα free, έχω κλάψει που έχει ψάρεμα και αρκετά ωραίο θα ελεγα για να χαλαρώσεις καμία ώρα, και έχω δίπλα τον πατέρα μου 20χρονια και κυνηγός να απαξιώνει το ψάρεμα και να θέλει να αγοράσουμε παιχνίδι με κυνήγι :P. Ξέρει κανείς αν παίζει τέτοιο παιχνίδι πουθενά? Θυμάμαι παλιά στο pc υπήρχε το campelas hunting κάτι τέτοιο. Επίσης πέρα από το darksiders , αξίζουν τα άλλα ή να μην τα κοιτάξω καν?

Δημοσ.

Κατέβασα εχθές το fishing planet, από τα free, έχω κλάψει που έχει ψάρεμα και αρκετά ωραίο θα ελεγα για να χαλαρώσεις καμία ώρα, και έχω δίπλα τον πατέρα μου 20χρονια και κυνηγός να απαξιώνει το ψάρεμα και να θέλει να αγοράσουμε παιχνίδι με κυνήγι :P. Ξέρει κανείς αν παίζει τέτοιο παιχνίδι πουθενά? Θυμάμαι παλιά στο pc υπήρχε το campelas hunting κάτι τέτοιο

https://www.playstation.com/en-us/games/hunting-simulator-ps4/

• Like 1
Δημοσ.

Σε φυσικη μορφη το cod ww2 θα με ενδιεφερε, επειδη ειμαι παλαιομοδιτης ηλεκτρονικο δεν θελω τιποτα, δεν θα εχουν προσφορα τα δισκακια σωστα;

Δημοσ.

Σε φυσικη μορφη το cod ww2 θα με ενδιεφερε, επειδη ειμαι παλαιομοδιτης ηλεκτρονικο δεν θελω τιποτα, δεν θα εχουν προσφορα τα δισκακια σωστα;

nop αλλα imho αν μπει σε προσφορα ειναι μεγαλη ευκαιρια, εχω λιωσει απο τοτε που βγηκε 60 ωρες multy, 110 ωρες zombies και συνεχιζω, για μενα ειναι οτι καλυτερο σε fps ειδικα στο ps4, γενικα φετος το cod που γυρισε σε boots on the ground κατι που δεν μ αρεζε αρχικα ηταν πολυ μεγαλη επιτυχια, το παιχνιδι για μενα αξιζει full price, τωρα για εκπτωσεις ειναι no brainer

υπαρχουν σιγουρα προβληματα και η sledgehammer τα φτιαχνει πολυ αργα, απο την αλλη εχουμε το war το πιο fun mode σε cod ever πραγματικα εχω να περασω τοσο καλα σε μη-competitive mode

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είχα πάρει το PS, πήρα και το αυθεντικό vertical stand μετά από ένα διάστημα.

Συνειδητοποίησα μετά από λίγο καιρό ότι ο θόρυβος που έκανε ήταν αυξημένος.

Τσέκαρα και λίγο reddit και απο δω, κι'αποκεί γενικά, και κατέληξα να τη βγάλω. Από τότε, το έχω και πάλι οριζόντια.

Γνώμη μου, να μην τα δώσεις. Εκτός αν έχεις θέμα χώρου και τη θες κάθετα.

Κακό αυτό... Την κονσόλα την έχω σε χώρο που υπάρχει τρελό πρόβλημα χώρου. Είναι ασφαλές να την βάλω κάθετα χωρίς τη βάση?

Επίσης, τα digital sales είναι πολύ δελεαστικά όντας νέος στο ps4, αλλά αν δεν έχεις το δισκάκι...

Δημοσ.

Κακό αυτό... Την κονσόλα την έχω σε χώρο που υπάρχει τρελό πρόβλημα χώρου. Είναι ασφαλές να την βάλω κάθετα χωρίς τη βάση?

Επίσης, τα digital sales είναι πολύ δελεαστικά όντας νέος στο ps4, αλλά αν δεν έχεις το δισκάκι...

Ε ναι, που θα κάτσει η σκόνη μετά αν δεν έχεις το δισκάκι; στο πάτωμα; 

• Like 2
Δημοσ.

Με αφορμμη το black flag που το δίνουν δωρεάν στο pc. ,και κατά καιρούς δίνουν και αλλα πάντα μόνο για υπολογιστή. Εμείς του console gaming γιατί παίρνουμε τα τέτοια μας; πολυ αδικία

Δημοσ.

Αυτη την απορια την εχω και εγω..

Με αφορμμη το black flag που το δίνουν δωρεάν στο pc. ,και κατά καιρούς δίνουν και αλλα πάντα μόνο για υπολογιστή. Εμείς του console gaming γιατί παίρνουμε τα τέτοια μας; πολυ αδικία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...