veteranos123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ειχα ανοιξει ενα θεμα στην ενοτητα console games αλλα τελικα εππρεπε να το βαλω εδω. Παραθετω και ενα Link.Οποιος μπρει ας διαβασει το προβλημα και να με βοηθησει στο προβλημα μου
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Παιδια γνωριζει κανεις?Τελικα η καρτα ειναι ενταξει?
LouCi4er Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Για το Force το 600αρι,μην το παρεις καθολου.Δινεις που δινεις 30 ευρω,βαλε αλλα 10 ευρω και παρι κατι που να αξιζει οπως : Link.Τωρα πριν αγορασεις οτιδηποτε,τρεξε ενα furmark και κοιτα την θερμοκρασια της καρτας,ενα τεταρτο ειναι υπεραρκετο.
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Στο προηγουμενο θεμα που μου το ζητησαν εφτασε μεχρι 52 βαθμους για 10 λεπτα.Αλλα απο τα 8 λεπτα και μετα η θερμοκραισα ηταν σταθερη.Εσυ ποιο πιστευεις οτι ειναι το προβλημα?
Obsidian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Βασικά κάνε μας μια ανακεφαλαίωση. Το Furmark το έτρεξες και σύμφωνα με το shot δεν εμφάνισε τίποτα, ναι; Το πρόβλημα στο κάνει μόνο στο Crysis 2; Δοκίμασες με το τροφοδοτικό του PC1;
mchls Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Βασικά κάνε μας μια ανακεφαλαίωση. Το Furmark το έτρεξες και σύμφωνα με το shot δεν εμφάνισε τίποτα, ναι; Το πρόβλημα στο κάνει μόνο στο Crysis 2; Δοκίμασες με το τροφοδοτικό του PC1; Το pc1 το έχει ο αδελφός του, ο οποίος είναι στο χωριό!
Obsidian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Είπα μήπως επέστρεψε από χθες.. Ας κάνει την ανακεφαλαίωση όποτε μπορεί στην τελική.
LouCi4er Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Στο προηγουμενο θεμα που μου το ζητησαν εφτασε μεχρι 52 βαθμους για 10 λεπτα.Αλλα απο τα 8 λεπτα και μετα η θερμοκραισα ηταν σταθερη.Εσυ ποιο πιστευεις οτι ειναι το προβλημα? Τι να σου πω,δοκιμασες με καποιο αλλο παιχνιδι?
veteranos123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα σας.Το προβλημα μου το κανει μονοστο crysis 2.Το furmark δεν εδειξε τιποτα.Οσο αναφορα το τροφοδοτικο οταν ξανανεβει γιατι φευγει αυριο θα του πω να το φερει.Επισης το crysis 1παιζει μια χαρα.Αυτα. Και ξανακατεβασα το παιχνιδι αλλα παλι τα ιδια κανει
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εκτος απο το τροφοδοτικο υπαρχει καμια αλλη λυση για το προβλημα μου? Αν θελετε μπορω να ανεβασω βιντεο για να δειτε το προβλημα καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα