Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα στο pc2 της υπογραφης μου το crysis 2.Αφου το εγκατεστησα και εκανα ολα τα update το βαζω να τρεξει .Ολα ειναι μια χαρα για τα πρωτα 20-25 λεπτα.Μετα η εικονα γινεται χαλια και τα χρωματα επισης.Οταν το κλεισω και το ξαναβαλω τοτε ειναι ολα μια χαρα για 20-25 λεπτα παλι.Το προβλημα μου το κανει σ'αυτο το παιχνιδι μονο.Σας βαζω και μια φωτογραφια με θερμοκρασιες και αλλα .Το παιχνιδι ειναι κατεβασμενο αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.γιατι συνεχεια κατεβαζω.Ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου,

1ον Ή εχει προβλημα το συγκεκριμενο που κατεβασες! Δεν ειναι ολοκληρωμενη εκδοση,με προβλημα,κανα μικροιο η κατι τετοιο.

2ον ειδες αν αντεχει ο υπολογιστης σου τα γραφικα γιατι ειναι αρκετα πιθανον.

Και 3ον αν δεν βρεις τελικα υο προβλημα σου συνιστω ανεπιφυλαχτα να το αγορασεις γιατι ειναι γαματο παιχνιδι και αξιζει τα λεφτα του!! Το εχω τερματισει 5 φορες!!

android.png

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου,

1ον Ή εχει προβλημα το συγκεκριμενο που κατεβασες! Δεν ειναι ολοκληρωμενη εκδοση,με προβλημα,κανα μικροιο η κατι τετοιο.

2ον ειδες αν αντεχει ο υπολογιστης σου τα γραφικα γιατι ειναι αρκετα πιθανον.

Και 3ον αν δεν βρεις τελικα υο προβλημα σου συνιστω ανεπιφυλαχτα να το αγορασεις γιατι ειναι γαματο παιχνιδι και αξιζει τα λεφτα του!! Το εχω τερματισει 5 φορες!!

android.png

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

1ον θα το ξανακατεβασω

2ον στο high τρεχει μια χαρα(δεν κολλαει καθολου)

3ον αν δεν πετυχει το 1ο τοτε θα το αγορασω.Οντως ειναι γαματο παιχνιδι.

Δημοσ.

Λέω εγώ τώρα, μήπως, λέω μήπως, το τροφοδοτικό σου είναι λίγο για το Crysis 2 ;shock.png

Μωρε καλα κανεις και τα λες και για την καρτα μου λεει ο αδερφος μου ειναι λιγο αλλα τι να κανω?Το ταμειο ειναι μειων

Δημοσ.

Μωρε καλα κανεις και τα λες και για την καρτα μου λεει ο αδερφος μου ειναι λιγο αλλα τι να κανω?Το ταμειο ειναι μειων

Άσε φίλε σκούρα τα πράγματα εν έτη 2012!

Πάντως δοκίμασε το παίγνιον και στο pc1... Λόγω [450w] τροφοδοτικού!

Δημοσ.

Άσε φίλε σκούρα τα πράγματα εν έτη 2012!

Πάντως δοκίμασε το παίγνιον και στο pc1... Λόγω [450w] τροφοδοτικού!

Στο pc1 παιζει μια χαρα αλλα το εχει ο αδερφος μου στο χωριο.Ισως παρω καποιο μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες

Δημοσ.

Ισως παρω καποιο μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες

Τροφοδοτικό ελπίζω να εννοείς, και όχι ολόκληρο σύστημα για ένα παιχνίδι!shock.png

Εκτός αν ρέει το ''μαρούλι!''

Δημοσ.

Τροφοδοτικό ελπίζω να εννοείς, και όχι ολόκληρο σύστημα για ένα παιχνίδι!shock.png

Εκτός αν ρέει το ''μαρούλι!''

Εννοειται μονο τροφοδοτικο.Ειδα ενα FORCE 600 watt με 30 ευρω.Τι λες?

Δημοσ.

μια ερωτηση.Λες οτι οταν βγαλει το προβλημα το κλεινεις και το ανοιγεις παλι και παιζει μετα

Το κλεινεις και ανοιξεις το παιχνιδι επιτοπου;;

τρεξε μια και ενα furmark εμενα για θεμα θερμοκρασιων της καρτας γραφικων μου κανει παντως.

Δημοσ.

μια ερωτηση.Λες οτι οταν βγαλει το προβλημα το κλεινεις και το ανοιγεις παλι και παιζει μετα

Το κλεινεις και ανοιξεις το παιχνιδι επιτοπου;;

τρεξε μια και ενα furmark εμενα για θεμα θερμοκρασιων της καρτας γραφικων μου κανει παντως.

Η καρτα ειναι καινουργια.Ποση ωρα να τρεξω το funmark.Ναι επιτοπου το κλεινω και το ανοιγω μετα παιζει μια χαρα για κανα 20-25 λεπτο

Δημοσ.

φιλε μου δεν εχει σημασια αν ειναι καινουρια η καρτα η οχι ακομα και σε καινουριο μπορει να πεσεις σε ελλατωματικο

τρεξε το furmark να δεις αν θα κανει το ιδιο(μιας και θα πουσαρει την καρτα παραπανω απ οτι ενα παιχνιδι)αστο κανενα 10λεπτο

Στο λεω απλα για να βεβαιωθουμε οτι δεν εχει θεμα η καρτα σου!B)

Δημοσ.

Οταν τελειωσει να ανεβασω φοτο γιατι δεν ειμαι πολυ καλος σιαυτα?

βασικα θα δεις το donut αν αρχιζει τιποτα κουλα(να αναβοσβηνει η να χανει κομματια του κλπ η αν σου κανει αυτο με τα χρωματα που λες)αλλα ναι ανεβασε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...