marios_geo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έχω αυτό το γελοίο πρόβλημα. Κάθε φορά που το μηχάνημα επανέρχεται από sleep mode, το cpu usage σε κατάσταση idle είναι γύρω στο 13%. Από τον task manager, είδα ότι αυτό το προκαλεί το System (NT Kernel & System). Όλο το cpu usage, έρχεται από αυτό. Αυτό δεν συμβαίνει μετά από reboot, όπου το cpu usage είναι 0-2%. Με εκνευρίζει διότι τα ανεμιστηράκια δουλεύουν, και βαριέμαι κάθε φορά που μεταφέρω το μηχάνημα να το κάνω shutdown. Πρόκειται για Sony Vaio F 13. Φαντάζομαι κάποιος driver δεν μπορεί να επανέρθει μετά το sleep mode, αλλά δεν ξέρω τί. Καμιά ιδεά;
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αυτό σταματάει μετά από λίγο ή επιμένει;; Κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις,αν το κάνει μόνο για λίγο,είναι να απενεργοποιήσεις το pagefile και το hibernation (hiberfil.sys) να κάνεις ένα defraggler και να τα ενεργοποιήσεις και πάλι. Το σκεπτικό είναι ότι μετά το sleep πρέπει να διαβάσει πάρα πολύ ο δίσκος από αυτά τα δύο αρχεία τα οποία δεν γίνονται defrag ποτέ.
marios_geo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν σταματάει ποτέ αυτο, μόνο αν άνω restart. Θα δοκιμάσω αυτο που λες και θα ενημερωσω
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αντιστοιχο περιστατικο, για να παρεις μια ακομα ιδεα
marios_geo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Είσαι θεός Gi0... Τελικά το πρόβλημα ήταν το ksaud.sys, δηλαδή η κάρτα ήχουν Creative Sound Blaster USB που είχα συνδεδεμένη. Την αποσυνέδεσα για να βρω την ησυχία μου (αν και ακούγεται ειρωνικό...) Ευχαριστώ. Υ.Γ. Την αποσυνδέω και ξανασυνέδω αμέσως μετά, και όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα