NinjaMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα έχετε να προτείνετε κάποια λύση, κάτι; Εννοείται ότι το θέμα "εν μέρει" είναι αστείο και ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να γράψει ότι θέλει (μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα έτσι; ) απλά κύριοι και κυρίες μου τα χέρια μου πραγματικά είναι πολύ κρύα και 7/10 γυναίκες που βγαίνω ραντεβού μου το επισημαίνουν με το που τις αγγίζω για πρώτη φορά. Να κάνω μετά εγώ τι...; Edit: Και μην μου πείτε να "βολευτώ" με τις υπόλοιπες 3/10.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πρακτικά, να πας για αιματολογικές και να τσεκάρεις α) σίδηρο β) Τ3, Τ4, TSH γ) ζάχαρο δ) τριγλυκερίδια (και γενικά λιπιδαιμικό προφίλ, LDL, HDL, ολικά λιπίδια). Θεωρητικά, να έχεις καλύτερα κίνητρα.
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν έχω συμβουλή αλλά απορία: Δηλαδή κάθεσαι, ζαχαρώνεις και πάνω που πας να την χεριάσεις, σου λέει "Καλέ μηηηηηη, είναι κρύα τα χέρια σου!!!"; Rly? Ή για πιο "πριν" μιλάμε;
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Φτιάξε κι εσύ λίγο κλίμα πρώτα. Άμα κάνει κρύο, ρυτιδιάζουν και τα παπάρια σου.
Orgasmic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ε αμαεχεις φτασει στο «πιασιμο» μην ανησυχεις, κανεις δεν εχασε γκομενα από κρύα χέρια...από κρυαδες μπορεί...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 10 γυναίκες που βγαίνω ραντεβού Σοβαρά τώρα έχετε να προτείνετε κάποια λύση, κάτι;
insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Α, από τα κρύα χερια εντοπίζουν τους νίντζα.
xri_ni Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Διαβασε εδω μηπως ειναι η περιπτωση σου Link Link . Γενικά ψαξτο το θεμα και κανε και τις εξετασεις που σου λεει ο lusifer.
kalogeros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πφφ...τα δικά μου είναι συνέχεια υγρά. Κοφ'την, θα την ξεφλουδίσεις.
Aztec Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τερμα οι χειραψίες . Αγκαλιές από δω και πέρα
NinjaMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Πρακτικά, να πας για αιματολογικές και να τσεκάρεις α) σίδηρο β) Τ3, Τ4, TSH γ) ζάχαρο δ) τριγλυκερίδια (και γενικά λιπιδαιμικό προφίλ, LDL, HDL, ολικά λιπίδια). Θεωρητικά, να έχεις καλύτερα κίνητρα. Δεν ξέρω αν εσύ αυτή την στιγμή είσαι σε σχέση και μιλάς "εκ του ασφαλούς" αλλά εγώ που δεν είμαι και επειδή ξέρω 100% τον εαυτό μου έχω να σου πω ότι τα κίνητρά μου είναι μια χαρά. Πιο απλά, ρώτα όσες γυναίκες θες για το αν θα τις πείραζαν τα κρύα χέρια σε έναν άντρα και μετά έλα να μου πεις. Διαβασε εδω μηπως ειναι η περιπτωση σου Link Link . Γενικά ψαξτο το θεμα και κανε και τις εξετασεις που σου λεει ο lusifer. Δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας, ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω εξάλλου, και ορίστε και οι εξετάσεις: α)Αιματολογικές: β)Θυρεοειδής: Εγώ δεν έχω συμβουλή αλλά απορία: Δηλαδή κάθεσαι, ζαχαρώνεις και πάνω που πας να την χεριάσεις, σου λέει "Καλέ μηηηηηη, είναι κρύα τα χέρια σου!!!"; Rly? Ή για πιο "πριν" μιλάμε; Όχι, σπάνια θα ακούσεις κάποια να πει: "Καλέ μηηηηηη, είναι κρύα τα χέρια σου!!!". Οι περισσότερες απλά θα δημιουργήσουν την ανάλογη έκφραση στο πρόσωπό τους και από εκεί θα καταλάβεις ότι δεν τους αρέσει καθόλου. Ε αμα εχεις φτασει στο «πιασιμο» μην ανησυχεις, κανεις δεν εχασε γκομενα από κρύα χέρια...από κρυαδες μπορεί... Δεν πάει έτσι και το ξέρεις. Όταν αγγίζεις μια γυναίκα αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι της αρέσεις ή ότι θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Επίσης, αν είχα φτάσει στο <<πιάσιμο>> δεν θα δημιουργούσα αυτό το θέμα εδώ για να ζητήσω συμβουλές, αναφέρομαι στο άγγιγμα λοιπόν των πρώτων ραντεβού ουσιαστικά. Φτιάξε κι εσύ λίγο κλίμα πρώτα. Άμα κάνει κρύο, ρυτιδιάζουν και τα παπάρια σου. Προσπαθώ, προσπαθώ όσο μπορώ αλλά και πάλι αυτό που λες δεν είναι η λύση στο πρόβλημά μου. Κύριε έξυπνε όταν είπα ότι οι 7 στις 10 γυναίκες που βγαίνω δεν μπορούν να ανεχτούν το κρύο άγγιγμά μου εννοούσα των 70% όλων των γυναικών που έχω βγει και έχω γνωρίσει ως τώρα στην ζωή μου. Μάλλον δεν είναι τυχαίο που είσαι ο μόνος που νόμιζε ότι το παίζω γαμ**ς και ότι βγαίνω με 10 διαφορετικές γυναίκες συγχρόνως; Νιώθεις λίγη αμηχανία τώρα μήπως; Αν ναι, καλά κάνεις.. Α και κάτι άλλο, αν έβγαινα με 10 γυναίκες συγχρόνως δεν θα προλάβαιναν να με βλέπαν οι ίδιοι οι φίλοι μου, πόσο μάλλον εσύ. Ας μην το αναλύσουμε άλλο όμως. Α, από τα κρύα χερια εντοπίζουν τους νίντζα. Οι γυναίκες φοβούνται τους νίντζα. Sad story, but true. Τερμα οι χειραψίες . Αγκαλιές από δω και πέρα Θα σε περάσουν για φίλο και μετά μπορείς να ξεχάσεις μια και καλή τον όρο "γκόμενα". Αυτή την στιγμή που διαβάζετε ψάχνω για κάποιο ενδιαφέρον μοντέλο ισοθερμικών γαντιών σε amazon και ebay. Αν κάποιος-α έχει την όρεξη και κάτσει και βρει κάτι καλό ας το προτείνει. Επίσης, όποιος μου έβαλε +1 στο αρχικό post μου και το έκανε επειδή έχει το ίδιο πρόβλημα ας το πει βρε παιδιά μπας και κάνουμε ομάδα και βρούμε μια λύση από κοινού. Δεν είναι ντροπή!
athlios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Για να καταλαβω θα φορας τα γαντια πριν βγεις για ραντεβου?? Τοτε μπορεις και να τα τριβεις κανα μισαωρο πριν βγεις. Περα απο τις μλκιες , ψαξου αν ειναι θεμα υγειας. Αν δε βρεις ακρη αρχισε το τριψιμο πριν αρχισεις τα "πιασιματα". Και οι δυο θα μεινετε πιο ευχαριστημενοι.
NinjaMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ρε φίλε μας δουλεύεις; Εδώ ανέβασα τις αιματολογικές μου εξετάσεις μόνο και μόνο για να (απο)δείξω ότι το θέμα είναι δημιουργημένο με σοβαρό σκοπό και τώρα έρχεσαι εσύ και μου λες τι; Επίσης ο σκοπός είναι να διευκολύνουμε την ζωή όπου και όποτε μπορούμε για αυτό και μίλησα για ισοθερμικά γάντια και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω. Βασικά, σοβαρά τώρα τι να σχολιάσω:"τρίψιμο χεριών για 30 λεπτά πριν από κάθε ραντεβού"; Διαβάζετε πρώτα λίγο το προηγούμενο post πριν απαντήσετε δεν κάνει κακό..Έλεος..
Haldol Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σίδηρο είπαμε τσέκαρες και είσαι οκ; Εφόσον είσαι απόλυτα υγιής, το μόνο που μένει είναι να ντύνεσαι καλύτερα. Όταν το σώμα σου κρυώνει, θα «αποσύρει» (κατά κάποιον τρόπο) το αίμα από τα άκρα, ώστε να προστατεύσει καλύτερα τα πιο κρίσιμα μέρη του, όπως καρδιά, πλεμόνια, κλπ. Φόρα λοιπόν μια μάλλινη φανέλα για να το βοηθήσεις. Μπορεί να μη καταλάβεις εσύ ότι κρυώνεις (άλλωστε πολλοί πιέζουμε τους εαυτούς μας να αγνοήσουμε το κρύο), αλλά τα παγωμένα άκρα είναι μια πολύ καλή ένδειξη για το ότι πρέπει να ντυθείς λίγο καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις