Προς το περιεχόμενο

ABC's The River (TV Show) Coming in 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σου Speedman_26. Προσωπικά ανυπομονώ να αρχίσει αυτή η σειρά. Βλέπωντας το trailer μου θύμισε

τις παλιές καλές εποχές του Λοοόστ !!! :rolleyes: Μετά το Λόστ τσίφος απο σειρές. Η συγκεκριμένη φένετε αρκετά ενδιαφέρουσα. Απ'ότι είδα ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου. -_-

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα από το trailer πρέπει ο μαύρος καπνός από το Lost να μετακόμισε στον Αμαζόνιο τελικά... :mrgreen:

Δεν είναι κακό.

Τελικά ο Hugo δεν τα κατάφερε!

Απ οτι φαίνεται οι Μάγιας ειχαν δίκιο το τέλος του κόσμου έρχεται! :-D

Δεν μοιάζει κακό παντως, για να δουμε... Αλλα πιστεύω πως ειναι λάθος να συγκρίνουμε οποιαδήποτε σειρά μυστηρίου με το Λοστ. Γιατι στο τέλος δεν θα απολαμβάνουμε καμιά, μιας και θα ψάχνουμε αριθμούς-πρόσωπα-ή οτιδήποτε αλλο χαρακτηριστικό που να μας θυμίζει Λοστ.

Δημοσ.

Μου φαίνεται Paranormal Activity (το οποίο δεν έχω δει :P ) meets Lost. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ, ποτάμι, ανεξήγητα, δέντρα, ABC, κάμερα "θα-μπορούσα-να-το-γυρίσω-εγώ-με-την-παρέα-μου", παραγωγή Spielberg (Falling Skies/Terra Nova) νομίζω ούτε τον Πιλότο δε θα κατεβάσω. Not my thing.

Δημοσ.

Κι εγω δε βλεπω κατι να με τραβαει απο το τρειλερ τουλαχιστον...μυριζομαι και "φτηνιαρικη" παραγωγη.

Δημοσ.

μολις ξεκινησε μου θυμισε terra nova (αν και δεν εχω δει κανενα επεισοδιο, παλι καλα) και λεω μετα α ωραιο παιζει να ειναι. θα βγει κανα τερας θα πεθανουν ολοι. βλεπω spielberg.... παγωμαρα. οκ αποτυχια. αλλα εχω καποιες ελπιδες ακομα

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχοντας δει 4 επεισόδια μπορώ να πω ότι είναι αξιοπρεπέστατη σειρά και βλέπεται ευχάριστα.Ειδικά το γενικότερο story που τρέχει και που εξελίσσεται σιγά σιγά έχει πολύ ενδιαφέρον.(btw το ξανθό μωρό πολύυυυυ δυνατό!)

Δημοσ.

Η σειρά πάει στο στυλ, κάθε επεισόδιο και μυστήριο. Έχει ενδιαφέρον το setting, βλέπεις βέβαια και μερικά κλισέ από 'δω και απο 'κει, αλλά η τυρίλα δεν έχει πιάσει πάτο ακόμα. Τα εφέ την παλεύουν -σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλεια- αλλά μέχρι στιγμής δεν πετάχτηκε κάνα τεράστιο voodoo καλαμάρι οπότε δεν βαράει στο μάτι άσχημα. Έχει κάποιες creepy σκηνές που τα καταφέρνουν μια χαρά και χωρίς πολλά πολλά.

Πιστεύω και οι αυστηροί μπορόυν να την δουν μέχρι τώρα, εκτός αν υπάρχει θέμα με την κάμερα (γιατί όντως το 90% τον πλάνων είναι είτε από handheld είτε από mini κάμερες στημένες σε δέντρα κτλ - για την ατμόσφαιρα ατςςς).

Πάντως για εμένα που σταμάτησα το fringe μου συμπλήρωσε το slot μυστήριο/paranormal ^_^.

Δημοσ.

Άκου να δεις τι γίνεται με την κάμερα.Και εγώ για αυτόν τον λόγο δεν την είχα πιάσει από την αρχή τη σειρά.Φοβόμουν δηλαδή ότι η κινούμενη κάμερα θα μου την έσπαγε τελικά.Τελικά έτσι όπως χειρίζονται τις κάμερες , δεν ενοχλεί καθόλου την θέαση και ίσα ίσα χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική προς όφελός τους για να σε τρομάξουν/ξαφνιάσουν/δώσουν ένταση περισσότερο.

Γενικά η όλη σκηνοθετική άποψη δίνει έναν διαφορετικό τόνο, πολύ πρωτότυπο και δε πιστεύω ότι θα ενοχλήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...