GiannisT13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το nexus s . Θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει τα λεφτά του και αν θα παραμείνω ευχαριστημένος από αυτό ! Περιμένω απαντήσεις από κατόχους αυτού του κινητού αλλά και από γνώστες του θέματος . Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ναι φιλε μου αξιζει. σαν πρωην χρηστης του κινητου θα σου πω οτι ειναι ταχυτατο ακομα και χωρις να αλλαξεις ρομ κλπ. Μεγαλο + η υποστηριξη απο την google Σε αυτα τα λεφτα θα σε ικανοποιησει ΠΑΡΑ πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω από το καλοκαίρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο για την ποιότητα που παρόλο που είναι πλαστικό είναι σχετικά γερό όσο και για τις δυνατότητές του. Είναι πολύ καλά τα χρήματα που το βρήσκεις τώρα και πιστεύω θα σε αφήσουν ικανοποιημένο. Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω κοίτα και το LG Optimus 2X που είναι δυπύρινο και θα "αντέξει" λίγο στον χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisT13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδια ! Μήπως θεωρείται λίγο παλιο ? ξερετε ποιο ηταν το realease date του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeenSpirit Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Και να ειναι παλιο τι εγινε ; Αμα ειναι καλο και φτηνο παρ το χωρις δευτερη σκεψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisT13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ αυτό σκέφτομαι ! Για τα χαρακτηριστικά του τα 250 ευρο τα βρισκω καλά ! Εσεις θα μου προτείνατε καποιο αλλο με τιμή εως 250 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 φιλε η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις.μονο αν μπορεις να ανεβεις στα 300 πας σε motorola atrix η lg optimus 2x αλλιως παιρνεις το nexus s.καλοριζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeenSpirit Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Η nexus s ή galaxy s 300 πας σε motorola atrix Αυτο το κινητο το φοβαμαι πολυ....1.47 SAR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisT13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά είμουν έτοιμος να αγορασο το xperia neo v αλλα με τετοι δεικτη sar δεν θέλω να το διακυνδυνευσω ! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ! Εσεις θα αγοράζατε το neo v με τέτοιo δεικτη sar ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Η nexus s ή galaxy s Αυτο το κινητο το φοβαμαι πολυ....1.47 SAR θεωρητικα σου λενε οτι κατω απο 2 ειναι ασφαλες.το 1.47 ειναι η μαξιμουμ τιμη που μπορει να παρει οποτε θα ειναι αρκετα πιο χαμηλο οταν εχεις καλο σημα κτλ κτλ.και τα lg το black και το 2χ πανω απο 1 μου φαινεται παιζουν Παιδιά είμουν έτοιμος να αγορασο το xperia neo v αλλα με τετοι δεικτη sar δεν θέλω να το διακυνδυνευσω ! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ! Εσεις θα αγοράζατε το neo v με τέτοιo δεικτη sar ? παρε το nexus η το lg 2χ αν μπορεις να δωσεις παραπανω που απο οτι ειδα εχει sar κατω απο 1.περιμενε λιγο γιατι ειναι πολυ πιθανο να κανουν προσφορα το Lg στα 249 παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά είμουν έτοιμος να αγορασο το xperia neo v αλλα με τετοι δεικτη sar δεν θέλω να το διακυνδυνευσω ! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ! Εσεις θα αγοράζατε το neo v με τέτοιo δεικτη sar ? Galaxy S. Καλυτερο στα σημεια απο το nexus S (super amoled οθονη, επεκταση μνημης, ενσωματωμενο ραδιοφωνο, gorilla glass, 720p video recording), φθηνοτερο λογω προσφορας αν υπαρχει στοκ ακομα στα mediamarkt, και 0.27 SAR. Aπλα δεν εχει led flash στην καμερα και δεν εχει παρει επισημως ICS (εχει παρει ανεπισημως αν σε καιει το ICS) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν σε ενδιαφέρει πολύ το SAR σκέψου το Galaxy S αντί του Nexus S μιας και έχει πιο χαμηλό που αγγίζει μόλις τα 0,238 ενώ του Nexus είναι στα 0.58... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν σε ενδιαφέρει πολύ το SAR σκέψου το Galaxy S αντί του Nexus S μιας και έχει πιο χαμηλό που αγγίζει μόλις τα 0,238 ενώ του Nexus είναι στα 0.58... 0.504 φιλε ειναι το sar του nexus το ειδα απο το βιβλιαρακι της συσκευης.πολυ χαμηλη τιμη ακινδυνο οποτε δεν σε νοιαζει το παιρνεις με κλειστα ματια.οσα ειναι πανω απο 1 το σκεφεσαι 2 και 3 φορες αν θα τα παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 0.504 φιλε ειναι το sar του nexus το ειδα απο το βιβλιαρακι της συσκευης.πολυ χαμηλη τιμη ακινδυνο οποτε δεν σε νοιαζει το παιρνεις με κλειστα ματια.οσα ειναι πανω απο 1 το σκεφεσαι 2 και 3 φορες αν θα τα παρεις Γιατρος ο φιλος? Αφου δεν εχει αποδειχθει ποιες τιμες ειναι ακινδυνες και ποιες επικινδυνες, ξερεις κατι παραπανω? Αν τον νοιαζει το SAR δε βλεπω αλλη επιλογη απτο galaxy που εχει το ΜΙΣΟ sar απο το nexus και ενσωματωνει και παραπανω χαρακτηριστικα και ειναι και πιο φθηνο λογω προσφορας YΓ. Σημερα μαθαμε οτι υπαρχει ΑΚΙΝΔΥΝΟ κινητο...Βρε μπραβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Κ'εγω Galaxy S ψηφιζω στα 199. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα