Ang391 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλη την κοινότητα! Πρόσφατα πήρα την Dell UltraSharp U2212HM και έχω διαπιστώσει το εξής. Σε τελείως μαύρο φόντο, υπάρχει φωτεινότητα στις γωνιές της οθόνης. Το “πρόβλημα” είναι μεγαλύτερο στην κάτω αριστερά γωνία και στην πάνω αριστερά. Ψάχνοντας λίγο στο internet είδα το φαινόμενο αυτό να αναφέρεται ως “IPS glow effect”. Προσωπικά μου έχει φανεί ενοχλητικό σε ταινίες οι οποίες έχουν μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?? Είναι πρόβλημα γενικότερο των IPS panels?? Βελτιώνεται με κάποια ρύθμιση?? Ευχαριστώ!!
Ang391 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς??? Κάποιο σχόλιο??
billst21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 οχι φίλε μου εγώ δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο... για κοίταξε το εδώ βλέπεις κάτι?
RottenLungs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 οχι φίλε μου εγώ δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο... για κοίταξε το εδώ βλέπεις κάτι? Περίεργο που δεν το έχεις παρατηρήσει. Εμένα έχει glow effect η U2312HM αλλα εντάξη την βάζω με τέτοια γωνία (ως προς τον κάθετο άξονα) ώστε να φαίνεται όσο λιγότερο γίνεται. Κάνε αυτό και θα είσαι μία χαρά.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ποσο εχεις την αντιθεση και την φωτεινοτητα?
billst21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Περίεργο που δεν το έχεις παρατηρήσει. Εμένα έχει glow effect η U2312HM αλλα εντάξη την βάζω με τέτοια γωνία (ως προς τον κάθετο άξονα) ώστε να φαίνεται όσο λιγότερο γίνεται. Κάνε αυτό και θα είσαι μία χαρά. αν θέλει μου δίνεις μια photo να καταλάβω γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα?
RottenLungs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Όπως στο video. Εμένα βέβαια έχει λιγότερο glow effect απο ότι στο video. Link
RottenLungs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ε καλα αμελητέο δεν το λές αλλα βέβαια το αν σε πειράζει κάτι ή όχι είναι σχετικό. Όλα τα review το αναφέρουν αυτό το πρόβλημα και είναι απο τα ενοχλητικά προβλήματα του IPS panel (τουλάχιστον του φθηνού, με τα ακριβά δεν ξέρω τι παίζει). Για παράδειγμα λένε για την γωνία θέασης. Άμα πάς απο τα πλάγια να δείς, η εικόνα φαίνεται μια χαρά μόνο που το glow effect την γ@μάει. Οπότε ένα ατού της οθόνης το καταστρέφει. Άμα βλέπεις απο ευθεία είναι μικρό το πρόβλημα.
billst21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ναι οκ φίλε μου αλλά ειληκρινά αμα δεν το έβλεπα εδώ δεν θα καταλάβαινα τίποτα και έχει τόσα πολλά καλά αυτή η οθόνη που γιαυτό το ανέφερα ως αμελητέο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα