sistah Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πες μου οτι εχεις ολα αυτα τα extensions να γελασω... 1
KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 δεν τα εχω μονιμα, απλως εχω ενα προφιλ αποκλειστικα για να δοκιμαζω καινουργια extensions. απο οτι φαινεται, συνεβη αυτο: http://www.ghacks.net/2016/03/03/how-to-hide-extension-icons-in-google-chrome/ το κερατο τους
ntg1980 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ερώτηση: Δεν ξέρω τι έκανα, κι ενώ συνεχίζω και έχω καρφιτσωμένο τον chrome στην γραμμή εργασιών (Windows 10), όταν κάνω κλικ πάνω στο εικονίδιο, δεν μου ανοίγει επί τόπου (όπως κάνει με όλες τις εφαρμογές που έχω καρφιτσωμένες), αλλά μου ανοίγει νέο εικονίδιο εντελώς δεξιά (έχω ανεβάσει και φωτογραφία). Πως αλλάζει αυτό?----Άκυρο, τη βρήκα τη λύση. Είναι μια "κουλαμάρα" του chrome (64bit) που αλλάζει με έναν τρόπο που δεν έχει νόημα, αλλά σημασία έχει ότι όλα ΟΚ τώρα.
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 πως το εφτιαξες; ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.
Centurion Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εδώ και μερικές μέρες όταν μπαίνω στο youtube στη σελίδα των συνδρομών, αργεί πάρα πολύ να φορτώσει η σελίδα (πάνω κάτω 30 δευτ.) και δεν δουλεύει τίποτα κατά την φόρτωση. Έχω δοκιμάσει χωρίς πρόσθετα, απεγκατάσταση, σβήσιμο φακέλων, hardware acceleration, cache κτλ. Τι μπορεί να παίζει;
devill0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Παιδια κατι πιο ελαφρύ αντι για adblock? uBlock Origin 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τι ν αυτό παίδες που μου πέταξε ο chrome? ΄ή δεν σχετίζεται με το browser και να γράψω σε άλλο section?
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Αν βγαλεις το "s" απο το https, μπαινει κανονικα? Επισης, σε τι λειτουργικο εισαι?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Mac OS snow leo, δεν σκεφτηκα να κανω αυτο που λες, μπηκα με το firefox.
kosegdit Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Γνωρίζει κανείς αν γίνεται σε ένα account στον chrome να το προστατεύσω με κωδικό; Όταν πάω δηλαδή να το φορτώσω, να ζητάει κωδικό πριν ανοίξει νέο παράθυρο με όλα τα bookmarks και το ιστορικό.
techm Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Για να μην έχουν πρόσβαση άλλα άτομα;Γιατί δεν φτιάχνεις ένα χρήστη από το σύστημα,όπου δε θα βλέπει απολύτως τπτ;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μια ερωτηση μήπως ξερει κάποιος Πως μπορω να στείλνω τα παντα σε νεο Tab, το λινκ από κάποια σελίδα που είμαι να ανοίγει σε νεο tab, καποια σελιδα απο τους σελιδοδείκτες παλι σε νεο tab κλπ, υπάρχει καποιο πρόσθετο ή κατι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα