Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση με προιόντα AMD

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οι αποστατες ειναι οι μικρες κιτρινοχρυσαφι (συνηθως) βιδουλες, που βιδωνονται στο κουτι, και πανω σε αυτες, βιδωνεται η μητρικη!

post-121902-0-99401500-1326966949_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οι αποστατες ειναι οι μικρες κιτρινοχρυσαφι (συνηθως) βιδουλες, που βιδωνονται στο κουτι, και πανω σε αυτες, βιδωνεται η μητρικη!

:confused: Δεν παίζει να υπάρχει πιο ΒΛΑΚΑΣ απο μένα......... Αυτά τα έχω αλλά νόμιζα οτι είναι για άλλη δουλειά <_< Είπα και εγώ να φτιάξω το πρώτο μου PC και έκανα την μαλακία μου.

Ωραία μαθαίνεις όμως :)

Πάρε το μαγικό σακουλάκι και βρες αυτά

imageview.php?image=6046

Βίδωσε τα στις υποδοχές του κουτιού και πάνω εκεί βίδωσε την μητρική :)

:confused: Δεν παίζει να υπάρχει πιο ΒΛΑΚΑΣ απο μένα......... Αυτά τα έχω αλλά νόμιζα οτι είναι για άλλη δουλειά <_< Είπα και εγώ να φτιάξω το πρώτο μου PC και έκανα την μαλακία μου.

μην ανησυχεις γι' αυτο....!!!! υπαρχει σιγουρα ενας πολυ χειροτερος (G.A.P) και αλλοι 300 ομοιοι του, πολυ πριν απο σενα...!!! :mrgreen: :mrgreen:

βαλε τους αποστατες, και θα ερθει η μητρικη στα ισια της!!!!

Α πάστα τελικά μάλλον την Prolimatech θα πάρω για € λόγους :-D Και gpu κανόνισα μια 6850 αφού δεν πρόκειτε να αλλάξω οθόνη για αρκετό καιρό... Θα ποστάρω και άλλες φώτο καθώς έρχονται τα πράγματα, ευχαριστώ για την ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ νιώθω ήδη εξυπνότερος ^_^

Και έχω και πολλά μάλιστα ^_^ post-220151-0-94433600-1326967289_thumb.png άντε πάλι τώρα να βρίσκουμε κατσαβίδι και γάντια <_<

Εχεις πολλους αλλα προσεχε πρωτα να τους βιδωσεις ε το χερι χαλαρα για να μην χαλασεις το σπειρωμα (πασο) που εχει εκει που βιδωνονται στο κουτι και μετα τρεχεις.φροντισε να βαλεις τους ιδιους σε ολες τις τρυπες.

Επισης δες μηπως το κουτι σου δεν χρειαζεται αποστατες και εχει ειτε πλαστικα ειτε κατι σαν αποστατες που κρατανε την μητρικη σε αποσταση.

Τελος με το shield,σιγουρα θα κουμπωνει σωστα.πειραματισου λιγο και θα μπει.

A καλά και το είπε ο Θάνος :)

Μέσα στο σακουλάκι πέρα απο τους αποστάτες και τις βίδες, έχει και ένα ασημένιο πραγματάκι μέσα στο οποίο μπαίνουν οι αποστάτες και σε βοηθάει στο βίδωμα τους. Τσέκαρε το :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...